NFL

Προεπισκόπηση της 12ης αγωνιστικής του NFL

NFL

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται η 12η αγωνιστική του NFL, με σημαντικές αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες. Ο ανταγωνισμός κορυφώνεται, καθώς πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο στα playoffs του πρωταθλήματος, με όλες τις ομάδες να θέλουν να παλέψουν να μπουν σε αυτά. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, καθώς και για να λάβετε μερικές συμβουλές στοιχήματος από την ομάδα των ειδικών μας.

Εγγραφείτε στη NetBet Sport για να βρείτε τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις NFL της αγοράς. Με την εγγραφή σας θα λάβετε την προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα free bet 100% έως και για το ποσό των 50 €, μαζί με ακόμα ένα free bet 5 €.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Seattle Seahawks vs San Francisco 49ers (24/11 – 03:20)

Οι San Francisco 49ers απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Νίκησαν τους Tampa Bay Buccaneers με 27-14, για να ανέβουν στο 7-3 στη φετινή σεζόν. Από την άλλη, το Seattle (6-4) έχασε οριακά με 17-16 από τους Los Angeles Rams, ενώ ο στρατηγός τους Geno Smith υπέστη τραυματισμό στο χέρι. Υποθέτοντας ότι θα αγωνιστούν όλοι οι βασικοί παίκτες, οι Seattle Seahawks θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποια προβλήματα στους 49ers. Ωστόσο, ο Smith θα παίξει τραυματίας, απέναντι στην καλύτερη άμυνα στο NFL.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / San Francisco 49ers (-3.5) – 1.60

Indianapolis Colts vs Tampa Bay Buccaneers (26/11 – 20:00)

Οι Tampa Bay Buccaneers (4-6) και οι Indianapolis Colts (5-5) αναμετρώνται σε ένα παιχνίδι που προβλέπεται συναρπαστικό. Οι Buccaners δεν κατάφεραν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο San Francisco και ηττήθηκαν με 27-14 από τους 49ers, την περασμένη βδομάδα. Από την άλλη, οι Colts δεν είχαν υποχρεώσεις την βδομάδα που πέρασε, ενώ νίκησαν με 10-6 τους Patriots στο τελευταίο τους παιχνίδι. Πρόκειται για 2 ομάδες με τεράστιο επιθετικό ταλέντο, με τους Tampa Bay να έχουν τους Mike Evans, Chris Godwin και Baker Mayfield, ενώ η Indianapolis έχει επιθετικούς παίκτες όπως ο Jonathan Taylor, ο Michael Pittman και ο Gardner Minshew. Το παιχνίδι αναμένεται ανταγωνιστικό, με ένα μικρό πλεονέκτημα να δίνουμε στους Buccaneers λόγω της μεγαλύτερης εμπειρίας των παικτών τους.

Χάντικαπ αγώνα: Tampa Bay Buccaneers (+5.5) – 1.51

Philadelphia Eagles vs Buffalo Bills (26/11 – 23:25)

Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τεστ της σεζόν για τους Buffalo Bills απέναντι στους Philadelphia Eagles. Οι Buffalo Bills ανέβηκαν στο 6-5 με το συντονιστή της επίθεσης να απολύεται πριν από μια εβδομάδα λόγω της κακής απόδοσης της επίθεσης. Ο Josh Allen και η παρέα του νίκησαν με 32-6 τους New York Jets την περασμένη εβδομάδα. Παρόλα αυτά, οι Philadelphia είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Έχει ρεκόρ 9-1, νικώντας τους περσινούς πρωταθλητές Kansas City με 21-17, μόλις πριν μια βδομάδα. Οι Buffalo θα παλέψουν για τη νίκη, ωστόσο θεωρούμε ότι οι Eagles θα καταφέρουν τελικά να φτάσουν τελικά στη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Philadelphia Eagles – 1.56

Los Angeles Chargers vs Baltimore Ravens (27/11 – 03:20)

Η Baltimore (8-3) βρίσκεται στην πρώτη θέση της περιφέρειας American Football, και με νίκη με τους Los Angeles Chargers θα αρχίσει να αποκτάει σημαντικό πλεονέκτημα, απέναντι στους διώκτες της. Ωστόσο θα έχουν μια σημαντική απουσία, με τον Mark Andrews να υποφέρει από τραυματισμό και την επίθεση τους να μην είναι το ίδιο αποδοτική χωρίς αυτόν. Από την άλλη, οι Chargers (4-6) ηττήθηκαν το Σαββατοκύριακο με 23-20 από τους Green Bay, ενώ δεν θα έχουν διαθέσιμο τον Joey Bosa. Αναμένουμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με το πλεονέκτημα για τη νίκη να έχουν οι Baltimore Ravens.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Baltimore Ravens – 1.54

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 22/11 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ