NFL

NFL Εβδομάδα 6: Προεπισκόπηση, Προβλέψεις, Επιλογές & Καλύτερα Στοιχήματα NFL

NFL

Άλλη μια εβδομάδα NFL πέρασε, αλλά ήδη ετοιμαζόμαστε για την επόμενη με τα καλύτερα στοιχήματα NFL για την 6η εβδομάδα.

Η 5η εβδομάδα σηματοδότησε την ανεπίσημη έναρξη του δεύτερου τετάρτου της σεζόν του NFL και έχουμε πλέον τέσσερις εβδομάδες με αναλύσεις ομάδων στα χέρια μας για να κάνουμε τις πιο ακριβείς επιλογές και προβλέψεις για το τέλος του προγράμματος του NFL 2023.

Ωστόσο, κάθε εβδομάδα που περνά, η κατάσταση ξεκαθαρίζει και οι προβλέψεις γίνονται πιο δύσκολες, καθώς οι ομάδες προσαρμόζονται και αναπτύσσονται ή απλώς χειροτερεύουν.

Οι San Francisco 49ers και οι Philadelphia Eagles παραμένουν oι μόνες αήττητες ομάδες στο NFL μετά τις πειστικές νίκες επί των Cowboys και Rams την περασμένη Κυριακή και κυριαρχούν στις αποδόσεις όσον αφορά το Super Bowl LVIII.

Αλλά υπάρχουν πολλές άλλες ομάδες που έχουν πολλές πιθανότητες να διεκδικήσουν το τρόπαιο Vince Lombardi και θα είναι σε δράση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο – οπότε εδώ είναι η προεπισκόπηση της 6ης εβδομάδας του NFL, καθώς και τα καλύτερα στοιχήματα του NFL με βάση τις τελευταίες αποδόσεις του NFL.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι παίκτες μπορούν να κερδίσουν ένα 100% συνδυαστικό Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ με την εγγραφή τους, την κατάθεση και την τοποθέτηση ενός ελάχιστου στοιχήματος 10€ στο Σπορ.

NFL εβδομάδα 6, Πρόγραμμα

Πέμπτη

Denver Broncos – Kansas City Chiefs

Κυριακή

Baltimore Ravens – Tennessee Titans
Carolina Panthers – Miami Dolphins
New Orleans Saints – Houston Texans
Washington Commanders – Atlanta Falcons
Indianapolis Colts – Jacksonville Jaguars
Seattle Seahawks – Cincinnati Bengals
Minnesota Vikings – Chicago Bears
San Francisco 49ers – Cleveland Browns
New England Patriots – Las Vegas Raiders
Arizona Cardinals – Los Angeles Rams
Detroit Lions – Tampa Bay Buccaneers
Philadelphia Eagles  – New York Jets
New York Giants – Buffalo Bills

Δευτέρα

Dallas Cowboys – Los Angeles Chargers

San Francisco 49ers – Cleveland Browns

Οι San Francisco 49ers, αήττητοι και φαβορί για το Super Bowl, πηγαίνουν στο FirstEnergy Stadium για να αντιμετωπίσουν τους Cleveland Browns την 6η αγωνιστική.

Οι Cleveland, που φέτος έχουν εντυπωσιάσει και έρχονται από το bye της 5ης εβδομάδας, ενδέχεται να στερηθούν τον αρχικό τους quarterback, Deshaun Watson, λόγω τραυματισμού στον ώμο, γεγονός που δεν θα βοηθήσει τις πιθανότητές τους απέναντι στην ομάδα των 49ers που πανηγύρισε μια πειστική νίκη επί των Dallas Cowboys πριν από μια εβδομάδα.

Και οι δύο ομάδες διαθέτουν κορυφαίες άμυνες, οι Cleveland περιορίζουν τους αντιπάλους κάτω από τις 200 γιάρδες ανά παιχνίδι, και ενώ οι 49ers έχουν ελαφρώς υψηλότερο μέσο όρο, η άμυνά τους παραμένει ισχυρή.

Αυτή η αναμέτρηση θα μπορούσε κάλλιστα να έχει ένα προσεκτικό ξεκίνημα, το οποίο θα ενταθεί καθώς οι επιθέσεις θα βρίσκουν το ρυθμό τους, αλλά το επιθετικό πλεονέκτημα των San Francisco, με αποκορύφωμα τα οκτώ touchdowns του Christian McCaffrey σε πέντε παιχνίδια, είναι αναμφισβήτητο.

Για τους Browns, αν ο Watson είναι εκτός, η επιθετική τους δυναμική αλλάζει. Δυσκολεύτηκαν με τον πρωτάρη Dorian Thompson-Robinson και ο προπονητής Kevin Stefanski άφησε να εννοηθεί ότι ο τρίτος quarterback PJ Walker θα πάρει τη θέση του.

Ανεξάρτητα από τον QB, η διατήρηση της κατοχής της μπάλας απέναντι στην άμυνα των 49ers, που είναι η κορυφαία στις επεμβάσεις, θα είναι ζωτικής σημασίας.

Επιλογή: San Francisco -7 @ 1,97

Philadelphia Eagles – New York Jets

Οι Philadelphia Eagles, που θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους, αντιμετωπίζουν στην 6η αγωνιστική τους New York Jets, οι οποίοι συνεχίζουν να προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό σε μια χρονιά που εξελίσσεται μέχρι στιγμής απογοητευτικά.

Μετά τη νίκη επί των Rams με 23-14 και το 5-0, οι Eagles, που ίσως δεν βρίσκονται ακόμα στο απόγειό τους, είναι μία από τις δύο αήττητες ομάδες και η φόρμα τους υποδηλώνει τις δυνατότητές τους ως διεκδικητές του Super Bowl.

Όσο για τους Jets, είναι πλέον στο 2-3 μετά τη νίκη τους με 31-21 επί των Denver την 5η αγωνιστική, αφού η φούσκα της προετοιμασίας τους έσκασε όταν ο Aaron Rodgers έφυγε κουτσαίνοντας μόλις λίγα λεπτά μετά το ντεμπούτο του.

Ενώ η άμυνα και το running είναι αξιοσημείωτα, η συνέπεια του quarterback Zach Wilson είναι ανησυχητική, ιδίως με τις πέντε επεμβάσεις του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Παρά τις δυνατότητες των Jets να κρατήσουν το ματς κοντά, η σειρά των playmakers των Philadelphia ίσως είναι πολύ συντριπτική για τους New York ώστε να φέρει πραγματικά το παιχνίδι στα ίσια.

Θα χρειαστεί ηράκλεια προσπάθεια για να νικήσουν τους Eagles, εκτός αν αναγκάσουν την επίθεση των Philly να κάνει πολλά λάθη και να δημιουργήσει τρία ή τέσσερα turnovers, οπότε περιμένουμε ότι οι Eagles θα βελτιώσουν το σκορ σε 6-0.

Αξίζει να θυμόμαστε, ωστόσο, ότι αυτές οι ομάδες διαθέτουν δύο από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, οπότε δεν περιμένουμε να γίνει ένα παιχνίδι με σκληρές μάχες.

Επιλογή: Under 42 πόντοι @ 1,77

Carolina Panthers – Miami Dolphins

Στο 0-5 οι Panthers μοιάζουν ήδη σαν να στέλνουν το no. 1 στο NFL Draft του 2024 στους Chicago Bears, οπότε το τελευταίο πράγμα που θέλουν αυτή τη στιγμή είναι ένα ταξίδι στο Μαϊάμι για να αντιμετωπίσουν τους Dolphins.

Ωστόσο, αξίζει πάντα να θυμόμαστε ότι, αν και βρίσκονται στα πρόθυρα του 0-6, υπάρχει πάντα το απρόβλεπτο του παιχνιδιού και αν κάποιος είναι δύσκολο να προβλεφθεί φέτος, αυτός είναι οι Miami Dolphins.

Τη μία εβδομάδα σημείωσαν ένα από τα μεγαλύτερα σκορ στην ιστορία του NFL, όταν έβαλαν 70 πόντους εναντίον των Broncos, και την επόμενη υπέκυψαν στα χέρια των Buffalo Bills.

Ακόμα κι έτσι, οι Dolphins διαθέτουν μία από τις πιο δυναμικές επιθέσεις στο NFL, ενώ η άμυνά τους είναι ικανή στο να πιέζει τον quarterback και, παρά το γεγονός ότι έχουν γνωρίσει μία ήττα φέτος, οι Panthers δεν φαίνεται να θέλουν να προκαλέσουν άλλη μία.

Η επίθεση των Miami, με ηγέτες αστέρες όπως ο Tyreek Hill και ο Jaylen Waddle, είναι εξαιρετική, ενώ υπάρχει και η ξεχωριστή συμβολή των Raheem Mostert και De’Von Achane, που ενισχύουν τη δύναμή τους.

Με μέσο όρο 36,2 πόντους και 514 γιάρδες σε εβδομαδιαία βάση, οι Dolphins είναι απαράμιλλη επιθετική δύναμη αυτή τη στιγμή και οι Panthers θα χρειαστούν περισσότερα από όσα μπορούν να προσφέρουν για να τους σταματήσουν.

Επιλογή: Miami Dolphins -14.5 πόντοι @ 2,06

NFL Εβδομάδα 6, Επιλογές & NFL Καλύτερα Στοιχήματα

San Francisco 49ers -7 @ 1,97 – Cleveland Browns

Eagles – Jets: Under 42 πόντους @ 1,77

Miami Dolphins -14 πόντοι @ 1,95 – Carolina Panthers

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ