NFL

NFL: Denver Broncos vs Cleveland Browns: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

NFL

Σπουδαία αναμέτρηση βρίσκεται ανάμεσα στους αγώνες της 12ης αγωνιστικής του NFL, με τους Denver Broncos να υποδέχονται τους Cleveland Browns (26/11 – 23:05). Στη δημοσίευση αυτή θα βρείτε μια προεπισκόπηση της αναμέτρησης, τις αποδόσεις NFL που είναι διαθέσιμες από τη NetBet Sport και ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος.

Εγγραφείτε σήμερα στη NetBet, για να συμμετέχετε στην προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία θα λάβετε ως μπόνους ένα free bet 100% μέχρι και για το ποσό των 50 €, μαζί με ένα ακόμα δωρεάν στοίχημα των 5 €.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Αν σας αρέσουν οι δυνατές άμυνες, αξίζει να παρακολουθήσετε αυτό το παιχνίδι. Παρόλο που οι 2 ομάδες δεν διαθέτουν τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος, έχουν καταφέρει να πάρουν σημαντικές νίκες, χάρη στις συμπαγείς τους άμυνες. Οι Denver Broncos (ρεκόρ 5-5) είναι μια από τις πιο καυτές ομάδες στο NFL, αφού προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες. Οι Denver Broncos πήραν μια πολύ σημαντική οριακή νίκη επί των Minnesota Vikings το Σαββατοκύριακο, νικώντας με 21-20, κάνοντας την ανατροπή στην τελευταία περίοδο.

Από την άλλη, σε εξαιρετική φόρμα βρίσκονται και οι Cleveland Browns (ρεκόρ 7-3), ερχόμενοι στο παιχνίδι από 3 σερί νίκες. Οι Cleveland Browns για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κέρδισαν τους Pittsburgh Steelers με 13-10, παίρνοντας μια σημαντική νίκη. Στα χαρτιά, το Cleveland έχει καλύτερη άμυνα, αλλά ο Russell Wilson και η παρέα του έχει καλύτερη επίθεση με μικρή διαφορά. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και στις δύο πλευρές, με τις 2 ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη, που θα τις φέρει πιο κοντά στα playoffs.

Αποδόσεις

Όσον αφορά τις αποδόσεις που βρίσκουμε στη NetBet για το παιχνίδι, η νίκη των Cleveland Browns είναι σε απόδοση 2.01, με τη νίκη των Denver Broncos να είναι σε απόδοση 1.80. Να σημειωθούν περισσότερα από 35.5 γκολ δίνεται σε απόδοση 1.86, με την απόδοση για λιγότερα από 35.5 γκολ να είναι στο 1.94. Ακόμα, το line για τους Cleveland Browns είναι στα 16.5 γκολ, με το αντίστοιχο line για τους Denver Broncos να είναι στα 18.5 γκολ.

Προγνωστικά

Συνολικά Γκολ / (-38.5) – 1.63

Το σκορ του παιχνιδιού αναμένεται να κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα, με τις 2 ομάδες να παίζουν σκληρά, ώστε να μπορέσουν να παραμείνουν στο κυνήγι των playoff. Όσον αφορά την ικανότητα στο σκοράρισμα, οι Broncos έχουν να σκοράρουν πάνω από 24 γκολ από τη 4η αγωνιστική, σημειώνοντας 21 γκολ στο τελευταίο τους παιχνίδι. Από την άλλη, οι Cleveland μπορεί να σκοράρουν πολύ, ωστόσο θα έχουν έναν πρωτάρη στρατηγό, με την ομάδα να μην έχει διαθέσιμο τον Nick Chubb, κάτι που σίγουρα θα την επηρεάσει.

Χάντικαπ Αγώνα / Denver Broncos (+2,5) – 1.65

Θα επιλέξουμε νίκη των Denver Broncos, με πλεονέκτημα 2.5 γκολ, βασιζόμενοι κυρίως στην εμπειρία του στρατηγού τoυς. Ο Russell Wilson ξέρει τι χρειάζεται για να νικήσει απέναντι σε δυνατές άμυνες. Από την άλλη, οι Cleveland θα έχουν έναν πρωτάρη στρατηγό τον Dorian Thompson-Robinson, λόγω της απουσίας του Nick Chubb. Επιπλέον, το Denver κατάφερε να κερδίσει όλα τα τελευταία must win παιχνίδια, δείχνοντας ότι η ομάδα αποκτά μέταλλο και θέλει να κυνηγήσει την είσοδο της στα playoff.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 22/11 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ