NFL

Super Bowl LVIII – Kansas City Chiefs vs San Francisco 49ers: Ανάλυση του σπουδαιότερου αγώνα της σεζόν

Super Bowl LVIII

 Φτάσαμε στο σημαντικότερο ματς της χρονιάς (12/02-01:30), με τους Kansas City Chiefs και τους San Francisco 49ers να αναμετρώνται στο Allegiant Stadium του Las Vegas, έχοντας ως στόχο τον τίτλο του πρωταθλητή του φετινού NFL. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις NFL που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για μερικά προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε διαθέσιμη μια μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών για να επιλέξετε, στοιχηματίζοντας στο σπουδαίο παιχνίδι. Ακόμα, θα βρείτε επιλογές σε όλους τους τύπους αθλητικών στοιχημάτων, για να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη. Αν είστε νέοι στη σελίδα, μην παραλείψετε να ενεργοποιήσετε την προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία λαμβάνετε ένα 100% free bet, ίσο με το ποσό της 1ης σας κατάθεσης, για έως και το ποσό των 50 €, μαζί με ένα ακόμα free bet των 5 €, το οποίο γίνεται διαθέσιμο με την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Σπουδαία νίκη για τους Kansas City Chiefs, στο εχθρικό M&T Bank Stadium, επικρατώντας με 10-17 των Baltimore Ravens και εξασφαλίζοντας μια θέση στο Super Bowl. Οι περσινοί πρωταθλητές, κατάφεραν να φτάσουν ξανά στο Super Bowl, για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια, με τους παίκτες τους να έχουν πλέον τεράστια εμπειρία πρωταθλητισμού. Οι φετινοί Chiefs είναι πιο «σκληροί» από τα προηγούμενα χρόνια, αφήνοντας την άμυνά τους να τους οδηγήσει, σε μια μέτρια επιθετικά χρονιά από τον Mahomes, τον Kelce και την υπόλοιπη επίθεση της ομάδας.

Τρομερή ανατροπή από τους San Francisco 49ers, οι οποίοι παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 7-24 από τους Detroit Lions στο ημίχρονο, έδειξαν μεγάλη ψυχραιμία, παίρνοντας τελικά τη νίκη με σκορ 34-31, και την πρόκριση στο Super Bowl LVIII. Έτσι, μετά από μια καταπληκτική χρονιά, όπου τερμάτισαν 1οι στην κατηγορία NFC, οι 49ers καταφέρνουν να φτάσουν ξανά μια ανάσα πριν από τον τίτλο, ύστερα από το 2020. Σε εκείνο τον αγώνα ήρθαν ξανά αντιμέτωποι με τους Chiefs, από τους οποίους ηττήθηκαν με σκορ 31-20, θέλοντας την εκδίκηση για εκείνο το ματς, στο φετινό τελικό του Super Bowl.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη των San Francisco 49ers σε απόδοση 1.75, ενώ αυτή των Kansas City Chiefs, σε απόδοση 2.08. Το όριο για τους πόντους είναι στους 47.5, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 1.89 και το under σε απόδοση 1.91. Όσον αφορά το όριο για τους πόντους των 49ers αυτό είναι στους 24.5 πόντους με το over να δίνεται σε απόδοση 2.00 και το under σε απόδοση 1.78, με το αντίστοιχο όριο για τους Chiefs να είναι στους 22.5 πόντους, με το over να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.68 και το under σε απόδοση 2.18.

Ακόμα, αποδόσεις προσφέρονται για τον MVP του Super Bowl, με τον Patrick Mahomes να προσφέρεται σε απόδοση 2.25, τον Brock Purdy σε απόδοση 3.00, και τον Christian McCaffrey σε απόδοση 5.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Χάντικαπ Αγώνα / Kansas City Chiefs (+5.5) – 1.51

Οι Kansas City Chiefs μπαίνουν για 3ο σερί γύρο ως αουτσάιντερ στα νοκ άουτ παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, καταφέρνοντας να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση τις προηγούμενες 2 φορές. Έτσι, δεν θα μπορούσαμε να ποντάρουμε εναντίον τους, με τον Mahomes και την παρέα του να έχουν τεράστια εμπειρία από τέτοια παιχνίδια, και να αναμένεται να δώσουν μια σκληρή μάχη για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Σύνολο Γκολ / (+46.5) – 1.78

Σε υψηλά επίπεδα κινήθηκε το σκορ στο περσινό Super Bowl, με τους Chiefs να κερδίζουν τους Eagles με σκορ 38-35. Παρόλα αυτά, πολλά έχουν αλλάξει από τότε, με την άμυνα των Chiefs να συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στις καλύτερες του πρωταθλήματος, καταφέρνοντας τα εξαιρετικά απέναντι σε μερικούς από τους καλύτερους QB του πρωταθλήματος στα playoffs, και συγκεκριμένα απέναντι στον Tua Tagovailoa των Dolphins, τον Josh Allen των Bills και τον Lamar Jackson των Ravens.

Πολύ καλοί αμυντικά είναι και οι 49ers, η άμυνα των οποίων έχει παρουσιάσει ωστόσο αδυναμίες σε ορισμένα παιχνίδια, όπως στο τελευταίο τους παιχνίδι απέναντι στους Lions, όπου οι Lions για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού κυκλοφορούσαν πολύ εύκολα τη μπάλα, ελέγχοντας το παιχνίδι.

Αναμένουμε ότι ο Mahomes και οι υπόλοιποι παίκτες των Chiefs θα μπορέσουν να κυκλοφορήσουν την μπάλα κάνοντας το παιχνίδι τους, με τα όπλα των 49ers να είναι επίσης πολλά, με τον Purdy και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να είναι δύσκολο να ελεγχθούν απόλυτα από την άμυνα των Chiefs. Έτσι, περιμένουμε ένα παιχνίδι, στο οποίο οι 2 ομάδες θα σκοράρουν αρκετά, ξεπερνώντας το όριο των 46 πόντων.

Super Bowl MVP / Patrick Mahomes – 2.25

Είναι γεγονός, ότι κατά τη διάρκεια της 57χρονης ιστορίας του Super Bowl, το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη πηγαίνει κατά κύριο λόγο στον quarterback της νικήτριας ομάδας (32 στις 57 φορές). Με τον Mahomes να είναι ο περσινός κάτοχος αυτού του βραβείου, και έχοντας συνολικά 2 τέτοια βραβεία στην καριέρα του, αναμένουμε να τα δώσει όλα για να φτάσει τις 3 κατακτήσεις του MVP του SuperBowl, μπαίνοντας σε έναν πολύ κλειστό κύκλο παικτών. Συγκεκριμένα, οι Tom Brady και Joe Montana, είναι οι μόνοι που έχουν κερδίσει το βραβείο τρεις ή περισσότερες φορές. Θα επιλέξουμε λοιπόν την κατάκτηση του MVP του παιχνιδιού από τον Patrick Mahomes.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 09/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ