NFL

NFL Εβδομάδα 8: Προεπισκόπηση, Προβλέψεις, Επιλογές & Καλύτερα Στοιχήματα NFL

NFL

Η 8η εβδομάδα της σεζόν του NFL περιλαμβάνει ένα γεμάτο πρόγραμμα 16 αγώνων χωρίς εβδομάδες bye, παρέχοντάς μας πολλές ευκαιρίες όσον αφορά τις καλύτερες επιλογές μας για το NFL.

Η δράση ξεκινάει το βράδυ της Πέμπτης, καθώς οι Buffalo Bills υποδέχονται τους Tampa Bay Buccaneers που θέλουν να ανακάμψουν από την απογοητευτική ήττα της προηγούμενης εβδομάδας.

Την Κυριακή οι San Francisco 49ers προσπαθούν να ανακάμψουν μετά από δύο διαδοχικές ήττες απέναντι σε μια πλήρως ξεκούραστη ομάδα των Cincinnati Bengals, με τον Joe Burrow να αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα.

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με το Monday Night Football, όπου οι Detroit Lions υποδέχονται τους Las Vegas Raiders.

Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε για την προεπισκόπηση της 8ης εβδομάδας του NFL μαζί με τα καλύτερα στοιχήματα του NFL με βάση τις τελευταίες αποδόσεις του NFL.

Στη NetBet, όταν εγγραφείτε, επαληθεύσετε το λογαριασμό σας, καταθέσετε και στοιχηματίσετε τουλάχιστον 10€, μπορείτε να κερδίσετε δύο Δωρεάν Στοιχήματα: έως και 50€ ανάλογα με το μέγεθος της πρώτης σας κατάθεσης και του πρώτου σας στοιχήματος και 5€ για την επαλήθευση του λογαριασμού σας.

NFL Πρόγραμμα εβδομάδας 8

Πέμπτη

Buccaneers – Bills

Κυριακή

Texans – Panthers
Rams – Cowboys
Vikings – Packers
Saints – Colts
Patriots – Dolphins
Jets – Giants
Jaguars – Steelers
Falcons – Titans
Eagles – Commanders
Browns – Seahawks
Ravens – Cardinals
Chiefs – Broncos
Bengals – 49ers

Δευτέρα

Raiders – Lions

Kanas City Chiefs – Denver Broncos

Η κυριακάτικη αναμέτρηση του AFC West μεταξύ των 6-1 Kansas City Chiefs και των 2-5 Denver Broncos θα μπορούσε να είναι διασκεδαστική, αλλά όχι για τους σωστούς λόγους, καθώς φαίνεται να είναι κάτι σαν αναντιστοιχία στα χαρτιά.

Οι Chiefs, που ηγούνται του AFC West, έχουν πετύχει έξι συνεχόμενες νίκες μετά την αρχική τους ήττα από τους Detroit, ενώ οι Broncos έσπασαν μια κατρακύλα δύο αγώνων με τον πρόσφατο θρίαμβο επί των Green Bay.

Οι Kansas City διαθέτουν τη δεύτερη μεγαλύτερη επίθεση στο NFL σε σκορ, σε αντίθεση με την άμυνα των Denver που δέχονται τις περισσότερες γιάρδες και 31 πόντους ανά παιχνίδι.

Αν και το run game των Denver είναι πιο δυνατό, το συνολικό σκορ τους είναι ασταθές, φτάνοντας τους 21 πόντους μόνο τρεις φορές σε επτά παιχνίδια, ενώ η άμυνα των Chiefs βρίσκεται ψηλά, επιτρέποντας ελάχιστες γιάρδες και πόντους.

Η ασταθής επίθεση των Denver είναι βέβαιο ότι θα δοκιμαστεί περαιτέρω από την ισχυρή άμυνα των Kansas City και ενώ η άμυνα των Denver αγωνίζεται, ο αναμενόμενος κρύος, θυελλώδης καιρός θα μπορούσε να διαταράξει το παιχνίδι, ιδίως στα λακτίσματα και τις πάσες.

Ιστορικά, οι Chiefs κλίνουν προς το Under στο Over/Under στο 2-5, ενώ οι Broncos έχουν 4-3 στο Over. Με δεδομένο τον παράγοντα του καιρού, περιμένουμε το παιχνίδι να ολοκληρωθεί Under το σύνολο των 46,5 πόντων.

Επιλογή: Under 46.5 @ 1.91

Cincinnati BengalsSan Francisco 49ers

Οι San Francisco 49ers (5-2) αντιμετωπίζουν τους Cincinnati Bengals (3-3) την 8η εβδομάδα μετά από δύο διαδοχικές ήττες, ενώ κάποτε είχαν φτάσει στο 6-0 για τη σεζόν.

Ευτυχώς για τους 49ers, παίζουν στην έδρα τους αυτή την εβδομάδα, όπου κυριαρχούν εδώ και πάνω από ένα χρόνο και αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει σύντομα.

Οι Cincinnati, ανανεωμένοι από το bye week, θα στηρίξουν τις ελπίδες τους στο γεγονός ότι ο quarterback Joe Burrow ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη γάμπα που τον ταλαιπώρησε στο πρώτο μισό της σεζόν.

Δεν θα πρέπει να αγνοηθεί ότι οι Bengals έχουν κερδίσει τους δύο τελευταίους αντιπάλους τους στη NFC West, ωστόσο η 27η θέση στην DVOA της άμυνας τους θα μπορούσε να είναι ευάλωτη απέναντι στους 49ers.

Παρά την ανησυχία για έναν τραυματισμό, ο Christian McCaffrey σκόραρε δύο φορές στο πρόσφατο παιχνίδι, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην συνεχίσει την καλή του απόδοση απέναντι στους Cincinnati.

Από την άλλη πλευρά, ο Joe Mixon των Bengals δεν έχει εντυπωσιάσει, και με το αδύναμο passing game της ομάδας, το σκοράρισμα μπορεί να αποτελέσει πρόκληση – κάτι που δεν είναι καλό απέναντι στους 49ers.

Αν και οι Niners αναμφίβολα δεν θα έχουν τον Deebo Samuel, η άμυνά τους θα πρέπει να είναι αρκετή για να περιορίσει τους Cincinnati, ειδικά στα τρίτα downs, καθιστώντας δύσκολο για τους Bengals να πάρουν τη νίκη και για αυτό το στοίχημα εδώ είναι το αν θα καλύψει το San Francisco το spread.

Επιλογή: 49ers -5.5 @ 1.88

Las Vegas Raiders – Detroit Lions

Οι Las Vegas Raiders (3-4) αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τους Detroit Lions (5-2), οι οποίοι αναρρώνουν από μια σημαντική ήττα από τους Baltimore Ravens.

Αν και η αναμενόμενη επιστροφή του Jimmy Garoppolo μπορεί να δώσει ώθηση στους Raiders, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Lions έχουν το πλεονέκτημα σε αυτή την αναμέτρηση του Monday Night Football.

Θα μπορούσαμε να δούμε τους Raiders να δυσκολεύονται να κυκλοφορήσουν τη μπάλα απέναντι σε μια βελτιωμένη άμυνα των Lions, η οποία είναι 14η στην EPA απέναντι στην πάσα και 10η στο run.

Οι Lions, που έχουν συνέλθει από την ήττα με 38-6 από τους Ρέιβενς, θα είναι πιθανότατα προετοιμασμένοι από τον προπονητή Dan Campbell για μια δυνατή εντός έδρας εμφάνιση.

Περιμένουμε τον Jared Goff να διαλύσει την άμυνα των Raiders, καθώς ο πρώην quarterback των Rams είναι πολύ καλύτερος στην έδρα του (113,3 QB rating) από ό,τι εκτός έδρας (6,9 γιάρδες ανά προσπάθεια).

Με την επίθεση των Detroit να διαπρέπει φέτος υπό τον Ben Johnson, και τον Amon-Ra St. Brown να ηγείται της επίθεσης, οι Lions είναι σε εξαιρετική θέση να κυριαρχήσουν και ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να το κάνουν από ένα εντός έδρας παιχνίδι σε ώρα αιχμής;

Επιλογή: Lions -8 @ 1.87

NFL Εβδομάδα 8 επιλογές & NFL Καλύτερα στοιχήματα

Chiefs – Broncos Under 46.5 @ 1.91

San Francisco 49ers -5.5 @ 1.88 – Cincinnati Bengals

Detroit Lions -8 @ 1.87 – Las Vegas Raiders

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ