NFL

NFL Εβδομάδα 5: Dallas Cowboys – San Fransisco 49ers Προεπισκόπηση

NFL

Η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση του NFL είναι εδώ: οι Dallas Cowboys (3-1) αντιμετωπίζουν τους αήττητους San Francisco 49ers (4-0) στο “Sunday Night Football”.

Μετά την απροσδόκητη ήττα τους από τους Cardinals, οι Cowboys επικράτησαν των Patriots, καταγράφοντας την πιο σημαντική ήττα της καριέρας του Bill Belichick.

Όσο για τους 49ers, μία από τις δύο εναπομείνασες αήττητες ομάδες μαζί με τους Eagles, έκαναν επίδειξη των ικανοτήτων τους νικώντας την ίδια ομάδα των Cardinals την περασμένη εβδομάδα.

Η εξαιρετική απόδοση του Christian McCaffrey, η οποία περιλάμβανε τέσσερα touchdowns, τον τοποθετεί ως έναν από τους κορυφαίους υποψήφιους για τον τίτλο του MVP.

Καθώς αυτές οι δύο ομάδες, με πρόσφατη ιστορία στα πλέι οφ, αναμετρώνται για άλλη μια φορά, το ερώτημα παραμένει: ποια θα αναδειχθεί ως η κορυφαία ομάδα του NFC την Κυριακή;

Στο NetBet Σπορ μπορείτε να εξαργυρώνετε χρήματα όταν κερδίζετε! Μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα Εξαργύρωσης για πιο πολλές πληροφορίες.

Cowboys – 49ers Αναμέτρηση

Τόσο οι Dallas όσο και οι San Francisco βρίσκονται μεταξύ των πέντε πρώτων ομάδων στους πόντους που πετυχαίνουν και στους πόντους που δέχονται ανά αγώνα.

Μόνο η απροσδόκητη ήττα των Cowboys στην Αριζόνα δεν επέτρεψε να γίνει μονομαχία των αήττητων.

Αναζητώντας ένα ελαφρύ πλεονέκτημα, θα μπορούσατε να κλίνετε προς τους San Francisco, κυρίως επειδή η επιθετική συνέπεια των Dallas δεν συγκρίνεται με αυτή των 49ers.

Η άμυνα των Cowboys έχει συνεισφέρει τέσσερα touchdowns αυτή τη σεζόν, καταλαμβάνοντας την 11η θέση στον μέσο όρο συνολικών γιάρδων ανά αγώνα (360) και τη 15η θέση στον μέσο όρο των γιάρδων πάσας (218,8).

Οι 49ers, από την άλλη πλευρά, έχουν ένα σερί νικών 10 παιχνιδιών στην έδρα τους, μια τάση που ξεκίνησε με τη μεταγραφή του McCaffrey από τους Carolina.

Με τον Brock Purdy να ενορχηστρώνει αριστοτεχνικά κάθε αγώνα και τη συνέργεια του McCaffrey στην επιθετική στρατηγική του Kyle Shanahan, οι San Francisco είναι τρίτοι σε μέσο όρο ράνκινγκ ανά αγώνα (153,0).

Cowboys – 49ers Πρόβλεψη

Οι 49ers σημείωσαν σταθερά 30 ή περισσότερους πόντους στους τέσσερις πρώτους αγώνες τους.

Ωστόσο, το να πετύχει το ίδιο απέναντι στην άμυνα των Cowboys θα είναι μια διαφορετική ιστορία, ειδικά με τον Trevon Diggs εκτός για τη σεζόν.

Παρόλα αυτά, στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις με τους San Francisco, τους Dallas δεν έχει καταφέρει να σκοράρει πάνω από 17 πόντους.

Επιπλέον, παρά τα εντυπωσιακά επιθετικά στατιστικά τους, οι Cowboys βρίσκονται στην 30η θέση του NFL όσον αφορά το ποσοστό των touchdowns στις κόκκινες ζώνες, πετυχαίνοντας touchdowns μόνο στο 36,8% (7 στις 19) των προσπαθειών τους.

Οι Dallas πρέπει να στοχεύσουν σε touchdowns και όχι να αρκεστούν σε field goals απέναντι στους 49ers. Ωστόσο, το να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους στις κόκκινες ζώνες απέναντι στην άμυνα των San Francisco, η οποία δέχεται κατά μέσο όρο 14,5 πόντους ανά παιχνίδι, μοιάζει απίθανο.

Περιμένουμε έναν συναρπαστικό αγώνα όπου οι San Francisco είναι πιθανό να επικρατήσουν των Dallas με το μικρότερο δυνατό προβάδισμα.

Στοιχηματικές Τάσεις για το Cowboys – 49ers

  • Το Under έχει πετύχει σε 3 από τα 4 παιχνίδια της Κυριακής το βράδυ αυτή τη σεζόν.
  • Οι 49ers έχουν 3-0-1 έναντι του spread αυτή τη σεζόν.
  • Οι San Francisco έχουν καλύψει τη διαφορά στα τελευταία εννέα εντός έδρας παιχνίδια τους.
  • Οι Dallas κέρδισαν για τελευταία φορά στο Levi’s Stadium στις 22 Οκτωβρίου 2017.Sunday Night Football Best Bets

Τα Καλύτερα στοιχήματα για το Cowboys – 49ers

49ers -3.5 @ 1.89

Ενώ οι Dallas βρίσκονται στην κορυφή των πινάκων του NFL με ένα περιθώριο αλλαγών συν 9, οι 49ers έχουν διατηρήσει την πειθαρχία τους, καταγράφοντας μόλις ένα λάθος φέτος.

Η επιλογή του punt όταν αντιμετωπίζει τους Cowboys φαίνεται μια βιώσιμη στρατηγική, ειδικά από τη στιγμή που ο Purdy παραμένει χωρίς interception μέχρι στιγμής.

Παρόλο που οι δύο προηγούμενοι αγώνες των πλέι οφ μεταξύ των 49ers και των Cowboys ήταν αμφίρροποι, οι 49ers κάλυπταν σταθερά περισσότερους από τέσσερις πόντους.

Για όσους τείνουν προς τη νίκη των San Francisco, καλό είναι να σκεφτούν ότι καλύπτουν το -3,5.

Κάτω από 45 πόντους @ 1,88

Και οι δύο άμυνες είναι ισχυρές, αποτρέποντας πιθανότατα ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ, παρά τα εντυπωσιακά επιθετικά στατιστικά που κάθε ομάδα έχει επιδείξει φέτος.

Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους, το συνολικό σκορ δεν ξεπέρασε τους 40 πόντους.

Λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις των Dallas στην κόκκινη ζώνη, μια επανάληψη φαίνεται πιθανή.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ