NFL

NFL: Kansas City Chiefs vs Philadelphia Eagles: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

NFL

Ανάμεσα στους αγώνες της 11ης αγωνιστικής του NFL, βρίσκουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας της περιφέρειας American Football, Kansas City Chiefs, να υποδέχονται τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας της περιφέρειας National Football, Philadelphia Eagles. Στο παρόν άρθρο, θα βρείτε μια προεπισκόπηση του γεγονότος, μαζί με τις αποδόσεις NFL που είναι διαθέσιμες στη NetBet Sport, καθώς και μερικές συμβουλές στοιχήματος για το συγκεκριμένο γεγονός. Στοιχηματίστε στη NetBet, και κλείστε οποιαδήποτε στιγμή το δελτίο σας, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία του Cash Out, λαμβάνοντας κέρδος, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Το πιο αναμενόμενο παιχνίδι της κανονικής περιόδου είναι επιτέλους εδώ. Πρόκειται για τον επαναληπτικό αγώνα του Super Bowl, ανάμεσα στους Kansas City Chiefs (7-2) και στους Philadelphia Eagles(8-1). Το παιχνίδι θα είναι στο επίκεντρο όλων των φιλάθλων του αθλήματος, την Τρίτη (21/11 – 03:15) στο Arrowhead Stadium. Οι 2 ομάδες συνεχίζουν από εκεί που το άφησαν την προηγούμενη σεζόν, κάνοντας και φέτος εξαιρετική πορεία και κατέχοντας την 1η θέση κάθε περιφέρειας. Οι 2 ομάδες έρχονται από σπουδαίες νίκες την προηγούμενη αγωνιστική, με τους μεν Kansas City να νικούν τους Miami Dolphins με 21-14 και τους Philadelphia Eagles να νικούν τους Dallas Cowboys με 28-23. Αν κάνουμε μια ανασκόπηση της πρόσφατης ιστορίας μεταξύ αυτών των δύο ομάδων, οι Chiefs κέρδισαν όλα τα τελευταία παιχνίδια, με πιο πρόσφατο το παιχνίδι για το Super Bowl μεταξύ των 2 ομάδων, που πραγματοποιήθηκε στις 13/02, και έληξε με 38-35 υπέρ των Kansas City Chiefs.

Αποδόσεις

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της NetBet, οι Chiefs μπαίνουν ως φαβορί στο παιχνίδι με την απόδοση που προσφέρεται για τη νίκη τους να είναι στο 1.66, με τη νίκη των Eagles να δίνεται στο 2.22. Να σημειωθούν περισσότερα από 45 γκολ στο παιχνίδι προσφέρεται σε απόδοση 1.82, ενώ για τα λιγότερα από 45 γκολ θα το βρείτε σε απόδοση 1.98. Ακόμα, να νικήσουν στο 2ο ημίχρονο οι Chiefs δίνεται σε απόδοση 1.69 με την νίκη των Eagles στο 2ο ημίχρονο να την βρίσκουμε στο 2.08.

Προγνωστικά

Συνολικά γκολ: Over 45 – 1.82

Θεωρούμε ότι το να σημειωθούν περισσότερα από 45 γκολ, είναι κάτι που έχει καλές πιθανότητες να συμβεί, λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για 2 πολύ επιθετικές ομάδες. Ακόμα, η πρόσφατη ιστορία μεταξύ των 2 ομάδων έχει πολλά γκολ, με τα 2 τελευταία τους παιχνίδια να έχουν 73 και 72 γκολ στο σύνολο.

2ο Ημίχρονο Νικητής: Kansas City Chiefs – 1.69

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο 1ο ημίχρονο, θεωρούμε ότι οι Chiefs θα καταφέρουν να σημειώσουν περισσότερα γκολ από τους αντιπάλους τους στο 2ο ημίχρονο. Αυτό διότι, οι Chiefs έχουν καταφέρει να κερδίσουν μέχρι τώρα όλα τα 2α ημίχρονά τους στο φετινό πρωτάθλημα, εκμεταλλευόμενοι την εκπληκτική φόρμα του Patrick Mahomes, καθώς και το άριστο διάβασμα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού από τον coach Steve Spagnuolo.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 16/11 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ