NFL

NFL: San Francisco 49ers vs Detroit Lions – Ανάλυση και προγνωστικά για τον τελικό της περιφέρειας NFC

San Francisco 49ers vs Detroit Lions

Φτάσαμε στον τελικό της περιφέρειας NFC, με τους San Fransisco 49ers να έρχονται αντιμέτωποι με τους Detroit Lions, στο Levi’s Stadium (29/01-01:30), για μια θέση στο τελικό του Super Bowl στις 11 Φεβρουαρίου στο Las Vegas. Διαβάστε τη δημοσίευση αυτή, για να μάθετε τα τελευταία νέα των 2 ομάδων, τις διαθέσιμες αποδόσεις από τη NetBet για το γεγονός, καθώς και για μερικά προγνωστικά στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet Sport, θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις NFL για να στοιχηματίσετε στο παιχνίδι. Αν δεν έχετε λογαριασμό στη σελίδα, έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε την προσφορά καλωσορίσματος, λαμβάνοντας ένα free bet 100%, ίσο με την 1η σας κατάθεση, έως και 50 €, μαζί με άλλο ένα free bet των 5 €, το οποίο θα προστεθεί στο διαθέσιμο υπόλοιπο σας κατά την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Δύσκολο αποδείχθηκε το εμπόδιο των Green Bay Packers για τους San Fransisco 49ers, με τους Packers να έχουν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, οι 49ers ανέτρεψαν την κατάσταση στα τελευταία λεπτά, χάρη σε ένα touchdown του McCaffrey, με το οποίο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 24-21, και την πρόκριση στα τελικά του NFC για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια. Αμφίβολος για τους 49ers ο Samuel, η απουσία του οποίου ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα του παιχνιδιού.

Την τελευταία περίοδο κρίθηκε και το παιχνίδι των Detroit Lions με τους Tampa Bay Buccaneers, με τις ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ, μέχρι και στα τέλη της 3ης περιόδου. Παρόλα αυτά, στην 4η περίοδο οι Lions ανέβασαν στροφές, και με touchdown από τους Gibbs και Brown, κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με σκορ 31-23, φτάνοντας στους τελικούς του NFC για πρώτη φορά ύστερα από 32 χρόνια.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη των San Fransisco 49ers σε απόδοση 1.28, με τη νίκη των Detroit Lions να προσφέρεται σε απόδοση 3.72. Το line για τους συνολικούς πόντους είναι στους 51.5, με το over όπως και under αυτού του ορίου, να προσφέρονται σε απόδοση 1.90. Όσον αφορά το line για τους πόντους των ομάδων, το όριο για τους πόντους των 49ers είναι στους 28.5 με το over να δίνεται σε απόδοση 1.70 και το under σε απόδοση 2.15, ενώ το αντίστοιχο όριο για τους Lions είναι στους 21.5 πόντους, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 1.96 και το under σε απόδοση 1.84.

Προγνωστικά

Χάντικαπ Αγώνα / Detroit Lions (+12.5) – 1.50

Εξαιρετική σεζόν από τους Detroit Lions, οι οποίοι έφτασε η ώρα να αποδείξουν αν μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί στην έδρα του φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα του NFL. Πιστεύουμε ότι θα μπορέσουν να φανούν ανταγωνιστικοί στο  Levi’s Stadium, κάτι που έχει δείξει η φετινή τους πορεία στο πρωτάθλημα, και για αυτό τον λόγο θα επιλέξουμε χάντικαπ 12.5 πόντων υπέρ των Detroit Lions.

Σύνολο Πόντων / (+48.5) – 1.56

Πρόκειται για 2 από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος, με τους 49ers να μην είναι φέτος τόσο δυνατοί αμυντικά όσο τα προηγούμενα χρόνια και τους Lions να έχουν παρουσιάσει επίσης αμυντικά προβλήματα επίσης στο παιχνίδι τους. Θεωρούμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι που θα σημειωθούν πολλοί πόντοι, το οποίο αναμένουμε ότι θα ξεπεράσει το όριο των 48 πόντων.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 25/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ