NFL

Προεπισκόπηση της 14ης αγωνιστικής του NFL

NFL

Με τα playoffs να βρίσκονται λίγες αγωνιστικές μακριά, η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον για όλες τις ομάδες, οι οποίες μάχονται για να εισέλθουν στις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας. Διαβάστε το παρόν άρθρο για να δείτε τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, τα νέα των ομάδων, καθώς και μερικά προγνωστικά στοιχήματος για τα παιχνίδια από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπείτε στη NetBet Sport για να βρείτε ελκυστικές αποδόσεις NFL σε όλα τα παιχνίδια, που θα σας δώσουν τη δυνατότητα για μεγάλα κέρδη. Πάρτε μέρος στην προσφορά Boost Νίκης στα Παρολί, για να δείτε τα κέρδη σας στα παρολί να ενισχύονται έως και 50%!

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

New York Jets vs Houston Texans (10/12 – 20:00)

Στο MetLife Stadium, οι New York Jets (ρεκόρ 4-8), υποδέχονται τους Houston Texans (ρεκόρ 7-5), σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Οι New York Jets δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση, μετρώντας 5 σερί ήττες, με τελευταία αυτή ενάντια στους Atlanta Flacons με 8-13.

Από την άλλη, οι Houston Texans, έρχονται στο παιχνίδι ύστερα από την επικράτηση με 22-17 απέναντι στους Denver Broncos, χάρη στην καταπληκτική εμφάνιση του Ammendola.

Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη σε αυτή την αναμέτρηση είναι οι Houston Texans.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Houston Texans (-1.5) – 1.45

Kansas City Chiefs vs Buffalo Bills (10/12 – 23:25)

Σημαντικός αγώνας στην περιφέρεια American Football, με τους Kansas City Chiefs (ρεκόρ 8-4), να υποδέχονται τους Buffalo Bills (ρεκόρ 6-6).

Οι γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική να υπερνικήσουν το εμπόδιο των Green Bay Packers και ηττήθηκαν τελικά με σκορ 27-19.

Όσον αφορά τους Buffalo Bills, έρχονται στον αγώνα, ύστερα από το ρεπό που είχαν την τελευταία εβδομάδα, με πιο πρόσφατο αγώνα να αποτελεί αυτός με τους Philadelphia Eagles, στον οποίο ηττήθηκαν δύσκολα στην παράταση με 37-34.

Κρίσιμο ματς για τις 2 ομάδες ενόψει playoffs, με τους Kansas City Chiefs να έχουν το πλεονέκτημα για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Kansas City Chiefs (+2.5) – 1.57

Los Angeles Chargers vs Denver Broncos (10/12 – 23:25)

Στην περιφέρεια American Football, οι Los Angeles Chargers (ρεκόρ 5-7), υποδέχονται τους Denver Broncos (ρεκόρ 6-6).

Οι Los Angeles Chargers, σταμάτησαν το αρνητικό σερί τους, παίρνοντας την νίκη με 0-6, απέναντι στους New England Patriots.

Οι Denver Broncos από την άλλη, έρχονται από ήττα 22-17 από τους Houston Texans, η οποία σταμάτησε το σερί 5 συνεχόμενων νικών που μέτραγαν.

Οι Denver Broncos είναι καλύτερη ομάδα και εύκολα ή δύσκολα θεωρούμε ότι θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Denver Broncos (+5.5) – 1.54

Miami Dolphins vs Tennessee Titans (12/12 – 03:15)

Τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στους Miami Dolphins (ρεκόρ 9-3), που έρχονται αντιμέτωποι με τους Tennessee Titans (ρεκόρ 4-8).

Οι Miami Dolphins βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, παίρνοντας ευρεία νίκη απέναντι στους Washington Commanders με 15-45.

Οι Tennessee Titans από την άλλη, δεν κατάφεραν να φτάσουν τις 2 συνεχόμενες νίκες, αφού ηττήθηκαν με 28-31 από τους Indianapolis Colts στην παράταση.

Ξεκάθαρο φαβορί οι Miami Dolphins, που αναμένεται να πάρουν μια εύκολη νίκη.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Miami Dolphins (-8.5) – 1.48

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 06/12 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ