NFL Μπάσκετ

Minnesota Timberwolves vs Milwaukee Bucks: Τιτανομαχία ανάμεσα σε 2 από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος

Minnesota Timberwolves vs Milwaukee Bucks

Επιστροφή στη δράση στο NBA, ύστερα από τη διακοπή για το All Star Game, με τους πρωτοπόρους της Δύσης, Minnesota Timberwolves (ρεκόρ 39-16), να υποδέχονται τους 3ους στην Ανατολή, Milwaukee Bucks (ρεκόρ 35-21), τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο Target Center (24.02 – 05:00). Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά για το παιχνίδι, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων, μεταξύ των οποίων όλα τα κορυφαία γεγονότα μπάσκετ. Βρείτε κορυφαίες αποδόσεις μπάσκετ για όλα τα παιχνίδια του NBA, με μια πληθώρα από ειδικά στοιχήματα, ανάμεσα στα οποία μπορείτε να επιλέξετε, για να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη. Αν είστε νέα μέλη στη σελίδα, μη χάσετε την ευκαιρία να ενεργοποιήσετε τη μοναδική προσφορά καλωσορίσματος, η οποία σας δίνει ένα 100% δωρεάν στοίχημα, ίσο με το ποσό της 1ης σας κατάθεσης, έως 50€, μαζί με ένα επιπλέον δωρεάν στοίχημα αξίας 5 €, το οποίο γίνεται διαθέσιμο ύστερα από την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας στη NetBet.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Σε εξαιρετικοί κατάσταση βρίσκονται οι Timberwolves, οι οποίοι μετράνε 4 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες, με τελευταία αυτή απέναντι στους Portland Trail Blazers, με σκορ 91-128. Οι λύκοι κατάφεραν να καθαρίσουν το παιχνίδι από την 1η περίοδο, την οποία έκλεισαν στο +30, με το σκορ να είναι 14-44. Κορυφαίοι για τους Timberwolves ήταν οι Edwards (34 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ) και Towns (23 πόντοι, 8 ριμπάουντ). Από το παιχνίδι με τους Bucks, από τους Timberwolves θα απουσιάσουν οι τραυματίες Moore και Clark.

Ήττα εκτός προγράμματος για τους Bucks, οι οποίο δεν τα κατάφεραν στο Memphis, με τους Grizzlies να επικρατούν με σκορ 113-110, με τις ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ στα τελευταία λεπτά και τον Lillard να αστοχεί σε τρίποντο ισοφάρισης από τα 10 μέτρα με τη λήξη του ματς. Κορυφαίος για τους Bucks ο Γιάννης Αντετοκούμπο (35 πόντοι, 12 ασίστ), με τον Lillard (24 πόντοι, 7 ασίστ) να ακολουθεί σε απόδοση, οι οποίοι ωστόσο δεν είχαν μεγάλες βοήθειες από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Από τους Bucks εκτός δράσης παραμένει ο τραυματίας Middleton.

Οι 2 ομάδες αναμετρήθηκαν στο Milwaukee, πριν 2 βδομάδες, με τους Timberwolves να επικρατούν εύκολα με 105-129, εκμεταλλευόμενοι τις απουσίες του Lillard και του Middleton. Κορυφαίος για τους Timberwolvwes ήταν ο Edwards με 26 πόντους και 9 ασίστ, ενώ από τους Bucks ξεχώρισε ο Green με 27 πόντους.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το γεγονός, βρίσκουμε τη νίκη των Timberwolves σε απόδοση 1.55, με αυτή των Bucks να προσφέρεται σε απόδοση 2.52. Όσον αφορά το όριο των πόντων, αυτό είναι στους 229.5, με το over όπως και το under αυτού του ορίου, να προσφέρεται σε απόδοση 1.87.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / Minnesota Timberwolves – 1.55

Με τους Timberwolves να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από τους Bucks, αναμένουμε ότι εύκολα ή δύσκολα οι λύκοι θα καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη. Θα επιλέξουμε νίκη των Timberwolves ως 1ο σημείο από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σύνολο Πόντων / (-229.5) – 1.87

Αναμένουμε ένα παιχνίδι στο οποίο οι Bucks θα προσπαθήσουν να κρατήσουν σε χαμηλά επίπεδα τα επιθετικά όπλα των Timberwolves, ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν τη νίκη. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότεροι από 230 πόντοι στο παιχνίδι.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 22/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ