NFL

NFL: Philadelphia Eagles vs San Francisco 49ers: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

Philadelphia Eagles vs San Francisco 49ers

Συναρπαστικό παιχνίδι στη Φιλαδέλφεια, με τους 1ους της περιφέρειας National Football, Philadelphia Eagles, να υποδέχονται τους 3ους San Francisco 49ers (03/12 – 23:25). Διαβάστε τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, μαζί με τις προβλέψεις μας για το παιχνίδι.

Εγγραφείτε στη NetBet και βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις NFL της αγοράς, καθώς και άλλων αθλητικών στοιχημάτων. Πάρτε μέρος στην προσφορά καλωσορίσματος, και λάβετε ένα 100% free bet για έως και το ποσό των 50 €, μαζί με ένα ακόμα free bet των 5 €.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Επιτέλους η ρεβάνς του NFC Conference Championship μεταξύ των San Francisco 49ers και των Philadelphia Eagles είναι εδώ. Ένα παιχνίδι όπου οι 49ers έχασαν όλους τους αρχικούς στρατηγούς τους από τραυματισμό και έχασαν τελικά με μεγάλη διαφορά. Η ένταση μεταξύ αυτών των ομάδων είναι υψηλή και ο ενθουσιασμός για τον αγώνα είναι μεγάλος.

Ο 49ers και οι Eagles θεωρούνται δύο από τις καλύτερες ομάδες στο NFC, με τους Eagles να βρίσκονται 1οι στην περιφέρεια με ρεκόρ 10-1 και τους 49ers ers 3οι με ρεκόρ 8-3. Οι Eagles έρχονται στο παιχνίδι από δύσκολη νίκη απέναντι στους Bills με 37-34, με το παιχνίδι να κρίνεται στην παράταση. Από την άλλη, οι 49ers καθάρισαν εύκολα το παιχνίδι απέναντι στους Seahawks με 13-31, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική τους φόρμα.

Philadelphia Eagles vs San Francisco 49ers Αποδόσεις

Όσον αφορά τις αποδόσεις που βρίσκουμε στη NetBet για το παιχνίδι, η νίκη των 49ers είναι στο 1.65, με αυτή των Eagles να είναι στο 2.25. Το line των πόντων είναι στους 47.5, με το over να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.88 και το under σε απόδοση 1.89, για αυτό το όριο. Όσον αφορά τα touchdowns, να πραγματοποιηθούν περισσότερα από 5.5 touchdowns προσφέρεται σε απόδοση 2.05 στη NetBet, με τα λιγότερα από 5.5 touchdowns να τα βρίσκουμε σε απόδοση 1.68.

Philadelphia Eagles vs San Francisco 49ers Προγνωστικά

Σύνολο Γκολ / Πάνω από 47,5 Πόντοι – 1.88

Με την άμυνα των Eagles να μην βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή, το παιχνίδι αναμένεται να πάει σε υψηλό σκορ. Επιπλέον, οι 49ers έχασαν τον Talanoa Hufanga, με τραυματισμό την περασμένη εβδομάδα. Έτσι, αντιμετωπίζουν και οι 2 ομάδες προβλήματα στα μετόπισθεν, ενώ το επιθετικό ταλέντο των 2 ομάδων είναι υψηλό. Επομένως, το σκορ αναμένεται να πάει σε υψηλά επίπεδα και να ξεπεράσει το line των 47.5 γκολ.

Νικητής / San Francisco 49ers – 1.65

Οι 49ers έχουν μεγάλο κίνητρο να πάρουν το παιχνίδι αυτό, θέλοντας να δείξουν ότι το περυσινό παιχνίδι για τους τελικούς της περιφέρειας ήταν μια κακή παρένθεση, και να αποδείξουν στον κόσμο ότι άξιζαν να βρίσκονται εκείνοι στο Super Bowl. Θα επιλέξουμε λοιπόν τη νίκη των 49ers, περιμένοντας ένα σκληρό παιχνίδι και από τις 2 ομάδες.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 30/11 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ