NFL

Προεπισκόπηση της 10ης αγωνιστικής του NFL

NFL

Με σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου NFL, για τη 10η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος. Με πολλές ομάδες να βρίσκονται μια ανάσα από τις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, τόσο στην περιφέρεια American Football, όσο και στην περιφέρεια National Football, βρισκόμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, με σχεδόν όλες τις ομάδες να βρίσκονται ακόμα στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στα playoff. Στη δημοσίευση αυτή, μπορείτε να βρείτε μια προεπισκόπηση των σημαντικότερων αγώνων της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, καθώς και ορισμένες συμβουλές στοιχήματος. Στη NetBet Sport μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές αποδόσεις NFL, με τους νέους παίκτες της σελίδας να μπορούν να λάβουν μέρος στην εξαιρετική προσφορά καλωσορίσματος. Συγκεκριμένα, με την εγγραφή σας στη σελίδα, μπορείτε να λάβετε ένα free bet 100%, μέχρι και για το ποσό των 50 €, καθώς και ένα επιπλέον free bet αξίας 5 €.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Μπάλτιμορ Ρέιβενς vs Κλίβελαντ Μπράουνς

Οι πρωτοπόροι της περιφέρειας του American Football, Μπάλτιμορ Ρέιβενς (ρεκόρ 7-2), ύστερα από την εντός έδρας νίκη τους με 37-3 απέναντι στους Σιάτλ Σίχωκς, υποδέχονται τους Κλίβελαντ Μπράουνς (ρεκόρ 5-3). Η ομάδα από το Κλίβελαντ, βρίσκεται σε ανοδική πορεία, ερχόμενη από εμφατική νίκη με υποδέχονται 27-0 απέναντι στους Αριζόνα Κάρντιναλς. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ενδιαφέρον, με τους Μπάλτιμορ Ρέιβενς να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Σχετικά με την προϊστορία των 2 ομάδων, στα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, οι Μπάλτιμορ Ρέιβενς μετρούν 3 νίκες, με τους Κλίβελαντ Μπράουνς να έχουν 2 νίκες.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Μπάλτιμορ Ρέιβενς (-5) – 1.75

Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς vs Σαν Φραντσίσκο 49ερς

Στο Τζάκσονβιλ, οι Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς (ρεκόρ 6-2), οι οποίοι προέρχονται από σημαντικό σερί νικών, υποδέχονται τους Σαν Φραντσίσκο 49ερς. Η ομάδα από το Σαν Φρανσίσκο (ρεκόρ 5-3) έρχεται από σερί ηττών, με τελευταία τους ήττα από το Σινσινάτι Μπέγκαλς με 17-31. Έτσι, θέλουν να βάλουν ένα τέλος στο αρνητικό τους σερί. Η προϊστορία είναι με τους Σαν Φραντσίσκο 49ερς, οι οποίοι έχουν κερδίσει τα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Πρόβλεψη: Over 42 goal – 1.60

Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς vs Ιντιανάπολις Κολτς

Ενδιαφέρον παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί και στο Ντόιτσε Μπανκ Παρκ, με τους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς (ρεκόρ 2-7) να υποδέχονται τους Ιντιανόπολις Κολτς (ρεκόρ 4-5). Οι  Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς θέλουν να εκμεταλλευτούν  την έδρα τους, παίρνοντας τη νίκη που θα τους ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι Νιου Ίνκλαντ Πάτριοτς έρχονται από ήττα εντός έδρας με 17-20 από τους Ουάσινκτον Κομάντερς, ενώ από την άλλη οι Ιντιανάπολι Κολτς πήραν μεγάλη νίκη στην έδρα των Καρολίνα Πάνθερς, με σκορ 13-27. Η προϊστορία είναι υπέρ των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς, οι οποίοι μετρούν 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των 2 ομάδων.

Πρόβλεψη: Πόντοι Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς (-20.5) – 1.98

Τάμπα Μπέι vs Τένεσι Τάιτανς

Ακόμα, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αναμένεται και το παιχνίδι των Τάμπα Μπέι (ρεκόρ 3-5) με τους Τένεσι Τάιτανς (ρεκόρ 3-5), με τις 2 ομάδες παρά το κακό ξεκίνημα τους στο πρωτάθλημα, να θέλουν να κάνουν την αντεπίθεση που θα τις βοηθήσει να μπουν στα playoff. Οι Τάμπα Μπέι θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί τους, με την τελευταία τους ήττα να έρχεται από τους Χιούστον Τέξας, με σκορ 39-37. Από ήττα έρχονται και οι Τένεσι Τάιτανς, στο εκτός έδρας παιχνίδι τους με τους Πίτσμπουργκ Στίλερς, όπου ηττήθηκαν με 20-16. Η προϊστορία είναι με τους Τένεσι Τάιτανς, οι οποίοι έχουν κερδίσει τα 4 από 5 παιχνίδια ανάμεσα στις 2 αυτές ομάδες.

Πρόβλεψη: Over 36 goal – 1.58

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 09/11 και ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ