NFL

Προεπισκόπηση της 13ης αγωνιστικής του NFL

NFL

Φτάσαμε στο NFL Wild Card, τον 1ο γύρο των φετινών playoffs, με 7 νοκ άουτ παιχνίδια, που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο, ενόψει της συνέχειας. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε σχετικά με την κατάσταση των ομάδων στην έναρξη των playoffs, μαζί με ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος για τα παιχνίδια, από την ομάδα των ειδικών μας.

Στοιχηματίστε στο NFL στη NetBet Sport, όπου μπορείτε να βρείτε διαθέσιμες τις πιο ελκυστικές αποδόσεις NFL της αγοράς. Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε την προσφορά «Boost Νίκης στα Παρολί», με την οποία μπορείτε να δείτε τα κέρδη σας στο παρολί να ενισχύονται έως και 50%.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Houston Texans-Cleveland Browns (13/01 – 23:30)

Στο NRG Stadium, οι Houston Texans, υποδέχονται τους Cleveland Browns. Οι 2 ομάδες έχουν μια έντονη σύνδεση, αφού οι Texans έδωσαν στους Browns τον QB Deshaun Watson, με αντάλλαγμα picks 1ου γύρου για τις χρονιές 2022, 2023 και 2024.

Οι Houston Texans, εξασφάλισαν την πρόκριση τους στα playoffs, ύστερα από τη νίκη τους την τελευταία αγωνιστική, απέναντι στους Indianapolis Colts, με σκορ 19-23, σε ένα ματς που είχαν τον έλεγχο καθόλη τη διάρκειά του.

Οι Cleveland Browns, αποφάσισαν να ξεκουράσουν τους βασικούς τους την 18η αγωνιστική απέναντι στους Cincinnati Bengals, και ηττήθηκαν με σκορ 31-14. Παρόλα αυτά, είχαν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα playoffs, κατακτώντας τελικά την 5η θέση της περιφέρειας American Football.

Οι 2 ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους Clevaland Browns να επικρατούν εύκολα με 22-36, στην έδρα των Texans. Παρόλα αυτά, η μεγάλη διαφορά σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι, είναι ότι οι Texans θα έχουν στη διάθεσή τους τον QB C.J. Stroud, του οποίου τις υπηρεσίες στερήθηκαν στο παιχνίδι εκείνο. Θα επιλέξουμε τη νίκη των Texans, με πλεονέκτημα 6.5 πόντων.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Houston Texans (+6.5) – 1.45

Buffalo Bills-Pitssburgh Steelers (14/01 – 20:00)

Στο Highmark Stadium, οι Buffalo Bills υποδέχονται τους Pittsburgh Steelers.

Οι Bills, ύστερα από ένα μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 6-6, έδειξαν ένα διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα με ρεκόρ 11-6, στη 2η θέση της περιφέρειας American Football. Μέσα σε αυτό το σερί των 5 νικών για τους Bills, συμπεριλαμβάνονται μεγάλες νίκες στα παιχνίδια με τους Kansas City Chiefs, Dallas Cowboys και Miami Dolphins, κάτι που δείχνει ότι αποτελούν εκ των φαβορί για το πρωτάθλημα, αν συνεχίσουν έτσι.

Οι Steelers από την άλλη, έκλεισαν το πρωτάθλημα με σερί 3 νικών, καταφέρνοντας να μπουν τελευταία στιγμής στα playoffs, με ρεκόρ 10-7. Οι Steelers φαίνεται να έχουν βελτιωθεί αισθητά, με τον Mason Rudolph ως QB, ωστόσο πιθανότατα από το παιχνίδι θα λείψει ο T.J. Watt, μια σημαντική απώλεια αν τελικά συμβεί.

Θα επιλέξουμε τη νίκη των Buffalo Bills, με -5.5 πόντους.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Buffalo Bills (-5.5) – 1.42

Dallas Cowboys-Green Bay Packers (14/01 – 23:30)

Στο AT&T Stadium, οι Dallas Cowboys, υποδέχονται τους Green Bay Packers.

Οι Cowboys, είδαν την επίθεση τους να ξεμουδιάζει στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, όπου σημείωσαν 38 πόντους, για τη νίκη απέναντι στους Commanders. Έτσι, έκλεισαν  την κανονική περίοδο με ρεκόρ 12-5. Ο προππονητής των Cowboys, Mike McCarthy θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τους φορμαρισμένους Green Bay Pacers.

Οι Packers, έρχονται από σερί 3 νικών, κλείνοντας την κανονική περίοδο με ρεκόρ 9-8, και τερματίζοντας στην τελευταία προνομιούχο θέση της περιφέρειας National Football. Μεγάλος πρωταγωνιστής στο καλό σερί των Packers, ο Jordan Love, ο οποίος τους οδήγησε στα playoffs, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ξεκάθαρο φαβορί για το παιχνίδι το Dallas, ωστόσο βλέπουμε ένα κλειστό παιχνίδι, στο οποίο οι Packers θα μπορέσουν να παραμείνουν κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Green Bay Packers (+12.5) – 1.51

Detroit Lions-Los Angeles Rams (15/01 – 03:00)

Στο Ford Field, οι Detroit Lions, υποδέχονται τους Los Angeles Rams. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, με τους QB Matthew Stafford και Jared Goff, να αντιμετωπίζουν τις πρώην ομάδες τους.

Οι Lions, πραγματοποιούν μια εξαιρετική χρονιά τερματίζοντας την κανονική περίοδο με το 2ο καλύτερο ρεκόρ στο NFL, με 12 νίκες και 5 ήττες. Παρόλα αυτά, αναμένεται να έχουν μια σημαντική απώλεια για το παιχνίδι με τους Rams, τον Sam Laporta, που αποχώρησε τραυματίας στο τελευταίο παιχνίδι με τους Minesota Vikings.

Οι Rams, ύστερα από το αρχικό ξεκίνημα με ρεκόρ 3-6, κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση, και να βρεθούν στα playoffs πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις και τερματίζοντας τελικά με ρεκόρ 10-7. Μόνη ήττα τους στο διάστημα αυτό, από τους Ravens στην παράταση, την ομάδα που τερμάτισε με το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο του NFL.

Αναμένουμε ένα παιχνίδι, που οι Rams είναι ικανοί να μείνουν μέχρι το τέλος κοντά στο σκορ, και πιθανώς να διεκδικήσουν και τη νίκη, απέναντι στους Lions.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Los Angeles Rams (+7.5) – 1.43

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 10/01 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ