NFL

NFL: Baltimore Ravens vs Kansas City Chiefs – Ανάλυση και προγνωστικά για τον τελικό της περιφέρειας AFC

Baltimore Ravens vs Kansas City Chiefs

Ξεκίνημα στους τελικούς των περιφερειών του NFL, με τους Baltimore Ravens να υποδέχονται του Kansas City Chiefs στο M&R Bank Stadium (28/01-22:00), με τον νικητή να αναδεικνύεται πρωταθλητής της περιφέρειας AFC και να πηγαίνει στο Super Bowl για να κατακτήσει τον τίτλο του NFL. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, ενώ διαθέσιμα θα βρείτε και μερικά στοιχηματικά tips για το παιχνίδι, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, μπορείτε να στοιχηματίσετε στο παιχνίδι, στις κορυφαίες αποδόσεις NFL που θα βρείτε σήμερα διαθέσιμες στην αγορά. Ακόμα, στη σελίδα θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων, με επιλογές για όλα τα γούστα. Αν είστε νέοι παίκτες στη σελίδα, μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε προσφορά καλωσορίσματος, που είναι επί του παρόντος διαθέσιμη. Συγκεκριμένα, με την εγγραφή σας στη σελίδα, μπορείτε να λάβετε ένα free bet 100%, ίσο με το ποσό της 1ης κατάθεσής σας, μέχρι και για το ποσό των 50 €, καθώς και ένα επιπλέον free bet αξίας 5 €, που θα γίνει διαθέσιμο με την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Εύκολη νίκη για τους Baltimore Ravens, απέναντι στους Houston Texans, για τα ημιτελικά του AFC, με τους Ravens να επικρατούν με 34-20. Οι Texans παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί μέχρι και το τέλος του 1ου ημιχρόνου, με το σκορ να είναι στο 10-10 σε εκείνο το σημείο. Παρόλα αυτά, οι  Ravens μπήκαν στο 2ο ημίχρονο χωρίς διάθεση για αστεία, και κατάφεραν να φτάσουν εύκολα στη νίκη, χάρη σε ένα σερί 24-0 που έκαναν στο 2ο ημίχρονο. Καθοριστικοί για τους Ravens ήταν ο Tucker με 2 field goal και 4 extra points, καθώς και ο Jackson ο οποίος πέτυχε 2 touchdown.

Οι περσινοί πρωταθλητές, Kansas City Chiefs, κατάφεραν να διαψεύσουν το προγνωστικά απέναντι στους Buffalo Bills, και να επικρατήσουν με 24-27. Μοιραίος για τους Bills ο Bass, ο οποίος έχασε ένα field goal, λίγο πριν το φινάλε, με το οποίο το παιχνίδι θα πήγαινε στην παράταση. Καθοριστικοί για τους Chiefs ήταν ο Kelce, ο οποίος πέτυχε 2 touchdowns, καθώς και ο Butker με 2 field goals και 3 extra points.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, η νίκη των Baltimore Ravens δίνεται σε απόδοση 1.49, με τη νίκη των Kansas City Chiefs να προσφέρεται σε απόδοση 2.62. Το line των πόντων είναι στους 44.5, με το over αυτού του ορίου να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.85 και το under σε απόδοση 1.95. Όσον αφορά το όριο των πόντων των 2 ομάδων, για τους Ravens αυτό το όριο είναι στους 24.5 πόντους, με το over να δίνεται σε απόδοση 2.04 και το under σε απόδοση 1.78, ενώ το όριο για τους Chiefs είναι στους 20.5 πόντους, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 1.92 και το under σε απόδοση 1.88.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / Baltimore Ravens – 1.49

Πολύ δύσκολη αποστολή για τον Patrick Mahomes και την παρέα του, οι οποίοι θα βρεθούν απέναντι σε μια άμυνα τον Ravens, η οποία έχει να δεχθεί περισσότερους από 20 πόντους, από την 15η βδομάδα, απέναντι στους Rams. Ο Mahomes είναι ο εν ενεργεία MVP της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και του Super Bowl, και σίγουρα θα παλέψει για τη νίκη, παρόλα αυτά, τα πράγματα θα είναι δύσκολα απέναντι στον Lamar Jackson και τη συμπαγή άμυνα των Ravens. Θα επιλέξουμε τη νίκη των Baltimore Ravens, οι οποίοι πιθανώς θα έχουν και μια σημαντική επιστροφή στο παιχνίδι, αυτή του Mark Andrews.

Σύνολο Πόντων / (-50.5) – 1.46

Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι ανάμεσα στις 2 ομάδες, οι οποίες είναι οι 2 καλύτερες άμυνες που συνεχίζουν στα playoffs. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότεροι από 51 πόντοι στο παιχνίδι.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 25/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ