NFL

NFL: Dallas Cowboys vs Philadelphia Eagles: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

NFL

Μεγάλο ντέρμπι περιλαμβάνεται στα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος του NFL, με τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας της περιφέρειας National Football, να έρχονται αντιμέτωποι (11/12 – 03:20). Διαβάστε το παρόν άρθρο για να ενημερωθείτε σχετικά με τα νέα των 2 ομάδων. Επίσης, μπορείτε να βρείτε τις αποδόσεις NFL που είναι διαθέσιμες από τη NetBet, καθώς και ορισμένες συμβουλές στοιχήματος από την ομάδα μας.

Εγγραφείτε στη NetBet για να στοιχηματίσετε στο NFL, καθώς και σε ακόμα ένα μεγάλο εύρος αθλητικών στοιχημάτων. Πάρτε μέρος στην προσφορά καλωσορίσματος που είναι διαθέσιμη για όλους τους νέους παίκτες της σελίδας. Συγκεκριμένα, με την εγγραφή σας στη σελίδα, μπορείτε να λάβετε ένα free bet 100%, μέχρι και για το ποσό των 50 €, καθώς και ένα επιπλέον free bet αξίας 5 €.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Συναρπαστικό παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί ανάμεσα σε 2 από τις κορυφαίες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, τους Dallas Cowboys (ρεκόρ 9-3) και τους Philadelphia Eagles (ρεκόρ 10-2).

Οι Dallas Cowboys βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ερχόμενοι στο παιχνίδι από 4 διαδοχικές νίκες, με τελευταία αυτή επί των Seattle Seahawks με σκορ 41-35. Για να φτάσουν σε αυτή νίκη, σημαντική ήταν η συμβολή του Prescot που έδωσε 3 touchdowns, καθώς και του Lamb που πραγματοποίησε ακόμα ένα παιχνίδι με 100 γιάρδες.

Από την άλλη, οι Philadelphia Eagles, γνώρισαν ευρεία ήττα από τους San Francisco 49ers, με 19-42, μην καταφέρνοντας να ανταποκριθούν στις μεγάλες απαιτήσεις του παιχνιδιού. Η άμυνα τους επέτρεψε 6 touchdowns, τα 3 από τα οποία από τον Samuel, τα οποία δεν τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν κάτι καλό από το παιχνίδι. Οι Philadelphia Eagles θα είναι ενισχυμένοι με τον lineback Shaquille Leonard, τον οποίο απέκτησαν πρόσφατα από τους Indianapolis Colts.

Οι 2 ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά στις 05/11, την 9η εβδομάδα του πρωταθλήματος, στο γήπεδο των Philadelphia Eagles, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το ντέρμπι με 28-23.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που βρίσκουμε στη NetBet για το παιχνίδι, η νίκη των Dallas Cowboys είναι στο 1.54, με αυτή των Philadelphia Eagles να είναι στο 2.48. Το line των γκολ είναι στα 51.5 με το under και το over σε αυτό το όριο να προσφέρεται σε απόδοση 1.90. Όσον αφορά τα γκολ των Dallas Cowboys το line είναι στα 27.5, ενώ το line για τα γκολ των Philadelphia Eagles είναι στο 23.5.

Προγνωστικά

Πόντοι Dallas Cowboys / (+27.5) – 1.87

Η επίθεση των Dallas Cowboys είναι σε εξαιρετική κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια και έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 30 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια. Ακόμα, η άμυνα των Philadelphia Eagles έχει δεχτεί πάνω από 30 γκολ στα 2 τελευταία παιχνίδια. Θεωρούμε ότι το over 27.5 πόντοι των Dallas Cowboys είναι ένα εφικτό σημείο.

Νικητής / Dallas Cowboys – 1.54

Οι Dallas Cowboys είναι αήττητοι φέτος στην έδρα τους, έχοντας ρεκόρ 6-0, με όλες τις νίκες να έρχονται με μεγάλα σκορ στην επίθεση. Θεωρούμε ότι το σερί αυτό θα συνεχιστεί, με την επίθεση να οδηγεί τους Dallas Cowboys.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 06/12 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος..

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ