NFL

Προεπισκόπηση της 13ης αγωνιστικής του NFL

NFL

Πολύ ανταγωνιστικούς αγώνες περιλαμβάνει η 13η αγωνιστική του NFL. Η μάχη για τα playoff ολοένα και μεγαλώνει τόσο στη κατηγορία American Football, όσο και στη National Football. Στο παρόν άρθρο, μπορείτε να βρείτε την προεπισκόπηση των σημαντικότερων γεγονότων της αγωνιστικής, καθώς και προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες του NFL.

Μπείτε τώρα στη NetBet Sport και βρείτε εξαιρετικές αποδόσεις NFL, για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος. Στοιχηματίστε στο live και εκμεταλλευτείτε το Cash Out, κλείνοντας το δελτίο σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε τη λήξη του αγώνα.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Houston Texans vs Denver Broncos (03/12 – 20:00)

Οι Denver Broncos είναι μια από τις πιο «καυτές» ομάδες στο NFL αυτή τη στιγμή, κερδίζοντας πέντε συνεχόμενους αγώνες, έχοντας πλέον ρεκόρ 6-5, ύστερα από το αρχικό τους κακό ξεκίνημα με 1-5. Οι Sean Payton και Russell Wilson έχουν κάνει την ομάδα να παίζει γρήγορα και με αυτοπεποίθηση για πρώτη φορά εδώ και αρκετό καιρό.

Αντιμετωπίζουν μια δύσκολη δοκιμασία, απέναντι στους Houston, οι οποίοι βρίσκονται στο 6-5, ερχόμενοι στο παιχνίδι από ήττα με τους Jaguars με 21-24, με τον νέο στρατηγό τους CJ Stroud να κάνει εξαιρετική σεζόν έως τώρα. Το Houston έχει αποδείξει ότι μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε στο πρωτάθλημα με την επιθετική του δύναμη, αλλά το Denver έχει μια εξαιρετική άμυνα που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο σερί νικών του. Χωρίς αμφιβολία θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι, στο οποίο το Denver είναι φαβορί, λόγω της εξαιρετικής κατάστασης που έχει βρεθεί πρόσφατα.

Πρόβλεψη: Denver Broncos(+6,5) – 1.60

New York Jets vs Atlanta Falcons (03/12 – 20:00)

Οι New York Jets έρχονται στο παιχνίδι από σερί ηττών (ρεκόρ 4-7), παίζοντας χωρίς τον Aaron Rodgers. Τελευταία τους ήττα από τους Miami Dolpins με 13-34 την προηγούμενη βδομάδα.

Από την άλλη, οι Atlanta Falcons (ρεκόρ 5-6), έρχονται στο παιχνίδι από μεγάλη νίκη απέναντι στους New Orlean Saints με 24-15, με τον rookie Bijan Robinson να κάνει τη διαφορά και να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη. Αναμένεται ένα κλειστό παιχνίδι, με τους Falcons να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη, όντας μια ανάσα μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα playoffs.

Πρόβλεψη: Atlanta Falcons – 1.63

Los Angeles Rams vs Cleveland Browns (03/12 – 23:25)

Πρόκειται για 2 πολύ καλές ομάδες κάτι που δεν αντικατοπτρίζεται απόλυτα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Οι Cleveland Browns (ρεκόρ 7-4) διαθέτουν μια από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα, ωστόσο αν δεν αγωνιστούν τελικά οι  Myles Garrett και Denzel Ward, θα είναι πλήγμα για τους Browns. Αυτό καθώς έχουν ήδη εκτός τους τραυματίες Amari Cooper, Nick Chubb και Deshaun Watson. Έτσι, πλέον η ομάδα φαίνεται πολύ διαφορετική από ότι στην αρχή της χρονιάς. Αυτό τους κάνει ευάλωτους και πιθανόν να ξεκινήσουν τον Joe Flacco ως τέταρτο μπακ.

Από την άλλη, οι Los Angeles Rams (ρεκόρ 5-6), έρχονται στο παιχνίδι από 2 συνεχόμενες νίκες, με την τελευταία να έρχεται απέναντι στους Arizona Cardinals με 14-37, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Θωρούμε ότι οι Rams θα εκμεταλλευτούν τους τραυματισμούς των Browns, και θα καταφέρουν τελικά να φτάσουν στη νίκη.

Πρόβλεψη: Los Angeles Rams – 1.51

Green Bay Packers vs Kansas City Chiefs (04/12 – 03:20)

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκονται οι Green Bay Packers (ρεκόρ 5-6), ερχόμενοι στο παιχνίδι από 2 σερί νίκες, με τελευταία αυτή επί των Detroit Lions με 22-29. Παρόλο που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ με τους τραυματισμούς φέτος, οι Packers παλεύουν για την είσοδό τους στα playoffs.

Από την άλλη, εξαιρετική σεζόν πραγματοποιούν και φέτος οι Kansas City Chiefs (ρεκόρ 8-3) ερχόμενοι στο παιχνίδι από εκτός έδρας νίκη με 17-31, απέναντι στους Las Vegas Raiders. Οι Chiefs είναι φαβορί για το παιχνίδι, ωστόσο θεωρούμε ότι οι Packers θα παλέψουν με όλες τους της δυνάμεις, για να πάρουν μια νίκη ψυχολογίας, απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές.

Πρόβλεψη: Green Bay Packers (+7.5) – 1.60

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 30/11 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ