NFL

Προεπισκόπηση της 15ης αγωνιστικής του NFL

NFL

Βρισκόμαστε στη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος του NFL, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται, λίγες αγωνιστικές πριν την έναρξη των playoff της διοργάνωσης. Η αγωνιστική περιλαμβάνει σπουδαία ματς, που πιθανόν να ξεκαθαρίσουν λίγο την κατάσταση στη βαθμολογία, ενόψει της συνέχειας. Στο παρόν άρθρο, θα βρείτε μια προεπισκόπηση των κυριότερων γεγονότων της αγωνιστικής, μαζί με μερικές προβλέψεις για τους αγώνες, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπείτε τώρα στη NetBet Sport, για να στοιχηματίσετε στους αγώνες του NFL, στις καλύτερες αποδόσεις NFL της αγοράς. Πάρτε μέρος στην προσφορά «Boost νίκης στα παρολί» και λάβετε ενίσχυση έως και 50% στα κέρδη σας στο παρολί!

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Cincinnati Bengals vs Minnesota Vikings (16/12 – 20:00)

Στο Paycor Stadium, οι Cincinnati Bengals (ρεκόρ 7-6), υποδέχονται τους Minnesota Vikings (ρεκόρ 7-6).

Οι Cincinnati Bengals, έρχονται στο παιχνίδι από μεγάλη νίκη απέναντι στους Indianapolis Colts, με σκορ 34-14, χάρη σε ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο με επιμέρους σκορ 20-0.

Από νίκη έρχονται στο παιχνίδι και οι Minessota Vikings, με 0-3 απέναντι στους Las Vegas Raiders, σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, όπου ένα field goal του Joseph έκανε τη διαφορά. Από τους Vikings θα απουσιάσει ο Jefferson, που είναι ο καλύτερος επιθετικός τους παίκτης.

Αναμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι, με τις 2 ομάδες να μην αφήνουν το σκορ να πάει σε υψηλά επίπεδα, όντας ομάδες που βασίζονται στην άμυνά τους.

Πρόβλεψη: Σύνολο Γκολ / (-45.5) – 1.45

Detroit Lions vs Denver Broncos (17/12 – 03:15)

Στο Ford Field, οι Detroit Lions (ρεκόρ 9-4), θα υποδεχθούν τους Denver Broncos (ρεκόρ 7-6).

Οι Detroit Lions, έρχονται στο παιχνίδι από εκτός έδρας ήττα με σκορ 28-13, απέναντι στους Chicago Bears, παρουσιάζοντας μια κάμψη στην απόδοσή τους, τις τελευταίες βδομάδες.

Από την άλλη, οι Denver Broncos βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας κερδίσει 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια τους, και έρχονται στο παιχνίδι από εκτός έδρας νίκη με σκορ 7-24, απέναντι στους Los Angeles Chargers.

Φαβορί για τη νίκη οι Detroit Lions, ωστόσο οι Denver Broncos αναμένεται να παλέψουν σκληρά για μια νίκη που θα τους βοηθήσει να μπουν στις θέσεις των playoffs.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Denver Broncos (+9.5) – 1.41

Carolina Panthers vs Atlanta Falcons (17/12 – 20:00)

Στο Bank of America Stadium, οι Carolina Panthers (ρεκόρ 1-12), υποδέχονται τους Atlanta Falcons (ρεκόρ 6-7).

Οι Panthers, έρχονται στο παιχνίδι από 6 σερί ήττες, με τελευταία αυτή απέναντι στους New Orlean Saints, με σκορ 28-6.

Από ήττα έρχονται και οι Falcons, χάνοντας με σκορ 25-29 από τους Tampa Bay Buccaneers στην έδρα τους.

Αν οι Falcons παρουσιαστούν σοβαροί στο παιχνίδι, αναμένεται να έχουν ένα εύκολο απόγευμα, στην προσπάθεια τους να μπουν στα playoffs.

Πρόβλεψη: Νικητής / Atlanta Falcons – 1.58

Los Angeles Rams vs Washington Commanders (17/12 – 23:05)

Στο SoFi Stadium, οι Los Angeles Rams (ρεκόρ 6-7), υποδέχονται τους Washington Commanders (ρεκόρ 4-9).

Το σερί των Rams σταμάτησε στις 3 σερί νίκες, αφού ηττήθηκαν την περασμένη βδομάδα, με 37-31 στην έδρα των Baltimore Ravens, ύστερα από παράταση.

Από την άλλη, οι Commanders δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση, ερχόμενοι στο παιχνίδι από 4 σερί ήττες, με τελευταία αυτή εναντίον στους Miami Dolphins εντός έδρας, με 15-45.

Αναμένουμε ένα εύκολο βράδυ για τους Los Angeles Rams, που είναι σαφώς ανώτερη ομάδα.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Los Angeles Rams (-3.5) – 1.59

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 13/12 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ