NFL

NFL: New England Patriots – Miami Dolphins Προβλέψεις & Καλύτερα στοιχήματα

NFL

Οι Miami Dolphins θα υποδεχτούν τους New England Patriots στο Hard Rock Stadium αυτή την Κυριακή το απόγευμα για τη δεύτερη αναμέτρηση της σεζόν, με τους Miami να απολαμβάνουν μια νίκη με 24-17 με τους New England κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας 2.

Οι Dolphins, που κυριαρχούν με μια ισχυρή επίθεση, οδηγούν το AFC East με 5-2. Αντίθετα, οι Patriots του Bill Belichick, με 2-5, βρίσκονται στον πάτο της περιφέρειας.

Ωστόσο, μετά από μια αξιέπαινη νίκη απέναντι στους Buffalo Bills, θα προσεγγίσουν αυτό το παιχνίδι με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση.

Θα υποστούν την πρώτη εντός έδρας ήττα της σεζόν οι Dolphins; Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε τις πληροφορίες μας για το παιχνίδι Patriots – Dolphins και τις κορυφαίες επιλογές του NFL με βάση τις τελευταίες αποδόσεις του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Στη NetBet, όταν εγγραφείτε, επαληθεύσετε το λογαριασμό σας, καταθέσετε και στοιχηματίσετε τουλάχιστον 10€, μπορείτε να κερδίσετε δύο Δωρεάν Στοιχήματα: έως και 50€ ανάλογα με το μέγεθος της πρώτης σας κατάθεσης και του πρώτου σας στοιχήματος και 5€ για την επαλήθευση του λογαριασμού σας.

Patriots – Dolphins, Αναμέτρηση

Την εβδομάδα 7, οι Dolphins, με τον Tua Tagovailoa, αντιμετώπισαν τον Jalen Hurts και τους Eagles.

Όσο για τους Patriots του Mac Jones, αντιστάθηκαν στην επιστροφή των Buffalo, πετυχαίνοντας μια δραματική νίκη απέναντι στους προηγούμενους πρωταθλητές του AFC East.

Οι Miami σημείωσαν τους λιγότερους πόντους της σεζόν (17), ενώ οι New England πέτυχαν 29 πόντους.

Παρόλο που οι Dolphins και οι Patriots παρουσίασαν αντιφατικές εμφανίσεις, η συνολική συνέπεια των Miami φέτος τους δικαιολογεί να πηγαίνουν ως φαβορί.

Οι Dolphins του Mike McDaniel ήταν εξαιρετικά επιθετικοί, με 7,7 γιάρδες ανά παιχνίδι, που είναι η κορυφαία επίδοση στο πρωτάθλημα.

Αντιμετωπίζουν τώρα μια άμυνα που βρίσκεται μέσα στην πρώτη 10άδα για τις γιάρδες που επιτρέπονται ανά παιχνίδι με 4,8. Θυμηθείτε, στην αναμέτρηση της 2ης εβδομάδας, οι Miami συγκέντρωσαν 389 συνολικές γιάρδες, κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να επαναληφθεί εδώ.

Με τους Miami να προηγείται τόσο στις πάσες όσο και στα rushing touchdowns, είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν μια ομάδα που βρίσκεται στο μέσο της κατηγορίας σε αυτές τις μετρήσεις.

Για να θριαμβεύσουν οι Patriots, ο Jones θα πρέπει να επαναλάβει τις επιδόσεις της προηγούμενης εβδομάδας. Ο νεαρός quarterback πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν του, με 25 από τα 30 completions για 272 γιάρδες και δύο touchdowns.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η δευτερεύουσα ομάδα των Miami είναι γεμάτη τραυματισμούς με τους All-Pro cornerbacks Jalen Ramsey και Xavien Howard να νοσηλεύονται με τραυματισμούς στο γόνατο και τη βουβωνική χώρα αντίστοιχα, κάτι που θα μπορούσε να είναι καθοριστικό για το αποτέλεσμα.

Patriots – Dolphins Πρόβλεψη

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι Dolphins δεν έδειξαν την τυπική τους δεινότητα παρά το γεγονός ότι διαθέτουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ στο NFL, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να δουν σύντομα ενισχύσεις τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό μέτωπο.

Ωστόσο, παρά τις αναποδιές από τους τραυματισμούς που επηρέασαν βασικούς παίκτες και τις θέσεις της άμυνας, η τριάδα των Miami – Raheem Mostert, Tyreek Hill και Tagovailoa – ανέβηκε σταθερά.

Στην τελευταία αναμέτρηση με τους Patriots, ο Mostert ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός, σημειώνοντας 121 γιάρδες και δύο touchdowns.

Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις απέναντι σε ευέλικτες επιθέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, οι Patriots αντιμετωπίζουν τώρα ίσως τον πιο δύσκολο αντίπαλό τους μέχρι στιγμής και οι Dolphins έχουν πολλές πιθανότητες να κυριαρχήσουν σε αυτή την αναμέτρηση.

Τάσεις στοιχημάτων για το Patriots – Dolphins

  • Οι New England έχουν δύο νίκες απέναντι στο spread αυτή τη σεζόν.
  • Δύο από τα επτά παιχνίδια των New England το 2023 έχουν φτάσει στο over.
  • Οι Miami έχουν ρεκόρ 5-2-0 έναντι του spread αυτή τη σεζόν.
  • Οι Dolphins δεν έχουν χάσει ακόμη ATS (2-0) ως φαβορί 9,5 πόντων ή περισσότερο φέτος.
  • Οι ομάδες έχουν πετύχει το over σε τέσσερα από τα επτά παιχνίδια των Miami με καθορισμένο σύνολο.

Καλύτερα στοιχήματα NFL για το Patriots – Dolphins

-7.5 @ 1.81

Στην εκπληκτική νίκη επί των Bills την περασμένη εβδομάδα, η επίθεση των Patriots ευδοκίμησε με τα downfield throws του Mac Jones, βοηθούμενη σημαντικά από το running game.

Αν και έχασαν οριακά με 24-17 στην αναμέτρηση της 2ης εβδομάδας στους New England, η δυναμική έχει αλλάξει.

Οι Miami επιδεικνύουν πιο δυνατά επιθετικά παιχνίδια εκτός έδρας. Ωστόσο, δεδομένων των αμυντικών αβεβαιοτήτων για τραυματισμούς, υπάρχει η δυνατότητα για τον Jones και τους βασικούς του παίκτες να ζεστάνουν τα πράγματα και να εξασφαλίσουν για άλλη μια φορά ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Ακόμα κι έτσι, είναι δύσκολο να τους δούμε να κρατούν ήσυχη μια από τις πιο ισχυρές επιθέσεις στο NFL για όλο το παιχνίδι, οπότε το καλύτερο στοίχημα για το NFL σήμερα είναι να καλύψουν οι Dolphins το spread.

Under 47 πόντους @ 1.77

Την εβδομάδα 2, οι Patriots περιόρισαν τους Dolphins στο χαμηλότερο σκορ της σεζόν.

Ωστόσο, οι New England δεν θα έχουν τον Christian Gonzalez, ο οποίος σταμάτησε τον Tagovailoa νωρίτερα αυτή τη σεζόν, λόγω τραυματισμού στον ώμο.

Ωστόσο, με την επιστροφή του J.C. Jackson, η δευτερεύουσα ομάδα τους παραμένει ισχυρή. Ενώ οι Dolphins με τα πολλά ταλέντα, είναι βέβαιο ότι θα σκοράρουν, αν κάποιος μπορεί να τους περιορίσει, είναι οι Patriots του Belichick.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ