NFL

NFL: Miami Dolphins vs Dallas Cowboys: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

NFL

Σπουδαία αναμέτρηση στο Hard Rock Stadium (24/12 – 23:25), με τους Miami Dolphins (ρεκόρ 10-4), να υποδέχονται τους Dallas Cowboys (ρεκόρ 10-4). Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να μάθετε την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για τον αγώνα, καθώς και ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Εγγραφείτε στη NetBet και βρείτε κορυφαίες αποδόσεις NFL, καθώς και άλλων αθλητικών στοιχημάτων. Μη χάσετε την ευκαιρία να λάβετε την προσφορά καλωσορίσματος, η οποία σας δίνει ένα 100% δωρεάν στοίχημα έως 50€, μαζί με ένα επιπλέον δωρεάν στοίχημα αξίας 5 €.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Οι Miami, ύστερα από μια κακή ήττα από τους Tennessee Titans πριν 2 βδομάδες, ήταν καταιγιστικοί στο τελευταίο τους παιχνίδι, επικρατώντας με 30-0 απέναντι στους New York Jets, με τον Sanders να δείχνει το δρόμο στους συμπαίκτες τους. Έτσι, επανήλθαν στην 2η θέση της περιφέρειας American Football, παίρνοντας απόσταση από τους διώκτες τους.

Στις 5 νίκες σταμάτησε το σερί των Dallas Cowboys, που τους έφερε μια ανάσα από την κορυφή της περιφέρειας National Football. Οι Buffalo Bills έβαλαν τέλος σε αυτό το σερί, παίρνοντας τη νίκη με 31-10 στην έδρα τους, με τους Dallas Cowboys να είναι πλέον στη 2η θέση της περιφέρειας National Football, ισοβαθμώντας με Detroit Lions και Philadelphia Eagles. Πιθανή για τους Dallas Cowboys η επιστροφή του Hill, που πιθανόν να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για τον αγωνα, βρίσκουμε τη νίκη των Miami Dolphins σε απόδοση 1.84, με αυτή για τη νίκη των Dallas Cowboys να προσφέρεται στο 1.90. Το line για τους πόντους είναι στους 49.5 πόντους, με το under να προσφέρεται σε απόδοση 1.91 και το over σε απόδοση 1.89. Σχετικά με το line για τους πόντους των Dallas Cowboys είναι στους 23.5 πόντους, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 1.75 και το under σε απόδοση 2.08. Όσον αφορά τους Miami Dolphins το line τους είναι στους 23.5 πόντους, με το over να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.75 και το under σε απόδοση 2.08.

Προγνωστικά

Χάντικαπ Αγώνα: Dallas Cowboys / +5.5 – 1.44

Παρόλο που προέρχονται από ήττα με τους Bills, οι Cowboys κυριάρχησαν σωματικά στο παιχνίδι, παλεύοντας, παρά την απουσία του Tyreek Hill. Μια πιθανή επιστροφή του, θα δώσει σημαντική ώθηση στους Cowboys, και θα επιλέξουμε τη νίκη τους, με χάντικαπ +5.5.

Σύνολο Γκολ / +44.5 – 1.47

Πρόκειται για 2 ομάδες που πάνε σε υψηλά σκορ, βασιζόμενες στις εξαιρετικές επιθετικές δυνατότητες των παικτών τους. Θεωρούμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι που θα βασιστεί στην επίθεση, με το σκορ να πηγαίνει σε υψηλά επίπεδα.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 21/12 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ