NFL

Τα μεγαλύτερα γεγονότα για το στοίχημα στο αμερικανικό ποδόσφαιρο

Εδώ στη NetBet, διαθέτουμε ένα σωρό εξαιρετικές αγορές για αθλητικά στοιχήματα και προσφέρουμε μερικές από τις καλύτερες αποδόσεις στο αμερικανικό ποδόσφαιρο. Δεν δεχόμαστε μόνο στοιχήματα σε μεμονωμένους αγώνες – προσφέρουμε ονλάιν στοιχήματα σε πολλές βαθύτερες αγορές στον ιστότοπό μας για stoixima live. Αν θέλετε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε στοίχημα, εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για το πώς ακριβώς πρέπει να το κάνετε.

Τα μεγαλύτερα στοιχηματικά γεγονότα στο αμερικανικό ποδόσφαιρο

Αναμφίβολα, το National Football League (NFL) είναι η πιο δημοφιλής διοργάνωση αμερικανικού ποδοσφαίρου. Αποτελείται από 32 συμμετέχουσες ομάδες από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, με δεκαέξι σε κάθε conference – το American Football Conference (AFC) και το National Football Conference (NFC). Κάθε σεζόν του NFL αρχίζει με μια προετοιμασία τον Αύγουστο που διαρκεί τρεις εβδομάδες, ακολουθούμενη από την κανονική περίοδο που διαρκεί από τον Σεπτέμβριο έως τις αρχές Ιανουαρίου, με κάθε ομάδα να παίζει 17 παιχνίδια.

Ο ετήσιος τελικός αγώνας πλέι οφ του NFL, το Super Bowl, είναι από τα αθλητικά γεγονότα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση και τα περισσότερα στοιχήματα στον κόσμο. Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και των πλέι οφ, το Super Bowl διεξάγεται κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο, όπου δύο από τις κορυφαίες ομάδες του AFC και του NFC αγωνίζονται για τον τίτλο του πρωταθλητή της λίγκας.

Το κολεγιακό ποδόσφαιρο NCAA είναι το τρίτο πιο δημοφιλές άθλημα στις ΗΠΑ. Οργανώνεται από την Εθνική Αθλητική Ένωση Κολεγίων (NCAA) και χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες – Division I, Division II και Division III. Ένα εγκεκριμένο από το NCAA σύστημα πλέι οφ καθορίζει τους πρωταθλητές κάθε επιπέδου παιχνιδιού.

Άλλες δημοφιλείς εκδηλώσεις και τουρνουά για το αμερικανικό ποδόσφαιρο περιλαμβάνουν:

  • Καναδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (CFL)
  • Γερμανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (GFL)
  • BIG6 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

Τα καλύτερα στοιχήματα στο Αμερικανικό Ποδόσφαιρο

Moneyline

Πρόκειται για ένα αμφίδρομο στοίχημα που επιτρέπει στους παίκτες να προβλέψουν και να ποντάρουν στην ομάδα που πιστεύουν ότι θα κερδίσει τον αγώνα. Για παράδειγμα, σε έναν αγώνα μεταξύ των Dallas Cowboys και των Green Bay Packers, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το moneyline για να στοιχηματίσετε ότι οι Packers θα κερδίσουν τον αγώνα.

Τα πιο δημοφιλή στοιχήματα στο Αμερικανικό Ποδόσφαιρο

Διαφορά πόντων

Συνήθως, αν δύο ομάδες είναι ισόπαλες, ένα spread εξισορροπεί τις καλύτερες αποδόσεις μεταξύ άνισων αντιπάλων για να ενθαρρύνει τα στοιχήματα και στις δύο πλευρές. Για να κερδίσετε αυτό το στοίχημα, η ομάδα που έχετε επιλέξει πρέπει να καλύψει το spread. Ας υποθέσουμε ότι το spread είναι -25. Για να πληρώσει αυτό το στοίχημα, η ομάδα σας πρέπει να κερδίσει τουλάχιστον με 25 πόντους διαφορά.

Σύνολα Παιχνιδιού

Τα στοιχήματα σε σύνολα παιχνιδιού ή σε Over/Under μπορούν να σας επιτρέψουν να προβλέψετε τον αριθμό των πόντων που θα πετύχουν και οι δύο ομάδες μαζί και αν αυτό το τελικό σκορ θα είναι πάνω (over) ή κάτω (under) από ένα προκαθορισμένο όριο. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι η τιμή over/under είναι 51,5. Το συνολικό σκορ και των δύο ομάδων μέχρι το τέλος του αγώνα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 52 ή πάνω από 52.

Στοιχήματα Prop

Τα παιχνίδια αμερικανικού ποδοσφαίρου έχουν την πλουσιότερη ποικιλία από διαθέσιμα στοιχήματα ή προτάσεις σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Αυτά τα στοιχήματα μπορούν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.  Για παράδειγμα, μπορείτε να προβλέψετε ποια ομάδα θα πετύχει το πρώτο γκολ, πόσες γιάρδες θα ρίξει ένας επιλεγμένος QB, αν το τελευταίο σκορ του αγώνα θα είναι γκολ κ.λπ.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ