NFL

Προεπισκόπηση της 13ης αγωνιστικής του NFL

NFL

Φτάσαμε στους ημιτελικούς των περιφερειών του NFL, με μεγάλα παιχνίδια να βρίσκονται στο πρόγραμμα, τα οποία θα κρίνουν τις ομάδες που θα φτάσουν στις τελευταίες 4 του φετινού πρωταθλήματος και θα διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο. Διαβάστε το άρθρο αυτό, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των ομάδων, ενώ διαθέσιμα θα βρείτε και μερικά προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα παιχνίδια, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπείτε στη NetBet Sport και βρείτε διαθέσιμες τις καλύτερες αποδόσεις NFL αγοράς, για να στοιχηματίσετε στους ημιτελικούς των περιφερειών. Διαθέσιμη στη σελίδα θα βρείτε και την προσφορά «Boost Νίκης στα Παρολί», με την οποία θα δείτε τα κέρδη στα παρολί να ενισχύονται μέχρι και 50%. Για να λάβετε μέρος σε αυτή, θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα παρολί με τουλάχιστον 3 επιλογές, σε αποδόσεις μεγαλύτερες από 1.60.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Baltimore Ravens vs Houston Texans (20/01 – 23:30)

Στο M&T Stadium, οι Baltimore Ravens, υποδέχονται τους Houston Texans, με τις 2 ομάδες να αναμετρώνται για 2η φορά τη φετινή σεζόν. Το 1ο παιχνίδι ανάμεσα τους, για τη 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έληξε με σκορ 25-9, υπέρ των Baltimore Ravens.

Οι Ravens, πέρασαν χωρίς αγώνα σε αυτή τη φάση των playoffs, ως καλύτερη ομάδα της περιφέρειας American Football. Οι Ravens, τερμάτισαν με το καλύτερο ρεκόρ σε ολόκληρο το NFL (13-4), πραγματοποιώντας μια εξαιρετική σεζόν, την οποία θέλουν να συνεχίσουν και να βρεθούν στο Super Bowl.

Οι Texans από την άλλη, κυριάρχησαν με σκορ 45-14 επί των Cleveland Browns, για τον 1ο γύρο των playoffs, με την άμυνα τους να είναι εκπληκτική για ένα ακόμα παιχνίδι.

Πρόκειται για 2 από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, οι οποίες αναμένεται να αναμετρηθούν σκληρά για μια θέση στα τελικά του AFC, με τους Ravens να είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Θεωρούμε ότι θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι, με την επιλογή να σημειωθούν λιγότερα από 50 γκολ να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Πρόβλεψη: Σύνολο Γκολ / (-49.5) – 1.41

San Francisco 49ers vs Green Bay Packers (21/01 – 03:15)

Στο Levi’s Stadium, οι San Francisco 49ers υποδέχονται τους Green Bay Packers, με τις 2 ομάδες να αναμετρώνται για 1η φορά τη φετινή σεζόν.

Οι 49ers προκρίθηκαν χωρίς αγώνα στη 2η φάση τον νοκ άουτ, ως πρωτοπόροι της κανονικής διάρκειας, στην περιφέρεια National Football, με ρεκόρ 12-5. Οι 49ers διαθέτουν μια τρομερή αμυντική γραμμή, η οποία τους βοήθησε να φτάσουν μέχρι εδώ, και με την οποία θέλουν να πορευτούν και στα playoffs, στο δρόμο προς το Super Bowl.

Οι Packers, έκαναν την έκπληξη απέναντι στους Dallas Cowboys, αποκλείοντάς τους καθαρά, με σκορ 32-48, με τους Packers να προηγούνται ακόμα και με 0-27 στη 2η περίοδο. Κορυφαίος για τους νικητές ο Jones, που με 3 touchdowns, δεν άφησε περιθώρια στους Cowboys να σκεφτούν ότι μπορούν να πετύχουν κάτι καλό στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πολύ φορμαρισμένοι οι Packers στο φινάλε του πρωταθλήματος και στο ξεκίνημα των playoffs, και θεωρούμε ότι μπορούν να παλέψουν το παιχνίδι και να παραμείνουν κοντά στο σκορ. Θα επιλέξουμε τη νίκη των Packers, με πλεονέκτημα 13.5 πόντων για αυτούς.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Green Bay Packers (+13.5) – 1.51

Detroit Lions vs Tampa Bay Buccaneers (21/01 – 22:00)

Στο Ford Field, οι Detroit Lions, υποδέχονται τους Tampa Bay Buccaneers, με τις 2 ομάδες να αναμετρώνται ύστερα από το παιχνίδι του 6ου γύρου της κανονικής διάρκειας. Σε εκείνο το παιχνίδι, οι Lions κατάφεραν να επικρατήσουν εκτός έδρας, με σκορ 6-20.

Οι Lions, δυσκολεύτηκαν πολύ, αλλά κατάφεραν τελικά να πάρουν την πρόκριση στο 2ο γύρο των playoffs, επικρατώντας με σκορ 24-23 των Los Angeles Rams, με τον Badgley να είναι ο κορυφαίος για τους Lions.

Από την άλλη, οι Buccaneers, κυριάρχησαν με 32-9 των Philadelphia Eagles, με τον McLaughlin να πραγματοποιεί ένα εκπληκτικό παιχνίδι, και να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη.

Οι Lions αναμένεται να έχουν το πλεονέκτημα για τη νίκη, παίζοντας στο γήπεδο τους, θέλοντας να φτάσουν στους τελικούς του NFC, ύστερα από πολλά χρόνια. Θα επιλέξουμε τη νίκη των Lions, με μειονέκτημα 3.5 πόντων.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Detroit Lions (-3.5) – 1.60

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 18/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των γεγονότων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ