NFL

San Francisco 49ers – Cleveland Browns, Προβλέψεις & Καλύτερα στοιχήματα

49ers v Browns

Οι San Francisco 49ers (5-0) θέλουν να διατηρήσουν το νικηφόρο σερί τους ζωντανό, καθώς πηγαίνουν στο FirstEnergy Stadium, αντιμετωπίζοντας τους Cleveland Browns (2-2).

Μετά το bye της 5ης εβδομάδας, οι Browns θα αντιμετωπίσουν τον Brock Purdy και τους 49ers.

Ωστόσο, υπάρχει αβεβαιότητα γύρω από τον αρχικό τους quarterback, Deshaun Watson, ο οποίος έμεινε εκτός στο προηγούμενο παιχνίδι λόγω τραυματισμού στον ώμο.

Έχοντας πρόσφατα εξασφαλίσει μια πειστική νίκη επί των Dallas Cowboys, οι 49ers, φαβορί για το Super Bowl, έχουν αναδειχθεί σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της φετινής σεζόν και οι πιθανότητες νίκης τους εδώ μπορεί να αυξηθούν αν ο Watson παραμείνει εκτός μάχης.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στις τελευταίες αποδόσεις του NFL και ας ασχοληθούμε με τις προβλέψεις μας και τα καλύτερα στοιχήματα του NFL για αυτή τη συναρπαστική αναμέτρηση της 6ης εβδομάδας μεταξύ των 49ers και των Browns.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι παίκτες μπορούν να κερδίσουν ένα 100% συνδυαστικό Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ με την εγγραφή τους, την κατάθεση και την τοποθέτηση ενός ελάχιστου στοιχήματος 10€ στο Σπορ.

49ers – Browns,

Ο running back των 49ers, Christian McCaffrey, έχει επιδείξει τις ικανότητές του με τρεις επιδόσεις των 100 γιάρδων ήδη το 2023.

Ωστόσο, περιορίστηκε σε μόλις 51 γιάρδες και είχε ένα φάουλ στην επιβλητική νίκη με 42-10 επί των Dallas Cowboys την περασμένη εβδομάδα.

Παρόλα αυτά, η επίθεση των 49ers παρέμεινε σε ρυθμό, με τον Brock Purdy να δίνει τέσσερις πάσες για touchdown, τρεις από τις οποίες έπιασε ο tight end George Kittle.

Όσον αφορά τους Browns, ο quarterback Deshaun Watson αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στον ώμο και απουσίαζε από την πρόσφατη ήττα με 28-3 από τους Baltimore Ravens.

Ήταν μια κάπως δύσκολη μέρα για τον αντικαταστάτη του Dorian Thompson-Robinson, ο οποίος πέτυχε μόλις 19 από 36 εκτελέσεις για 121 γιάρδες και πέταξε τρία interceptions και μένει να δούμε αν θα ξεκινήσει απέναντι στους San Francisco.

Οι 49ers είναι τώρα 5-0 για τη σεζόν και η τελευταία φορά που είχαν ξεκινήσει με 6-0 τη σεζόν ήταν το 2019, σηματοδοτώντας την αρχή του νικηφόρου σερί τους με οκτώ παιχνίδια – ίσως αξίζει επίσης να θυμηθούμε ότι, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, νίκησαν επίσης τους Browns με 31-3.

Θα επαναληφθεί η ιστορία;

49ers – Browns, Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έρχονται σε αυτή την αναμέτρηση της 6ης εβδομάδας με δύο από τις κορυφαίες άμυνες του πρωταθλήματος.

Οι Cleveland έχουν ξεχωρίσει, περιορίζοντας τους αντιπάλους του σε κάτω από 200 γιάρδες ανά παιχνίδι, ενώ οι 49ers έχουν επιτρέψει μόλις πάνω από 60 γιάρδες περισσότερες κατά μέσο όρο από τους Browns.

Για το λόγο αυτό, περιμένουμε αυτό το παιχνίδι να ξεκινήσει αργά και να ενταθεί σταδιακά, καθώς οι επιθέσεις θα βρίσκουν τα πατήματά τους και οι άμυνες θα κουράζονται.

Δεδομένων των ισχυρών αμυντικών μονάδων και των δύο ομάδων, η δημιουργία επιθετικής δυναμικής μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη.

Παρόλα αυτά, η επιθετική δεινότητα των San Francisco είναι εμφανής, ειδικά με την εξαιρετική απόδοση του All-Pro running back Christian McCaffrey, ο οποίος έχει πετύχει οκτώ touchdowns σε πέντε παιχνίδια και η παρουσία του ενισχύει τις επιθετικές στρατηγικές του Kyle Shanahan.

Για τους Browns, το επιθετικό τους παιχνίδι θα μπορούσε να περιοριστεί σημαντικά αν ο κορυφαίος παίκτης τους μείνει εκτός.

Την περασμένη εβδομάδα αγωνίστηκαν με τον πρωτάρη Dorian Thompson-Robinson στο τιμόνι. Αν ο Watson απουσιάζει, ο προπονητής Stefanski έχει δηλώσει ότι ο PJ Walker θα ξεκινήσει.

Όποιος κι αν αγωνιστεί, η ασφάλεια της μπάλας θα είναι υψίστης σημασίας, καθώς τα προβλήματα ακρίβειας θα μπορούσαν να κοστίσουν ακριβά απέναντι στην κορυφαία άμυνα του πρωταθλήματος.

Τάσεις στοιχημάτων για το 49ers – Browns

  • Εκτός έδρας την περασμένη σεζόν, οι San Francisco είχαν 4-4 κόντρα στο spread και 5-3 συνολικά.
  • Οι 49ers έχουν σημειώσει ρεκόρ 4-1-0 κόντρα στο spread αυτή τη σεζόν.
  • Οι San Francisco έχουν μία νίκη ATS (1-2) ως φαβορί 6,5 πόντων ή περισσότερο.
  • Οι 49ers έχουν 2-1 ATS όταν παίζουν ως φαβορί τουλάχιστον 6,5 πόντων.
  • Οι Browns έχουν 0-6 ATS στα τελευταία έξι παιχνίδια τους εναντίον αντιπάλων της NFC West.
  • Οι Cleveland έχουν 0-6 ATS στα τελευταία έξι παιχνίδια της 6ης εβδομάδας.
  • Το Under είναι 6-0 στα τελευταία έξι εντός έδρας παιχνίδια των Browns.

Καλύτερα στοιχήματα NFL για το 49ers – Browns

49ers -5.5 @ 1,70

Παρά το εντυπωσιακό σερί σκοραρίσματος των 49ers απέναντι σε κορυφαίες άμυνες, φαίνεται ότι οι εταιρείες στοιχημάτων προβλέπουν ότι αυτό το ματς θα αποτελέσει εξαίρεση.

Σίγουρα, η άμυνα των Cleveland είναι αξιέπαινη αυτή τη σεζόν, αλλά οι 49ers αποδεικνύουν σταθερά την ικανότητά τους να σκοράρουν, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

Επιπλέον, η άμυνα των San Francisco παρέχει συχνά στην επίθεση αξιοπρεπείς θέσεις στο γήπεδο μέσω των λαθών, όπως φάνηκε στο θρίαμβο των Baltimore με 28-3 επί των Browns πριν από δύο εβδομάδες.

Δεδομένων των διαφορετικών επιπέδων απόδοσης αυτών των ομάδων, το καλύτερο στοίχημά μας στο NFL είναι οι 49ers στο -5,5.

Over 37,5 πόντους @ 1,96

Η δύναμη αυτών των αμυνών έχει επισημανθεί επανειλημμένα με τις ομάδες να κατατάσσονται στην πρώτη και τη δεύτερη θέση όσον αφορά τους λιγότερους πόντους που έχουν δεχθεί φέτος.

Ωστόσο, η πρόβλεψη για συνολικό σκορ 37,5 φαίνεται να είναι χαμηλή, ειδικά όταν η μία ομάδα έχει σκοράρει σταθερά 30 ή περισσότερα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Ενώ οι 49ers μπορεί να επωμιστούν το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για το σκοράρισμα, η πρόσφατη επιθετική τους απόδοση δείχνει ότι είναι έτοιμοι για την πρόκληση.

Άλλωστε, μόλις τώρα σημείωσαν 42 πόντους απέναντι στην αξιόλογη άμυνα των Cowboys.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ