NFL

NFL: Buffalo Bills vs Kansas City Chiefs: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

Buffalo Bills vs Kansas City Chiefs

Μεγάλο ματς για τα ημιτελικά της περιφέρειας American Football, με τους Buffalo Bills να υποδέχονται τους Kansas City Chiefs, στο Highmark Stadium (22/01 – 01:30). Διαβάστε τη δημοσίευση αυτή, για να ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που είναι διαθέσιμες από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για μερικά στοιχηματικά tips από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπείτε τώρα στη NetBet και βρείτε κορυφαίες αποδόσεις NFL, και μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών στοιχημάτων. Αν είστε νέοι παίκτες, εκμεταλλευτείτε την προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία μπορείτε να λάβετε ένα 100% free bet, ίσο με την 1η σας κατάθεση, για έως και το ποσό των 50 €, μαζί με ένα ακόμα free bet των 5 €, που θα προστεθεί στο διαθέσιμο υπόλοιπό σας, ύστερα από την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Δύο από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, θα αναμετρηθούν για μια θέση στα τελικά της περιφέρειας American Football του NFL.

Οι Buffalo Bills, κατάφεραν να περάσουν τον γύρο wild card των playoffs, ξεπερνώντας εύκολα το εμπόδιο των Pittsburgh Steelers με σκορ 31-17 εντός έδρας. Οι Bills μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι καταφέρνοντας να προηγηθούν με 21-0 στη 2η περίοδο. Οι Steelers ωστόσο δεν παράτησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να μειώσουν στους 7 πόντους, στις αρχές της 4η περιόδου, χωρίς ωστόσο να μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω.

Εύκολη νίκη και για τους Kansas City Chiefs, στον γύρο wild card των playoffs, οι οποίοι επικράτησαν εντός έδρας με σκορ 26-7 των Miami Dolphins. Οι Miami Dolphins, οι οποίοι αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα τραυματισμών, δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί, χάνοντας με κάτω τα χέρια και βγαίνοντας εκτός από τη συνέχεια, από τους περσινούς πρωταθλητές του NFL. Μεγάλη εμφάνιση για το Kansas από τον Butker, που κουβάλησε την ομάδα του, με 4 field goals και 2 extra points.

Οι 2 ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά για την 14η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τους Bills να παίρνουν σπουδαία νίκη με 17-20 στην έδρα των Chiefs. Στο παιχνίδι αυτό, για τους Bills ξεχώρισε ο Bass, ο οποίος είχε 2 field goal και 2 extra points, συμβάλλοντας τα μέγιστα για τη νίκη της ομάδας του.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, φαβορί είναι οι Buffalo Bills σε απόδοση 1.64, με τη νίκη των Kansas City Chiefs να προσφέρεται σε απόδοση 2.25. Το line των γκολ είναι στα 44.5, με το over να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.78 και το under σε απόδοση 2.04. Ακόμα, το όριο για τους πόντους των Bills είναι στους 24.5, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 2.14 και το under σε απόδοση 1.71, ενώ όσον αφορά τους Chiefs το όριο για τους πόντους τους είναι στους 21.5, με το over να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.82 και το under σε απόδοση 1.98.

Προγνωστικά

Νικητής / Buffalo Bills – 1.64

Πολύ δύσκολη αποστολή για τους εν ενεργεία πρωταθλητές Kansas City Chiefs, οι οποίοι θα κληθούν να παίξουν την πρόκριση στα τελικά της περιφέρειας στο Orchard Park, μια από τις πιο «καυτές» έδρες του πρωταθλήματος. Οι Bills είναι διψασμένοι να κατακτήσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα AFC, ύστερα από 31 χρόνια και αναμένεται να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Θεωρούμε ότι οι φορμαρισμένοι Bills δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη, καταφέρνοντας να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση στα τελικά του AFC.

Σύνολο Γκολ / (-51.5) – 1.44

Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι, με τις 2 ομάδες να παλεύουν για την πρόκριση με όλες τους τις δυνάμεις. Θεωρούμε ότι το παιχνίδι δεν θα πάει σε υψηλό σκορ, με την επιλογή να σημειωθούν λιγότεροι από 52 πόντοι να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 18/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ