NFL

NFL: Miami Dolphins vs Buffalo Bills: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

Miami Dolphins vs Buffalo Bills

Ντέρμπι με άρωμα playoff στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του NFL, με τους Miami Dolphin (ρεκόρ 11-5), να υποδέχονται τους Buffalo Bills (ρεκόρ 10-6) στο Hard Rock Stadium (08/01-03:20). Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, ενώ διαθέσιμα είναι και μερικά προγνωστικά στοιχήματος για το παιχνίδι, από την ομάδα των ειδικών μας.

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, εγγραφείτε σήμερα στη NetBet και βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις NFL της αγοράς, καθώς και άλλων αθλητικών στοιχημάτων. Λάβετε μέρος στην προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία θα λάβετε ένα 100% free bet για έως και το ποσό των 50 €, μαζί με ένα ακόμα free bet των 5 €, που θα γίνει διαθέσιμο ύστερα από την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας στη σελίδα.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Οι Miami Dolphins, έρχονται στο παιχνίδι έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία τους στα playoff, ωστόσο θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν και ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία, καθώς με ήττα μπορεί να βρεθούν μέχρι και στην 5η θέση. Οι Dolpins, δεν κατάφεραν την περασμένη βδομάδα να φανούν ανταγωνιστικοί, απέναντι τους πρωτοπόρους της περιφέρειας Baltimore Ravens, και γνώρισαν ταπεινωτική ήττα με 56-19, με τους αντιπάλους τους να φτάνουν σε 8 touchdowns. Για τους Dolphins, αναμένεται να επιστρέψει τη δράση ο WR Jaylen Waddle, ένας παίκτης με σημαντική συμβολή στην επίθεση. Παρόλα αυτά, η ομάδα από το Miami θα έχει κάποιες σημαντικές απουσίες, με τον Bradley Chubb και τον Jaelan Phillips να μένουν εκτός αποστολής.

Από την άλλη, οι Buffalo Bills, παρόλο που έχουν μόλις μια νίκη λιγότερη από τους Miami Dolphins, δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα τη συμμετοχή τους στα playoffs. Με νίκη στο παιχνίδι αυτό εξασφαλίζουν τη συμμετοχή σους σε αυτά, ωστόσο κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει ακόμα και με ήττα, αν οι διώκτες τους δεν καταφέρουν να φέρουν τα αποτελέσματα που χρειάζονται για να αφήσουν έξω τους Bills στις ισοβαθμίες, σε περίπτωση ήττα τους. Οι Buffalo Bills, βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα, ερχόμενοι στο παιχνίδι από 4 συνεχόμενες νίκες, με τελευταία αυτή απέναντι στους New England Patriots, με σκορ 27-21.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη των Buffalo Bills σε απόδοση 1.67, ενώ αυτή των Miami Dolphins σε απόδοση 2.20. Το line για τα γκολ που θα σημειωθούν στο παιχνίδι είναι στα 48.5, με το under αυτού του ορίου να προσφέρεται σε απόδοση 1.88 και το over σε απόδοση 1.92. Όσον αφορά τα touchdowns, βρίσκουμε το line αυτής της κατηγορίας στα 5.5, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 1.78 και το under σε απόδοση 1.92.

Προγνωστικά

Νικητής / Buffalo Bills – 1.67

Μεγάλο το κίνητρο για τη νίκη για τους Buffalo Bills, οι οποίοι αναμένεται να τα δώσουν όλα, για να μπορέσουν να βρεθούν στα playoffs. Οι Bills, έχουν δείξει τελευταία ότι βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες, παίρνοντας σπουδαίες νίκες με Dallas Cowboys και Kansas City Chiefs, που τους έχουν φέρει μια ανάσα από τα playoffs, παρά το κακό ξεκίνημά τους στη σεζόν.

Σύνολο Πόντων / (-57.5) – 1.33

Λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία του παιχνιδιού, αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, το οποίο δεν θα ξεφύγει στο σκορ. Το under 57.5 γκολ είναι ένα σημείο που θεωρούμε ότι έχει αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 04/01 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ