NFL

NFL: San Francisco 49ers – Minnesota Vikings Προβλέψεις & Καλύτερα στοιχήματα

NFL

Στην 7η αγωνιστική του Monday Night Football, οι San Francisco 49ers (5-1) προσπαθούν να ανακάμψουν από την πρώτη ήττα της σεζόν, καθώς αντιμετωπίζουν τους Minnesota Vikings (2-4).

Οι Niners αντιμετωπίζουν πλήθος τραυματισμών, με τους Christian McCaffrey, Deebo Samuel και Trent Williams να είναι αμφίβολοι για αυτή την αναμέτρηση. Εν τω μεταξύ, οι Vikings παραμένουν χωρίς το αστέρι τους, τον Justin Jefferson.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες και τις τελευταίες αποδόσεις του NFL, ας δούμε τα κορυφαία στοιχηματικά μας προγνωστικά για την αναμέτρηση San Francisco – Minnesota στο Monday Night Football.

Στη NetBet, όταν εγγραφείτε, επαληθεύσετε το λογαριασμό σας, καταθέσετε και στοιχηματίσετε τουλάχιστον 10€, μπορείτε να κερδίσετε δύο Δωρεάν Στοιχήματα: έως και 50€ ανάλογα με το μέγεθος της πρώτης σας κατάθεσης και του πρώτου σας στοιχήματος και 5€ για την επαλήθευση του λογαριασμού σας.

NFL: 49ers Vikings, Αναμέτρηση

Οι San Francisco 49ers ξεκίνησαν τη σεζόν τους με ένα εντυπωσιακό σερί πέντε νικών, επικρατώντας των αντιπάλων τους.

Εξασφάλισαν νίκες επί των Steelers (30-7), Rams (30-23), Giants (30-12), Cardinals (35-16) και Cowboys (42-10).

Ωστόσο, το αήττητο σερί τους έληξε την 6η εβδομάδα με μια απροσδόκητη ήττα 19-17 από τους Browns. Παρά το μικρό προβάδισμα με 10-7 στο πρώτο ημίχρονο, οι 49ers δέχθηκαν το 12-7 αργότερα στο παιχνίδι.

Ο Quarterback Brock Purdy πέταξε για μόλις 125 γιάρδες με ένα touchdown και ένα interception, ενώ ο Christian McCaffrey ηγήθηκε της επίθεσης με 43 γιάρδες. Ο Brandon Aiyuk είχε δυνατή απόδοση, πιάνοντας τέσσερις πάσες για 76 γιάρδες.

Στον αντίποδα, οι Minnesota Vikings ξεκίνησαν δύσκολα τη σεζόν, γνωρίζοντας ήττες από τους Buccaneers (20-17), τους Eagles (34-28) και τους Chargers (28-24).

Κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια νίκη απέναντι στους Panthers (21-13), αλλά δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν τη δυναμική τους, χάνοντας από τους Chiefs (27-20) την 5η εβδομάδα.

Στο πρόσφατο παιχνίδι τους με τους Bears, οι Vikings πήραν μια δύσκολη νίκη με 19-13, έχοντας προβάδισμα 12-6 στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Kirk Cousins ήταν ο κορυφαίος με 181 γιάρδες και ένα touchdown, ενώ ο TJ Hockerson συνέβαλε με έξι receptions για 50 γιάρδες και ο Alexander Mattison έτρεξε για 44 γιάρδες σε 18 μεταφορές.

NFL: 49ers Vikings, Πρόβλεψη

Οι San Francisco 49ers έχουν πολλές πιθανότητες να αναδειχθούν νικητές απέναντι στους Minnesota Vikings στο Monday Night Football της 7ης αγωνιστικής για αρκετούς λόγους.

Πρώτον, ενώ οι Vikings μπορεί να κρατήσουν το παιχνίδι κλειστό, ειδικά στην έδρα τους, ο Kirk Cousins έχει δυσκολευτεί σε παιχνίδια σε ώρα αιχμής. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας παράγοντας που θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ των 49ers.

Επιπλέον, ακόμη και αν οι 49ers είναι πλήρως υγιείς σε αυτή την αναμέτρηση, είναι δύσκολο να δικαιολογήσει κανείς μια διαφορά 6,5 πόντων εκτός έδρας, ειδικά απέναντι στην ομάδα των Minnesota που εμφανίζεται καλύτερη από ό,τι δείχνει το ρεκόρ της.

Αυτό που ενισχύει την περίπτωση των San Francisco είναι τα αξιοσημείωτα πλεονεκτήματά τους τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Διαθέτουν μια άρτια ομάδα που μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά σε κρίσιμες στιγμές.

Ο quarterback Brock Purdy είναι πιθανό να ανακάμψει από την προηγούμενη εμφάνισή του απέναντι στην τρομερή άμυνα των Browns, επιδεικνύοντας βελτιωμένη αποτελεσματικότητα και ικανότητα παιχνιδιού.

Στοιχηματικές τάσεις για το 49ersVikings

  • Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει κερδίσει κάθε ένα από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια των 49ers την 7η εβδομάδα.
  • Οι 49ers έχουν καλύψει την διαφορά στα 11 από τα 12 τελευταία παιχνίδια τους ως φαβορί απέναντι σε αντιπάλους της NFC.
  • Οι 49ers έχουν κερδίσει το πρώτο ημίχρονο σε καθένα από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους μετά από εκτός έδρας ήττα.
  • Οι 49ers έχουν σκοράρει το πρώτο touchdown σε καθένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους.
  • Οι Vikings έχουν χάσει καθένα από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους ως αουτσάιντερ απέναντι σε αντιπάλους της NFC.
  • Οι Vikings έχουν αποτύχει να καλύψουν το spread σε καθένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους ως αουτσάιντερ απέναντι σε αντιπάλους της NFC.
  • Οι Vikings έχουν χάσει το πρώτο ημίχρονο σε καθένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια τους ως αουτσάιντερ απέναντι σε αντιπάλους της NFC.
  • Οι Vikings έχουν σκοράρει το πρώτο γκολ σε κάθε ένα από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους τη Δευτέρα.

Καλύτερα στοιχήματα NFL για το 49ersVikings

San Francisco 49ers -7.5 @ 2,04

Οι 49ers δυσκολεύτηκαν επιθετικά στη σκληρή ήττα από τους Browns την περασμένη εβδομάδα, συγκεντρώνοντας μόνο 215 γιάρδες και 15 first downs, ενώ μετέτρεψαν μόλις 3 από 12 προσπάθειες τρίτου down.

Ωστόσο, η άμυνά τους απέδωσε αξιοθαύμαστα, δημιουργώντας δύο αποκρούσεις και περιορίζοντας τους Browns σε ένα ποσοστό μετατροπής 3 στα 13 τρίτα down.

Το Σαν Φρανσίσκο έχει επίσης κρατήσει τους αντιπάλους του κάτω από τους 20 πόντους στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του και η Μινεσότα μπορεί να δυσκολευτεί να ακολουθήσει το ρυθμό της, οπότε μην περιμένετε να μείνει κοντά για πολύ καιρό.

Over 43.5 πόντους @ 1.83

Τώρα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ποντάρετε στο Over, δεδομένης της αβεβαιότητας σχετικά με τη διαθεσιμότητα των βασικών παικτών των 49ers.

Αν οι Christian McCaffrey, Deebo Samuel και Trent Williams είναι έτοιμοι να παίξουν σε αυτό το παιχνίδι, είναι πολύ πιθανό οι συνολικοί πόντοι που θα σημειωθούν να φτάσουν τους 45 ή ενδεχομένως και παραπάνω.

Ακόμα και αν παραμείνουν εκτός, το Over εξακολουθεί να είναι ελκυστικό λόγω των πολυάριθμων επιθετικών όπλων που διαθέτουν οι 49ers.

Οι Brandon Aiyuk και George Kittle είναι κάτι παραπάνω από ικανοί να σηκώσουν το επιθετικό φορτίο, ενώ το running game είναι πιθανό να παραμείνει αποδοτικό στο πλαίσιο του κορυφαίου επιθετικού σχήματος του Kyle Shanahan, ακόμη και με τους Elijah Mitchell και Jordan Mason στο backfield.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ