NFL

NFL: Buffalo Bills vs Dallas Cowboys: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

NFL

Σπουδαίο ματς, ανάμεσα στους αγώνες της 15ης αγωνιστικής του NFL, με τους Buffalo Bills να υποδέχονται τους Dallas Cowboys (17/12 – 23:25). Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το γεγονός, ενώ διαθέσιμα θα βρείτε και μερικά προγνωστικά για το παιχνίδι, από την ομάδα των ειδικών μας.

Εγγραφείτε σήμερα στη NetBet, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε κορυφαίες αποδόσεις NFL, αλλά και άλλων αθλητικών στοιχημάτων. Λάβετε μέρος στην προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία μπορείτε να λάβετε ένα free bet 100%, μέχρι και για το ποσό των 50 €, κατά την 1η σας κατάθεση στην πλατφόρμα, καθώς και ένα επιπλέον free bet αξίας 5 €, όταν ολοκληρώσετε την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας στη NetBet.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Στο σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, οι Dallas Cowboys (ρεκόρ 10-3) πάνε στο Highmark Stadium για να αντιμετωπίσουν τους Buffalo Bills (ρεκόρ 7-6).

Οι Buffalo Bills, πήραν σπουδαία νίκη την περασμένη εβδομάδα στην έδρα των περσινών πρωταθλητών Kansas City Chiefs, με σκορ 17-20, χάρη σε μια εκπληκτική εμφάνιση από τον Bass που με 2 field goals και 2 extra points, οδήγησε τη ομάδα του στη νίκη. Έτσι, οι Bills επιβεβαιώνουν την ανοδική τους πορεία, και έρχονται δυναμικά, ώστε να κατοχυρώσουν μια θέση που οδηγεί στα playoffs.

Οι Dallas Cowboys πραγματοποιούν μέχρι τώρα μια εξαιρετική χρονιά, και έρχονται στο παιχνίδι από 5 συνεχόμενες νίκες, θέλοντας να παραμείνουν στην 1η θέση της περιφέρειας National Football. Τελευταία τους νίκη απέναντι στους περσινούς φιναλίστ του πρωταθλήματος Philadelphia Eagles, τους οποίους νίκησαν εύκολα με 33-13, με τον Aubrey να έχει 4 field goals και 3 extra points.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται για τον αγώνα από τη NetBet, βρίσκουμε τη νίκη των Buffalo Bills σε απόδοση 1.74 και τη νίκη των Dallas Cowboys σε απόδοση 2.09. Όσον αφορά το line των goal, βρίσκεται στα 50.5, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 1.87 και το under σε απόδοση 1.93. Επιπλέον, το line των πόντων για τους Buffalo Bills είναι στους 25.5 (under 2.04 – over 1.78), ενώ των Dallas Cowboys στους 23.5 (under 2.12 – over 1.72).

Προγνωστικά

Νικητής: Buffalo Bills – 1.74

Πρόκειται για ένα πραγματικό ντέρμπι, το οποίο θα πάρει η ομάδα που θα αποδείξει ότι το θέλει πιο πολύ. Θεωρούμε ότι οι Buffalo Bills, παίζοντας στην έδρα τους θα έχουν το πλεονέκτημα για τη νίκη, παίζοντας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην επίθεση μπροστά στο κοινό τους. Η επίθεση των Buffalo Bills είναι αρκετά αποτελεσματική, και παρόλο που έχουν μόλις 7 νίκες τη φετινή σεζόν, έχουν μια διαφορά γκολ +104, κάτι που σημαίνει ότι έχουν χάσει οριακά πολλά παιχνίδια και νικάνε με μεγάλες διαφορές.

Σύνολο Γκολ: (+45.5) – 1.48

Πρόκειται για 2 πολύ επιθετικές ομάδες, με τους Buffalo Bills να σκοράρουν κατά μέσο όρο 25.2 πόντους στα τελευταία τους 5 παιχνίδια, και τους Dallas Cowboys να σκοράρουν κατά μέσο όρο 40.2 πόντους στα τελευταία τους 5 παιχνίδια. Θεωρούμε ότι το να σημειωθούν περισσότερα από 45.5 πόντοι είναι ένα εφικτό σημείο.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 13/12 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ