NFL

Προεπισκόπηση της 18ης αγωνιστικής του NFL

NFL

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στο NFL, με πολλά εισιτήρια για την είσοδο στα playoffs να παραμένουν ακόμα ανοικτά. Συγκεκριμένα, 4/7 εισιτήρια στην περιφέρεια American Football και 2/7 εισιτήρια από την περιφέρεια National Football, θα κριθούν σύμφωνα με τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής. Διαβάστε το παρόν άρθρο για να ενημερωθείτε για τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπείτε στη δράση, στοιχηματίζοντας στη NetBet Sport, στις πιο ελκυστικές αποδόσεις NFL της αγοράς. Πάρτε μέρος στην προσφορά «Boost νίκης στα παρολί», με την οποία θα δείτε τα κέρδη σας στο παρολί να ενισχύονται έως και 50%!

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Indianapolis Colts vs Houston Texans (07/01 – 03:15)

Στο Lucas Oil Stadium, οι Indianapolis Colts (ρεκόρ 9-7), υποδέχονται τους Houston Texans (ρεκόρ 9-7). Ο νικητής του συγκεκριμένου αγώνα προκρίνεται σίγουρα στα playoffs, με τον χαμένο να έχει λίγες πιθανότητες, καθώς θα ελπίζει σε συνδυασμό αποτελεσμάτων από τις υπόλοιπες ομάδες για να προκριθεί.

Οι Indianapolis Colts, έρχονται από νίκη στο παιχνίδι, με σκορ 23-20, απέναντι στους Las Vegas Raiders, χάρη σε μια εκπληκτική εμφάνιση του Gay.

Από νίκη προέρχονται και οι Houston Texans, έχοντας ένα εύκολο απόγευμα στο οποίο επικράτησαν με 26-3, απέναντι στους Tennessee Titans, με τον Fairbairn να είναι καθοριστικός για την ομάδα του.

Το παιχνίδια αναμένεται να είναι ντέρμπι, ωστόσο θεωρούμε ότι οι Texans είναι καλύτερη ομάδα και θα έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν στη νίκη.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Houston Texans (+4.5) – 1.48

New England Patriots vs New York Jets (07/01 – 20:00)

Στο Gillette Stadium, οι New England Patriots (ρεκόρ 4-12), υποδέχονται τους New York Jets (ρεκόρ 6-10). Οι 2 ομάδες έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια, ωστόσο στο μεταξύ τους παιχνίδι διακυβεύεται η κατάταξή τους στο NFL Draft του 2024.

Οι Patriots, παρόλο που πολλοί θα περίμεναν να χάσουν εύκολα στο προηγούμενο τους παιχνίδι απέναντι τους Buffalo Bills, πάλεψαν μέχρι το τέλος και ηττήθηκαν τελικά με 27-21, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Από ήττα έρχονται στο παιχνίδι και οι New York Jets, οι οποίοι δεν κατάφεραν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί απέναντι στους Clevaland Browns, και ηττήθηκαν με 37-20.

Αυτή τη στιγμή οι  Patriots παίρνουν το No 3 του draft του Απριλίου, με τους Jets να έχουν την 8η επιλογή. Οι Jets με ήττα στο παιχνίδι και συνδυασμό αποτελεσμάτων, μπορούν να φτάσουν μέχρι και στη 5η θέση της επιλογής του draft, κάτι που υπάρχει πολλές πιθανότητες να επιδιώξουν. Για το λόγο αυτό, θα επιλέξουμε τη νίκη των Patriots.

Πρόβλεψη: Νικητής / New England Patriots – 1.76

Washington Commanders vs Dallas Cowboys (07/01 – 23:25)

Στο FedEx Field, οι Washington Commanders (ρεκόρ 4-12) υποδέχονται τους Dallas Cowboys (ρεκόρ 11-5).

Οι Washington Commanders έρχονται στο παιχνίδι από σερί ηττών, με τελευταία απέναντι στους San Francisco 49ers, με σκορ 10-27.

Οι Dallas Cowboys από την άλλη έχουν δει την απόδοσή τους να πέφτει το τελευταίο διάστημα, κάνοντας δύο ήττες με Miami Dolphins και Buffalo Bills, και νικώντας οριακά με 20-19 τους Detroit Lions.

Οι Commanders έχουν χάσει 7 από τα 8 παιχνίδια που έχουν δώσει φέτος στην έδρα τους, κάτι που δεν αναμένουμε ότι θα αλλάξει απέναντι στους Cowboys. Οι Cowboys αναμένεται να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι σαν ένα τεστ πριν τα playoff, θέλοντας να δουν την επίθεσή τους να «ξεμουδιάζει» και να σκοράρει πολλά γκολ.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Dallas Cowboys (-6.5) – 1.36

Green Bay Packers vs Chicago Bears (07/01 – 23:25)

Στο Lambeau Field, οι Green Bay Packers (ρεκόρ 8-8) υποδέχονται τους Chicago Bears (ρεκόρ 7-9).

Οι Packers με νίκη θα βρεθούν στα playoff, καθώς μετά από ένα άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν, πραγματοποίησαν καταπληκτικές εμφανίσεις, με τελευταία αυτή απέναντι στους Minesota Vikings, τους οποίους νίκησαν εύκολα με 10-33 εκτός έδρας.

Οι Chicago Bears αναμένεται επίσης να κυνηγήσουν τη νίκη, η οποία θα τους κάνει να διεκδικήσουν τις λίγες πιθανότητες που έχουν για είσοδο στα playoffs. Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα από το Chicago στο τελευταίο της παιχνίδι, στο οποίο επικράτησε εύκολα με 37-17 απέναντι στους Atlanta Falcons.

Αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, που οι 2 ομάδες θα είναι κοντά στο σκορ, ωστόσο θα επιλέξουμε τη νίκη των Green Bay Packers, οι οποίοι έχουν έναν καταπληκτικό QB Jordan Love στα τελευταία παιχνίδια και ο οποίος μπορεί να τους οδηγήσει στη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής / Green Bay Packers – 1.64

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 04/01 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ