NFL

Ντένβερ Μπρόνκος vs Μπάφαλο Μπιλς: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές Στοιχήματος

NFL

Ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στους Μπάφαλο Μπιλς και Ντένβερ Μπρόνκος περιλαμβάνεται το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του NFL. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 14/11 στις 03:15, στο Highmark Stadium. Στο παρόν κείμενο μπορείτε να δείτε ορισμένες πληροφορίες για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις NFL που προσφέρονται από την NetBet Sport, καθώς και τα προγνωστικά μας για το παιχνίδι. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία του cash out που είναι διαθέσιμη στη NetBet, με την οποία μπορείτε να λάβετε συμφέρουσες προσφορές για να «κλείσετε» το δελτίο σας και να λάβετε κέρδη, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα!

Προεπισκόπηση γεγονότος

Οι Μπάφαλο Μπιλς (ρεκόρ 5-4) υποδέχονται τους Ντένβερ Μπρόνκος (ρεκόρ 3-5), με τις ομάδες να καίγονται για τη νίκη, ώστε να μπορέσουν να βρεθούν κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα playoff του πρωταθλήματος. Οι Μπάφαλο Μπιλς, προέρχονται από ήττα στην έδρα των Σινσινάτι Μπένγκαλς με 24-18, όπου δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και ηττήθηκαν εύκολα, με το σκορ να φτάνει μέχρι και στο 21-7, καταφέρνοντας ωστόσο να μειώσουν στο φινάλε.

Από την άλλη, οι Ντένβερ Μπρόνκος έρχονται από εμφατική νίκη στην έδρα τους με 24-9, απέναντι στους Κάνσας Σίτι Τσιφς, όπου παρά τον τίτλο του αουτσάιντερ που είχαν, απέναντι στους 1ους της βαθμολογίας, Κάνσας Σίτι Τσιφς, κατάφεραν με μια μεγάλη εμφάνιση να πάρουν τη νίκη, επιβεβαιώνοντας την καλή κατάσταση που βρίσκονται, φτάνοντας με αυτό τον τρόπο τις 2 σερί νίκες.

Σχετικά με την προϊστορία στα μεταξύ παιχνίδια των 2 ομάδων, αυτή είναι με τους Μπάφαλο Μπιλς, οι οποίοι έχουν κερδίσει τα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Αποδόσεις

Φαβορί με απόδοση 1.27 στη NetBet είναι οι Μπάφαλο Μπιλς, με τη νίκη των Ντένβερ Μπρόνκος να προσφέρεται σε απόδοση 3.80. Το να σημειωθούν περισσότερα από 46.5 γκολ, δίνεται σε απόδοση 1.87, ενώ το να σημειωθούν λιγότερα από 46.5 γκολ δίνεται σε απόδοση 1.93 από τη NetBet. Ακόμα, το να πραγματοποιηθούν περισσότερα από 4.5 touchdowns δίνεται σε απόδοση 1.50 ενώ τα λιγότερα των 4.5 touchdowns, προσφέρονται σε απόδοση 2.40 στη NetBet.

Προγνωστικά

Ημίχρονο / Τελικό Αποτέλεσμα 2/2 – 1.54

Θα επιλέξουμε τη νίκη των Μπάφαλο Μπιλς, οι οποίοι θέλουμε να προηγούνται από το ημίχρονο, κάτι το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.54 από τη NetBet. Οι Μπάφαλο Μπιλς έχουν μια πολύ δυνατή έδρα, μετρώντας σε 5 παιχνίδια τη φετινή σεζόν 4 νίκες, με τους Ντένβερ Μπρόνκος να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ωστόσο να παρουσιάζουν δυσκολίες στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, κάτι που θεωρούμε ότι θα παίξει το ρόλο του.

Γκολ Αγώνα (-50.5) – 1.54

Θα επιλέξουμε το να μπουν λιγότερα από 50 γκολ στο παιχνίδι αυτό. Οι μεν Μπάφαλο Μπιλς στα τελευταία τους 5 παιχνίδια μόνο μια φορά έχουν δει το σύνολο των γκολ σε αγώνα τους να ξεπερνάει τα 50, με το αντίστοιχο νούμερο για τα τελευταία 5 παιχνίδια των Ντένβερ Μπρόνκος να είναι 2 στα 5.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 09/11 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ