NFL

Προεπισκόπηση της 11ης αγωνιστικής του NFL

NFL

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 11ης εβδομάδας του NFL. Το κίνητρο παραμένει αμείωτο για τις περισσότερες από τις ομάδες, οι οποίες θέλουν να πετύχουν νίκες, για να καταφέρουν να μπουν στα playoff της διοργάνωσης. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να δείτε την προεπισκόπηση των κυριότερων αγώνων της αγωνιστικής, καθώς και ορισμένες συμβουλές στοιχήματος για αυτά τα γεγονότα. Εγγραφείτε στη NetBet Sport, για να έχετε πρόσβαση σε μερικές από τις καλύτερες αποδόσεις NFL της αγοράς. Με την εγγραφή σας, μπορείτε να λάβετε μέρος στην προσφορά καλωσορίσματος που είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα, και να κερδίσετε ένα free bet 100% έως και 50€, καθώς και άλλο ένα ακόμα free bet των 5 €.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

– Pittsburgh Steelers vs Cleveland Browns

Οι Browns αντιμετωπίζουν τους Pittsburgh Steelers, με τις δύο ομάδες να έχουν ρεκόρ 6-3 στην περιφέρεια American Football. Οι 2 ομάδες βρίσκονται σε καλή φόρμα, ερχόμενες στο παιχνίδι από σερί 2 νικών στα τελευταία τους παιχνίδια. Αναμένεται να είναι ένα πολύ αμφίρροπο ματς, με τους Steelers να έχουν πάρει το 1ο μεταξύ τους παιχνίδι, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, νικώντας με 26-22 σε ένα δυνατό ματς. Με τους Cleveland Browns να μην υπολογίζουν το βασικό στρατηγό τους, Deshaun Watson, θεωρούμε ότι οι Steelers θα έχουν πλεονέκτημα για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Νίκη  Pittsburgh Steelers – 1.93

-Chicago Bears vs Detroit Lions

Οι Detroit Lions (7-2) και οι Chicago Bears (3-7) βρίσκονται στις αντίθετες πλευρές του βαθμολογικού πίνακα στην περιφέρεια National Football του NFL. Αν δεν γίνει κάτι συνταρακτικό, η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων θα μεγαλώσει κι άλλο. Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην εκπληκτική μέχρι ως τώρα πορεία των Lions, συμπεριλαμβανομένου του δυνατού παιχνιδιού τους και της εξαιρετικής άμυνάς τους, είναι και ο Jared Goff, ο οποίος διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Οι Bears από την άλλη, περιμένουν την επιστροφή του Justin Fields, ώστε να μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Detroit Lions (-6,5) -1,68

-Dallas Cowboys vs Carolina Panthers

Στο στάδιο Bank of America, οι Dallas Cowboys (6-3) θα αντιμετωπίσουν τους Carolina Panthers (1-8). Οι Cowboys, πραγματοποιούν μια καλή σεζόν, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό πρόσωπο στους μέχρι τώρα αγώνες τους. Από την άλλη, οι Panthers δεν τα πάνε καλά, όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, παρουσιάζοντας κακή εικόνα στους μέχρι τώρα αγώνες τους. Το θέαμα αναμένεται να είναι ελκυστικό και το παιχνίδι ανοικτό, με τους Cowboys να έχουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Over 40.5 goal -1,73.

-Tampa Bay Buccaneers vs San Francisco 49ers

Οι San Francisco 49ers (6-3) και οι Tampa Bay Buccaneers (4-5) θα προσπαθήσουν να χτίσουν στις πρόσφατες νίκες τους και να δημιουργήσουν σερί νικών. Οι Buccaneers παρουσίασαν μια εκπληκτική άμυνα εναντίον των Tennessee Titans, νικώντας εύκολα με 20-6. Εν τω μεταξύ, οι 49ers παρουσίασαν μια κυρίαρχη εμφάνιση απέναντι στους Jacksonville Jaguars, εκμεταλλευόμενοι την αμυντική ικανότητα του νεοφερμένου Chase Young, νικώντας με 34-3. Οι προβλέψεις κλίνουν προς τη νίκη των 49ers, λόγω κυρίως της αμυντικής τους δύναμης, απέναντι σε μια ομάδα που γενικά δέχεται πολλά γκολ στα παιχνίδια της.

Πρόβλεψη: Under 45.5 goal -1,54

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 16/11 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ