NFL

NFL: Kansas City Chiefs vs Miami Dolphins: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

Kansas City Chiefs vs Miami Dolphins

Σπουδαίο ματς για τον 1ο γύρο των playoffs, με τους Kansas City Chiefs, να υποδέχονται τους Miami Dolphins στο Arrowhead Stadium (14/01-03:00). Διαβάστε το παρόν άρθρο για να μάθετε τα πάντα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, μαζί με τις αποδόσεις NFL που προσφέρονται από τη NetBet, καθώς και ορισμένα προγνωστικά για το παιχνίδι.

Εγγραφείτε σήμερα στη NetBet και στοιχηματίστε σε μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων. Ενεργοποιήστε την προσφορά καλωσορίσματος, και λάβετε ένα 100% free bet για έως και το ποσό των 50 €, μαζί με ένα ακόμα free bet των 5 €, που δίνεται με την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Δύο ομάδες που τερμάτισαν με το ίδιο ρεκόρ (11-6) στην περιφέρεια American Football, θα αναμετρηθούν για μια θέση στον επόμενο γύρο των playoffs. O WR Tyreek Hil, γυρνάει στο γήπεδο που δοξάστηκε με τους Chiefs, όπου αγωνίστηκε για 6 χρόνια, θέλοντας εκδίκηση, για τους Chiefs, οι οποίοι τον αντάλλαξαν για μερικές επιλογές από το draft.

Οι Kansas City Chiefs, θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, σε μια χρονιά που ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα μεγάλος. Οι Chiefs, επικράτησαν οριακά των Chargers με 12-13, για να πάρουν την 3η θέση στην περιφέρεια American Football, και να βρεθούν αντιμέτωποι με τους Miami Dolphins στον γύρο NFL Wild Card.

Από την άλλη, οι Dolphins, ύστερα από ένα εκπληκτικό 11-4 στην κανονική διάρκεια, γνώρισαν 2 ήττες στις τελευταίες 2 αγωνιστικές, για να πλασαριστούν τελικά στην 6η θέση, με το έργο τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση να είναι ιδιαίτερα δύσκολο, απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές.

Οι 2 ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά για την 9η αγωνιστική, με τους Chiefs να επικρατούν εύκολα με 21-14.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη των Kansas City Chiefs σε απόδοση 1.45, ενώ αυτή των Miami Dolphins σε απόδοση 2.75. Το line των πόντων είναι στους 43.5, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 1.88 και το under σε απόδοση 1.92. Η επιλογή Miami Dolphins χάντικαπ (+4.5) προσφέρεται σε απόδοση 1.89, ενώ η επιλογή Kansas City Chiefs (-4.5) σε απόδοση 1.91.

Προγνωστικά

Σύνολο Γκολ / (-50.5) – 1.41

Οι 2 ομάδες δεν πηγαίνουν τα παιχνίδια τους σε υψηλά σκορ τις τελευταίες βδομάδες, έχοντας και οι 2, 3/5 παιχνίδια τις τελευταίες βδομάδες, στα οποία σημειώθηκαν λιγότεροι από 50 πόντοι. Λαμβάνοντας υπόψη και τη σημασία του παιχνιδιού, περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, και θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότερα από 50.5 γκολ.

Νικητής Αγώνα / Kansas City Chiefs – 1.45

Οι Chiefs θα έχουν το πλεονέκτημα για τη νίκη, αγωνιζόμενοι στην έδρα τους, καθώς και την εμπειρία από κρίσιμα παιχνίδια, με τους περισσότερους παίκτες να είναι οι ίδιοι με την περσινή ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Αναμένουμε να δούμε ένα μαχητικό Miami, ωστόσο οι Chiefs είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση, στην επόμενη φάση των playoffs.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 10/01 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ