NFL

NFL Εβδομάδα NFL 7: Προεπισκόπηση, Προβλέψεις, Επιλογές & Καλύτερα Στοιχήματα NFL

NFL

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε μερικά συγκλονιστικά αποτελέσματα στο NFL και η εβδομάδα 7 υπόσχεται να είναι εξίσου συναρπαστική με μερικές συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Τόσο οι San Francisco 49ers όσο και οι Philadelphia Phillies είδαν το αήττητο σερί τους να διακόπτεται με δραματικό τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πλέον αήττητες ομάδες στο NFL.

Το βασικό ερώτημα είναι, ωστόσο, πώς θα ανακάμψουν αυτές οι ομάδες από την ήττα.

Η άλλη μεγάλη ιστορία ήταν άλλη μια πειστική νίκη για τους Miami, που πέτυχαν 42 πόντους απέναντι στους Carolina, καθώς η επίθεση των Dolphins έδειξε για άλλη μια φορά την αξία της.

Μπορούν, λοιπόν, οι 49ers να αφήσουν πίσω τους την αγωνιώδη ήττα από τους Cleveland Browns απέναντι στην αναγεννημένη ομάδα των Minnesota Vikings; Και θα αγωνιστούν δυναμικά οι Philadelphia Eagles απέναντι στους Miami Dolphins;

Όλα αυτά τα ερωτήματα και πολλά άλλα θα απαντηθούν στην προεπισκόπηση της 7ης εβδομάδας του NFL μαζί με τα καλύτερα στοιχήματα NFL που βασίζονται στις τελευταίες αποδόσεις του NFL.

Στη NetBet, όταν εγγραφείτε, επαληθεύσετε το λογαριασμό σας, καταθέσετε και στοιχηματίσετε τουλάχιστον 10€, μπορείτε να κερδίσετε δύο Δωρεάν Στοιχήματα: έως και 50€ ανάλογα με το μέγεθος της πρώτης σας κατάθεσης και του πρώτου σας στοιχήματος και 5€ για την επαλήθευση του λογαριασμού σας.

NFL Πρόγραμμα εβδομάδας 7

Πέμπτη

Jacksonville Jaguars – New Orleans Saints

Κυριακή

Atlanta Falcons – Tampa Bay Buccaneers
Las Vegas Raiders – Chicago Bears
Cleveland Browns – Indianapolis Colts
Washington Commanders – New York Giants
Detroit Lions – Baltimore Ravens
Buffalo Bills – New England Patriots
Arizona Cardinals – Seattle Seahawks
Pittsburgh Steelers – Los Angeles Rams
Los Angeles Chargers – Kansas City Chiefs
Green Bay Packers – Denver Broncos
Miami Dolphins – Philadelphia Eagles

Δευτέρα

San Francisco 49ers vs. Minnesota Vikings

Miami Dolphins – Philadelphia Eagles

Και οι δύο αυτές ομάδες έχουν εντυπωσιακό ρεκόρ 5-1 και κατέχουν την πρώτη και τη δεύτερη θέση στις επιθετικές γιάρδες ανά παιχνίδι, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια πιθανή προεπισκόπηση του Super Bowl.

Οι Miami Dolphins καβαλάνε το κύμα της επιτυχίας, έχοντας δύο διαδοχικές νίκες και έχοντας κατά μέσο όρο 37,2 πόντους ανά αγώνα.

Ωστόσο, θα αντιμετωπίσουν μια σκληρή δοκιμασία από τους Eagles, οι οποίοι διαθέτουν μια τρομερή άμυνα στο top-10, επιτρέποντας μόλις 298 γιάρδες ανά παιχνίδι και καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στην άμυνα κατά του run.

Και οι δύο ομάδες μοιράζονται ένα παρόμοιο στυλ παιχνιδιού, βασιζόμενες στις εξαιρετικές τους επιθέσεις ταχύτητας για να δημιουργήσουν μεγάλες φάσεις για τους αστέρες τους.

Οι Eagles, ωστόσο, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να συγκεντρώσουν μια ολοκληρωμένη προσπάθεια και στις δύο πλευρές της μπάλας αυτή τη σεζόν.

Ενώ η επίθεση των Miami με επικεφαλής τον Tua Tagovailoa είναι ισχυρή, η άμυνα των Eagles μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, ιδιαίτερα στο run game.

Το κλειδί για τους Philadelphia θα είναι η προστασία του quarterback Jalen Hurts και η διατήρηση της επιθετικής ποικιλομορφίας απέναντι στην τρομερή άμυνα των Miami, η οποία είναι τρίτη στο NFL σε sacks.

Επιλογή: Philadelphia Eagles +3 @ 1,50

San Francisco 49ers – Minnesota Vikings

Στην 7η αγωνιστική του Monday Night Football, οι San Francisco 49ers (5-1) θέλουν να ανακάμψουν από την πρώτη τους ήττα στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζουν τους Minnesota Vikings (2-4).

Οι 49ers έχουν πληγεί πολύ από τραυματισμούς, με παίκτες-κλειδιά όπως ο Christian McCaffrey, ο Deebo Samuel, και ο Trent Williams να είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι.

Οι Vikings αντιμετωπίζουν και οι ίδιοι προβλήματα τραυματισμών και είναι πιθανό να μην έχουν στη διάθεσή τους το αστέρι της ομάδας, τον Justin Jefferson.

Οι San Francisco διαθέτουν μια ισχυρή επίθεση, καταλαμβάνοντας την 1η θέση σε Pass Expected Points Added (EPA) και την 7η θέση σε Rush EPA, καθιστώντας τους μια τρομερή δύναμη.

Η άμυνα των Minnesota, η οποία κατατάσσεται 17η στην EPA Pass και 16η στην EPA Rush, αντιμετωπίζει δύσκολο έργο, ειδικά αν οι 49ers στερηθούν κάποια από τα βασικά επιθετικά τους όπλα.

Η βασική αναμέτρηση που πρέπει να παρακολουθήσουμε είναι το πώς η άμυνα των Vikings θα αντιμετωπίσει την ισχυρή επίθεση των 49ers, η οποία θα μπορούσε να αναγκάσει τον Kirk Cousins και τους Vikings να βασιστούν σε μεγάλο βαθμό στο passing game.

Ενώ οι 49ers έχουν πλεονεκτήματα και στις δύο πλευρές της μπάλας, είναι δύσκολο να δεχτούν 7,5 πόντους εκτός έδρας απέναντι στην ομάδα των Minnesota που είναι καλύτερη από ό,τι δείχνει το ρεκόρ της.

Περιμένουμε μια αμφίρροπη αναμέτρηση, με τους 49ers να έχουν το προβάδισμα, αλλά μην ξεγράφετε τους Vikings, ειδικά στην έδρα τους στο Monday Night Football.

Επιλογή: San Francsico – 7.5 @ 2,04

Green Bay Packers – Denver Broncos

Οι Green Bay Packers, ξεκούραστοι από το bye week τους, είναι πιθανό να υποδεχτούν τον running back Aaron Jones, δίνοντας ώθηση στην επίθεσή τους.

Αντιμέτωποι με τους Broncos, οι οποίοι έχουν δυσκολευτεί αμυντικά φέτος, οι Green Bay θα έχουν την ευκαιρία να ξεπεράσουν τον μέσο όρο των 22,6 πόντων ανά παιχνίδι.

Η άμυνα των Denver είναι ανεπαρκής, επιτρέποντας τις περισσότερες γιάρδες ανά παιχνίδι (6,7) και τους περισσότερους πόντους ανά παιχνίδι (33,3) στην κατηγορία, με μέσο όρο 29,5 πόντους ανά παιχνίδι.

Δυσκολεύονται επίσης να πιέσουν τον quarterback, ευρισκόμενοι στην έκτη χαμηλότερη θέση στο ποσοστό πίεσης (16,7%).

Από την άλλη πλευρά, οι Broncos ήταν αξιοπρεπείς στην επίθεση, καταλαμβάνοντας την 17η θέση σε πόντους ανά παιχνίδι (21,5). Θα αντιμετωπίσουν την άμυνα των Green Bay που δέχεται 22,6 πόντους ανά παιχνίδι, έχοντας την 11η θέση στο πρωτάθλημα.

Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες μπορούν να βάλουν πόντους, με τους Packers να έχουν το προβάδισμα, ιδιαίτερα αν μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά τρωτά σημεία των Denver.

Ενώ οι Broncos μπορεί να κερδίσουν κάποιους πόντους, η άμυνά τους είναι πιθανό να είναι η αχίλλειος πτέρνα τους για άλλη μια φορά.

Επιλογή: Over 40 πόντους @ 2,80

NFL Εβδομάδα 7 επιλογές & NFL Καλύτερα στοιχήματα

Philadelphia Eagles +3 @ 1,50 – Miami Dolphins

San Francsico – 6.5 @ 1,81 – Minnesota Vikings

Green Bay Packers – Denver Broncos: Over 40 Πόντους @ 2,80

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ