NFL

NFL Εβδομάδα 9: Προεπισκόπηση, Προβλέψεις, Επιλογές & Καλύτερα Στοιχήματα NFL

NFL

Καθώς εισερχόμαστε στην 9η εβδομάδα της σεζόν του NFL, η ευρύτερη εικόνα όσον αφορά τις μάχες των περιφερειών και τα πλέι οφ αρχίζει να γίνεται πιο έντονη.

Αλλά αυτή η εικόνα θόλωσε κάπως την περασμένη εβδομάδα από μια σειρά με ανατροπές και απρόσμενες ήττες για ομάδες που συνήθως θεωρούνται αξιόπιστες.

Κάνοντας τα πράγματα πιο περίπλοκα, μια σειρά από τραυματισμούς αρχικών quarterbacks καθιστούν τις προβλέψεις για την 9η αγωνιστική αρκετά δύσκολη υπόθεση.

Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας είναι ελαφρύτερο από το συνηθισμένο, με μόνο 14 παιχνίδια λόγω των byes για τέσσερις ομάδες, γεγονός που οδηγεί σε πιο σφιχτές στοιχηματικές γραμμές.

Θα επιστρέψουμε, λοιπόν, στις αναμενόμενες συνθήκες αυτό το Σαββατοκύριακο; Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε για την προεπισκόπηση της 9ης εβδομάδας του NFL μαζί με τα καλύτερα στοιχήματα NFL με βάση τις τελευταίες αποδόσεις του NFL.

Στη NetBet, όταν εγγραφείτε, επαληθεύσετε το λογαριασμό σας, καταθέσετε και στοιχηματίσετε τουλάχιστον 10€, μπορείτε να κερδίσετε δύο Δωρεάν Στοιχήματα: έως και 50€ ανάλογα με το μέγεθος της πρώτης σας κατάθεσης και του πρώτου σας στοιχήματος και 5€ για την επαλήθευση του λογαριασμού σας.

NFL Πρόγραμμα εβδομάδας 9

Πέμπτη

Tennessee Titans – Pittsburgh Steelers

Κυριακή

Miami Dolphins – Kansas City Chiefs
Minnesota Vikings – Atlanta Falcons
Chicago Bears – New Orleans Saints
Los Angeles Rams – Green Bay Packers
Washington Commanders – New England Patriots
Seattle Seahawks – Baltimore Ravens
Tampa Bay Buccaneers – Houston Texans
Arizona Cardinals – Cleveland Browns
Indianapolis Colts – Carolina Panthers
New York Giants – Las Vegas Raiders
Dallas Cowboys – Philadelphia Eagles
Buffalo Bills – Cincinnati Bengals

Δευτέρα

Los Angeles Chargers – New York Jets

Kansas City Chiefs – Miami Dolphins

Όταν πρόκειται για το NFL, λίγα πράγματα είναι τόσο αξιόπιστα όσο το να ξεπερνάει ο Patrick Mahomes το spread όταν αυτό κυμαίνεται κάτω από τους τρεις πόντους.

Ο Mahomes έχει εδραιώσει τη φήμη της ομάδας ως στοιχηματικής δύναμης, ιδίως σε δύσκολες αναμετρήσεις όπου απαιτείται μόνο ένα γκολ για τη νίκη έναντι του spread, έχοντας ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ 14-4-1.

Οι Kansas City μπαίνουν αυτή την εβδομάδα με αποδόσεις που φαίνεται να υποτιμούν τις δυνατότητές τους, ένα συναίσθημα που ενισχύεται από την πρόσφατη, αχαρακτήριστη ήττα τους από τους Denver.

Ωστόσο, αυτό ήταν ένα παιχνίδι που περιπλέκεται από τη γρίπη του Mahomes και τις εγγενείς προκλήσεις ενός εκτός έδρας αγώνα της περιφέρειας.

Ωστόσο, καθώς ετοιμάζονται να αναμετρηθούν με τους Dolphins, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μια σειρά από τραυματισμούς και μια μη ικανοποιητική άμυνα, οι προσδοκίες για ανάκαμψη των Chiefs είναι υψηλές.

Η επίθεση των Miami έχει καταρρεύσει στο παρελθόν απέναντι σε γερές άμυνες, κάτι που παρατηρήθηκε στα παιχνίδια με τους Bills και τους Eagles.

Με αυτό κατά νου, οι Chiefs είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν την κυριαρχία τους στο επερχόμενο παιχνίδι με τους Miami και φαίνονται περισσότερο από ικανοί να καλύψουν το spread.

Επιλογή: Kansas City -2.5 @ 1.98

Dallas Cowboys – Philadelphia Eagles

Μετά από οκτώ εβδομάδες στη σεζόν, οι Dallas Cowboys έχουν δείξει ότι είναι σοβαροί διεκδικητές του NFC.

Ωστόσο, το ερώτημα που τίθεται είναι αν είναι προετοιμασμένοι για τα υψηλά ρίσκα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.

Τα διαπιστευτήριά τους υπέστησαν πλήγμα όταν γνώρισαν βαριά ήττα με 42-10 από τους San Francisco 49ers, γεγονός που έβαλε φρένο στην κατάσταση της διεκδίκησης.

Το ρεκόρ των εκτός έδρας αγώνων των Dallas είναι μέτριο 2-2, αριθμός που περιλαμβάνει μια απογοητευτική ήττα στην Αριζόνα.

Ακόμα και αν λάβουμε υπόψη το 40-0 επί των Giants στην πρεμιέρα της σεζόν, η συνολική διαφορά πόντων τους εκτός έδρας είναι αρνητική.

Όσον αφορά τους Eagles, ο Jalen Hurts είναι τρομερός στο γήπεδό του, έχοντας ένα εντυπωσιακό σερί οκτώ νικών στην έδρα του, το οποίο ξεκινάει από τον περασμένο Νοέμβριο και συνεχίζεται μέχρι τα πλέι οφ.

Οι Philadelphia Eagles, σε μια επίδειξη επιθετικής δύναμης, έχουν συγκεντρώσει πάνω από 30 πόντους στα τελευταία πέντε διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια τους.

Με μέσο όρο 33 πόντους στο Lincoln Financial Field, προέρχονται από μια πειστική νίκη με 31-17 επί των Miami Dolphins πριν από δύο εβδομάδες, ενισχύοντας την κυριαρχία τους εντός έδρας.

Επιλογή: Philadelphia Eagles -3 @ 1.88

LA Rams – Green Bay Packers

Σε μια αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που τείνουν προς τη λάθος κατεύθυνση, η επιλογή του νικητή θα μπορούσε να αποτελέσει πρόκληση.

Οι Los Angeles Rams, που ξεκίνησαν το 2023 με υποσχέσεις, αντιμετωπίζουν ακόμη πιο δύσκολο έργο μετά την αποχώρηση του quarterback τους, Matthew Stafford, με διάστρεμμα χιαστού συνδέσμου.

Το ερώτημα τώρα είναι αν ο Jordan Love μπορεί να οδηγήσει τους Green Bay Packers σε μια νίκη, καθώς στοχεύουν να σταματήσουν μια πορεία τεσσάρων ηττών μετά από ένα ξεκίνημα 2-1.

Οι Rams, που επίσης δεν έχουν τον Kyren Williams, ενδέχεται να δυσκολευτούν να σκοράρουν, ενώ η άμυνά τους δεν είναι καθόλου στεγανή, καθώς έχει δώσει κατά μέσο όρο 33,5 πόντους στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Αντιμέτωποι με τους Rams, οι οποίοι δεν είναι συνηθισμένοι στο ψυχρό εξωτερικό περιβάλλον του Lambeau Field, οι Packers έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανακτήσουν τα πατήματά τους.

Η δυσκολία των Rams να προσαρμοστούν από το συνηθισμένο εσωτερικό τους περιβάλλον στα στοιχεία του Green Bay θα μπορούσε κάλλιστα να γείρει το παιχνίδι προς όφελος των Packers για μια σημαντική νίκη, αν και δεν περιμένουμε μια μεγάλη αναμέτρηση.

Επιλογή: Under 39 πόντοι @ 1.79

NFL Εβδομάδα 9 επιλογές & NFL Καλύτερα στοιχήματα

Kansas City -2.5 @ 1.98 – Miami Dolphins

Philadelphia Eagles -3 @ 1.88 – Dallas Cowboys

Rams – Packers: Under 39 Πόντοι @ 1.79

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ