NFL

Εβδομάδα 5 του NFL: Προβλέψεις & Επιλογές

NFL

Δεν έχουμε διανύσει ούτε το ένα τέταρτο της περιόδου 2023 του NFL, αλλά ήδη είμαστε σε θέση να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Οι 49ers κυριαρχούν, οι Chiefs φαίνονται σταθεροί, ενώ οι Bills παραμένουν πρωτοπόροι στην AFC East.

Στο NFC East αναμένεται σκληρός ανταγωνισμός μεταξύ των Eagles και των Cowboys με τους Ravens και τους Lions να εμφανίζονται ως πιθανοί διεκδικητές.

Οι Dolphins αποδεικνύονται κάτι σαν πακέτο έκπληξη, ενώ όσον αφορά τους Bears, τους Broncos και τους Giants, θα πρέπει να αρχίσουν να σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά.

Επιστρέφοντας όμως στο εδώ και τώρα, κάναμε μια προεπισκόπηση τριών από τα κορυφαία παιχνίδια του Σαββατοκύριακου και δώσαμε τις επιλογές μας με βάση τις τελευταίες αποδόσεις του NFL ενόψει ενός ακόμη συναρπαστικού γύρου αγώνων.

Στη NetBet, όταν εγγραφείτε, επαληθεύσετε το λογαριασμό σας, καταθέσετε και στοιχηματίσετε τουλάχιστον 10€, μπορείτε να κερδίσετε δύο Δωρεάν Στοιχήματα: έως και 50€ ανάλογα με το μέγεθος της πρώτης σας κατάθεσης και του πρώτου σας στοιχήματος και 5€ για την επαλήθευση του λογαριασμού σας.

Πρόγραμμα 5ης εβδομάδας του NFL

Πέμπτη

Chicago Bears – Washington Commanders

Κυριακή

Jacksonville Jaguars – Buffalo Bills
Houston Texans – Atlanta Falcons
Carolina Panthers – Detroit Lions
Tennessee Titans – Indianapolis Colts
New York Giants – Miami Dolphins
New Orleans Saints – New England Patriots
Baltimore Ravens – Pittsburgh Steelers
Cincinnati Bengals – Arizona Cardinals
Philadelphia Eagles – Los Angeles Rams
New York Jets – Denver Broncos
Kansas City Chiefs – Minnesota Vikings
Dallas Cowboys – San Francisco 49ers

Δευτέρα

Green Bay Packers – Las Vegas Raiders

Jacksonville Jaguars Buffalo Bills (στο Λονδίνο)

Οι Jaguars έχουν ένα πλεονέκτημα, καθώς έπαιξαν στο Λονδίνο μόλις την περασμένη Κυριακή και θα παραμείνουν για τον επερχόμενο αγώνα με τους Bills.

Ωστόσο, οι Buffalo έχουν επιδείξει σημαντικές ικανότητες, όπως φάνηκε στην επιβλητική νίκη τους επί των Miami Dolphins.

Εν τω μεταξύ, η πρόσφατη νίκη των Jacksonville μπορεί να αποδοθεί στην τυχερή αναμέτρηση με τους ιδιαίτερα υποδεέστερους Desmond Ridder.

Την περασμένη εβδομάδα, οι Bills επιβεβαίωσαν την πρώτη θέση τους στην AFC East, κερδίζοντας πειστικά τους Dolphins.

Με τον Josh Allen να αποδίδει σε επίπεδο MVP, οι Jaguars μπορεί να δυσκολευτούν επιθετικά απέναντί τους.

Η επίθεση των Jacksonville, η οποία κατατάσσεται στην 26η θέση στην αποτελεσματικότητα της κόκκινης ζώνης και στην 29η θέση στις μετατροπές σε τρίτες ζώνες, ήταν ανιαρή.

Αν και η άμυνα των Buffalo λάμπει σε αυτούς τους τομείς, η απουσία του Tre’Davious White θα επηρεάσει τους δεύτερερους.

Λαμβάνοντας υπόψη το σημερινό σενάριο, ίσως αξίζει να ποντάρετε σε μία από τις πιο καυτές ομάδες του NFL.

Επιλογή: Bills – 5,5

New York Giants – Miami Dolphins

Οι Miami Dolphins (3-1) θέλουν να ανακάμψουν από το δύσκολο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας, καθώς υποδέχονται τους προβληματικούς New York Giants (1-3) αυτή την Κυριακή.

Την περασμένη εβδομάδα, μετά από μια 3η εβδομάδα με υψηλό σκορ και 70 πόντους, ο Tua Tagovailoa αντιμετώπισε ένα πλήγμα με την ήττα 48-20 από τους Buffalo Bills.

Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να είναι πρώτος στο NFL με 1.306 γιάρδες πάσας, ενώ ο Tyreek Hill είναι τρίτος σε γιάρδες υποδοχής με 470.

Όσο για τους Giants, με επικεφαλής τον Daniel Jones, είναι δίκαιο να πούμε ότι έχουν αντιμετωπίσει προκλήσεις, ιδίως με τον κορυφαίο running back Saquon Barkley να έχει τεθεί εκτός δράσης λόγω διαστρέμματος στον αστράγαλο.

Αυτό είχε σίγουρα αντίκτυπο στην επίθεσή τους, καθώς έχουν καταφέρει μόνο ένα touchdown στους δύο τελευταίους αγώνες τους.

Ως εκ τούτου, θα έχουν πολύ δουλειά μπροστά τους για να ανακάμψουν από την εντός έδρας ήττα με 24-3 από τους Seattle Seahawks το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Επιλογή: Dolphins -10

Philadelphia Eagles – LA Rams

Οι Philadelphia Eagles (4-0) διέψευσαν κάθε φόβο για απώλεια φόρμας μετά την ήττα τους μετά το Super-Bowl.

Ακόμη και με νέους επιθετικούς και αμυντικούς συντονιστές, είναι αήττητοι μετά από τέσσερα παιχνίδια.

Έδειξαν πάντως κάποια αδυναμία, καθώς χρειάστηκε παράταση για να νικήσουν τους Washington και δέχθηκαν 31 πόντους από τους Commanders, ενώ οι επιδόσεις τους απέναντι στη γραμμή αντικατοπτρίζουν τις περσινές, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο 2-1-1.

Οι Rams (2-2), από την άλλη πλευρά, πανηγύρισαν τη δική τους στιγμή “Super Bowl” με τη νίκη στο ΟΤ επί των Indy την 4η αγωνιστική και παραμένουν αήττητοι στο ATS με 3-0-1.

Παρ’ όλο που οι Eagles φαίνονται κάπως ασύνδετοι, είναι από τους λίγους αήττητους γίγαντες, ωστόσο παίρνουν τις νίκες τους με δυσκολία.

Όσο για τον Matthew Stafford και τους Rams, εξελίσσονται στην έκπληξη του πρωταθλήματος, ξεπερνώντας τις προσδοκίες και παρουσιάζοντας μια πολλά υποσχόμενη επίθεση.

Με το πλεονέκτημα της έδρας των SoFi να μοιάζει ασήμαντο, το παιχνίδι αυτό υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική μονομαχία πλήρους διάρκειας που θα μπορούσε να στοιχίσει στα πουλιά το αήττητο ρεκόρ τους.

Επιλογή: Rams +5,5

NFL Εβδομάδα 5, Στοιχηματικές επιλογές

Jacksonville Jaguars – Buffalo Bills,  Bills -5,5 @ 1.92

New York Giants – Miami Dolphins, Dolphins -10 @ 1.77

Philadelphia Eagles – LA Rams, Rams +5.5 @ 1.80

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ