NFL

Buffalo Bills – Cincinnati Bengals Προβλέψεις & Καλύτερα στοιχήματα

Bills - Bengals

Δύο ισχυρές ομάδες του AFC θα συγκρουστούν την ερχόμενη  εβδομάδα 9 στο Sunday Night Football, καθώς οι Buffalo Bills θα αντιμετωπίσουν τους Cincinnati Bengals.

Την 8η αγωνιστική, οι Bills εξασφάλισαν οριακά τη νίκη απέναντι στους Tampa Bay Buccaneers, με 24-18.

Με ρεκόρ 5-3, οι Buffalo σκοράραν κατά μέσο όρο 20,75 πόντους στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις του και βρίσκονται μόλις ένα παιχνίδι πίσω από τους Miami Dolphins στην πρώτη θέση του AFC East.

Εν τω μεταξύ, οι Bengals πέτυχαν έναν εκπληκτικό θρίαμβο με 31-17 επί των San Francisco 49ers την περασμένη Κυριακή, σημειώνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.

Οι Cincinnati έχουν κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, ένα σερί που ενισχύεται από την ισχυρή άμυνά τους, η οποία έχει κρατήσει σταθερά τους αντιπάλους τους σε 27 πόντους ή λιγότερους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Στο NetBet Σπορ, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία σας στο στοίχημα NFL. Μπορείτε να απολαμβάνετε τον πλήρη έλεγχο των πονταρισμάτων σας με τη λειτουργία Cash Out.

Bills – Bengals Αναμέτρηση

Δύο από τους κορυφαίους quarterbacks και αμυντικές μονάδες του AFC αναμετρώνται αυτή την εβδομάδα στο Sunday Night Football.

Την περασμένη σεζόν, οι Bengals απέκλεισαν τους Bills κατά τη διάρκεια του διαχωριστικού γύρου του AFC και η αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας ακυρώθηκε αφού ο Damar Hamlin υπέστη καρδιακή ανακοπή στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Bengals έχουν κάνει μια αξιοσημείωτη ανατροπή από την αρχική τους πτώση 0-2. Παρόλο που η επίθεσή τους ξεκίνησε δύσκολα στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, έκτοτε έχει βρει τον δρόμο της, έχοντας πλέον 27,3 πόντους κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι κατά τη διάρκεια της νικηφόρας πορείας τους.

Αντίθετα, οι Bills ξεκίνησαν δυνατά με ρεκόρ 3-1, αλλά βρέθηκαν σε μια σειρά από δύσκολες αναμετρήσεις με μία μόνο κατοχή τον τελευταίο καιρό, συμπεριλαμβανομένης μιας απροσδόκητης ήττας την εβδομάδα 7 από τους New England Patriots.

Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, η επίθεση των Bills αντιμετώπισε προβλήματα, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους 25 πόντους κατά τη διάρκεια του εκπληκτικού σερί 2-2.

Αυτό το παιχνίδι με τους Bengals μπορεί απλά να πυροδοτήσει τον Josh Allen και το ground game των Bills, που δεν έχει βρει τα πατήματά του αυτή τη σεζόν.

Πέφτοντας από την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα πέρυσι με μέσο όρο 139,5 rushing yards ανά αγώνα στη 14η θέση φέτος με 113,1, οι Buffalo θέλουν να ανακτήσουν τη φόρμα του παρελθόντος.

Bills – Bengals Πρόβλεψη

Οι Bengals έχουν περάσει πολλές φορές από το Paycor Stadium και αυτό το παιχνίδι υπόσχεται να είναι εξίσου αμφίρροπο.

Η επίθεση των Cincinnati είναι υποτονική εντός έδρας, με μέσο όρο 20 πόντους, και αντιμετωπίζει μια τρομερή πρόκληση απέναντι στην άμυνα των Buffalo που έχει επιτρέψει μόνο 54 πόντους σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν η άμυνα των Bengals μπορεί να φρενάρει τη δυναμική επίθεση των Buffalo, που είναι τέταρτη σε πόντους και πέμπτη σε γιάρδες ανά αγώνα (376,9), παρά τις πρόσφατες δυσκολίες.

Οι Buffalo φαίνεται να έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα στην εκμετάλλευση των αναμετρήσεων με τους Cincinnati, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ τους όταν πρόκειται να καταγράψουν μια τεράστια νίκη.

Καλύτερα στοιχήματα NFL για το Bills – Bengals

Νίκη των Buffalo Bills @ 2.09

Οι επιδόσεις των Buffalo κάτω από τους προβολείς δεν ήταν εξαιρετικές αυτή τη σεζόν.

Έχουν καταφέρει ρεκόρ 2-1 σε βραδινές αναμετρήσεις, αλλά με μέσο όρο μόνο 18 πόντους και 346 γιάρδες ανά παιχνίδι.

Ωστόσο, με τους Buffalo να εισέρχονται στο μεσαίο μιας τριάδας παιχνιδιών σε ώρα αιχμής, θα μπορούσε κάλλιστα η αυξανόμενη αντιπαλότητά τους με τους Bengals να τους ωθήσει να βελτιώσουν το παιχνίδι τους.

Δεν έχει νόημα να ποντάρουμε στους Buffalo με +3, καθώς αν οι Cincinnati θριαμβεύσουν, πιθανότατα θα το κάνουν με διαφορά μεγαλύτερη από δύο πόντους, οπότε είναι προτιμότερο να ποντάρουμε σε αυτό.

Under 48.5 πόντοι @ 2.05

Ενώ και οι δύο ομάδες διαθέτουν εντυπωσιακό επιθετικό ταλέντο, είναι οι αμυντικές τους ικανότητες που έλαμψαν το 2023.

Σε έξι από τους οκτώ αγώνες των Buffalo και πέντε από τους επτά των Cincinnati, το σύνολο των βαθμών δεν ξεπέρασε τους 49.

Επίσης, τα παιχνίδια υπό το φως των προβολέων δεν έχουν σταθερά υψηλό σκορ αυτή τη σεζόν, με την τάση αυτή να είναι ιδιαίτερα έντονη τα βράδια της Κυριακής, όπου το Under είναι 6-2.

Περιμένουμε αυτό το μοτίβο να συνεχιστεί και στο Sunday Night Football και επιλέξαμε το Under σε αυτό που θα μπορούσε να είναι κάτι σαν παρτίδα σκάκι.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ