NFL

Προεπισκόπηση της 16ης αγωνιστικής του NFL

NFL

Φτάσαμε στη 16η αγωνιστική του NFL, με τη σημαντικότητα των παιχνιδιών να μεγαλώνει, καθώς πλησιάζουμε στα playoffs. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, με συμβουλές στοιχήματος να είναι επίσης διαθέσιμες από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπείτε τώρα στη NetBet Sport και βρείτε ελκυστικές αποδόσεις NFL, και πολλά ειδικά στοιχήματα για να στοιχηματίσετε, τόσο πριν την έναρξη των γεγονότων όσο και ζωντανά. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά “Boost Νίκης στα Παρολί’’, που είναι επί του παρόντος διαθέσιμη, και δείτε τα κέρδη σας στα παρολί να ενισχύονται μέχρι 50%!

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Atlanta Falcons vs Intianapolis Colts (24/12 – 20:00)

Σπουδαίο παιχνίδι στο Mercedes-Benz Stadium, με τους Atlanta Falcons (ρεκόρ 6-8), να υποδέχονται τους Intianapolis Colts (ρεκόρ 8-6).

Οι Atlanta Falcons, έρχονται στο παιχνίδι, ύστερα από κακή ήττα με 9-7, στην έδρα των τελευταίων στη βαθμολογία Carolina Panthers, χάνοντας έτσι σημαντικό έδαφος, ενόψει των playoffs.

Από την άλλη, οι Indianapolis Colts, πέτυχαν σπουδαία νίκη, απέναντι στους Pittsburgh Steelers, με σκορ 30-13, μπαίνοντας στις θέσεις που οδηγούν στα playoffs. Σημαντική απουσία για τους Colts, από τους οποίους αναμένεται να απουσιάσει από το παιχνίδι ο quarterback Anthony Richardson.

Αμφίρροπο παιχνίδι, με το κίνητρο για τις 2 ομάδες να είναι πολύ μεγάλο, με το προβάδισμα για τη νίκη να είναι στους Atlanta Falcons, καθώς το στυλ παιχνιδιού των Colts ταιριάζει σε αυτό που θέλουν να παίξουν οι Falcons.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Atlanta Falcons (+3.5) – 1.48

Denver Broncos vs New England Patriots (25/12 – 03:15)

Στο Empower Field at Mile High, οι Denver Broncos (ρεκόρ 7-7), υποδέχονται τους New England Patriots (ρεκόρ 3-11).

Οι Denver Broncos, γνώρισαν οδυνηρή ήττα με 42-17 από τους Detroit Lions, την τελευταία αγωνιστική. Αυτό συνέβη, καθώς έδωσαν την ευκαιρία στους Lions να πραγματοποιήσουν 5 διαδοχικά touchdowns, από τα οποία βρέθηκαν να χάνουν με 35-10, στην αρχή της τελευταίας περιόδου.

Οι New England Patriots, έρχονται στο παιχνίδι από εντός έδρας ήττα με 17-27 από τους Kansas City Chiefs, με τη διαφορά στη δυναμικότητα των 2 ομάδων να είναι μεγάλη, κάτι που φάνηκε στο γήπεδο.

Οι Denver Broncos διαθέτουν μια πολύ ισχυρή έδρα, στην οποία μετράνε 4 σερί νίκες και θεωρούμε ότι θα τους δώσει την ώθηση να πετύχουν μια νίκη με καλή διαφορά, απέναντι στους New England Patriots.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Denver Broncos (-3.5) – 1.65

Houston Texans vs Cleveland Browns (24/12 – 20:00)

Στο NRG Stadium, οι Houston Texans (ρεκόρ 8-6), υποδέχονται τους Cleveland Browns (ρεκόρ 9-5), σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματσάρισμα.

Οι Houston Texans, έρχονται στο παιχνίδι από εκτός έδρας ήττα, απέναντι στους Tennessee Titans, με σκορ 16-19 στην παράταση, χάρη σε ένα field goal του Fairbairn. Συνολικά ο Fairbairn είχε 4 field goals και ένα extra point, όντας καθοριστικός για την ομάδα του. Δύο πολύ σημαντικές επιστροφές θα έχουν οι Texans, με τους C.J. Stroud και Nico Collins να επιστρέφουν στην δράση.

Από νίκη έρχονται στο παιχνίδι και οι Cleveland Browns, νικώντας εντός έδρας τους Chicago Bears, με σκορ 20-17, χάρη σε μια εκπληκτική εμφάνιση του Hopkins.

Πρόκειται για 2 ομάδες που πάνε σε υψηλά σκορ, με την παραγωγικότητα των Texans να είναι μειωμένη τις τελευταίες βδομάδες, λόγω των απουσιών. Θεωρούμε ότι με τις επιστροφές θα μπορέσουν να φτάσουν τα συνηθισμένα στάνταρ τους, με το παιχνίδι να πηγαίνει σε υψηλό σκορ.

Πρόβλεψη: Συνολικά Γκολ: +36.5 – 1.51

San Francisco 49ers vs Baltimore Ravens (26/12 – 03:15)

Σπουδαίο ματς στο Levi’s Stadium, με τους San Francisco 49ers (ρεκόρ 11-3), να υποδέχονται τους Baltimore Ravens (ρεκόρ 11-3).

Οι 49ers μετρούν 6 σερί νίκες, με τελευταία αυτή απέναντι στους Arizona Cardinals, με σκορ 29-45, με τους Moody και Samuel να είναι καθοριστικοί για το San Francisco.

Από σερί 4 νικών έρχονται στον αγώνα και οι Baltimore Ravens, επικρατώντας την προηγούμενη βδομάδα με 7-23 εκτός έδρας των Jacksonville Jaguars, χάρη σε μια εκπληκτική εμφάνιση του Tucker.

Πρόκειται για 2 από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, οι οποίες είναι πρωτοπόροι, οι μεν Ravens στην περιφέρεια American Football και οι δε 49ers στην περιφέρεια National Football. Θα είναι μια μεγάλη μάχη, ανάμεσα σε 2 υποψήφιους παίκτες για το φετινό MVP, του Brock Purdy των 49ers και του Lamar Jackson των Ravens. Θεωρούμε ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι, με το χάντικαπ +9.5 γκολ των Ravens να έχει αξία.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Baltimore Ravens (+9.5) – 1.46

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 21/12 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ