NFL

NFL: Διαχωριστικός Γύρος Πλέι οφ, Παρολί Σαββατοκύριακου

Βρισκόμαστε στις τελευταίες οκτώ ομάδες αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς πλησιάζει ο Διαχωριστικός Γύρος του NFL με μόλις δύο ακόμη νίκες για να φτάσουμε στο Super Bowl LIVI.

Οι κορυφαίοι υποψήφιοι μπαίνουν στο παιχνίδι αυτή την εβδομάδα καθώς οι Kansas City Chiefs φιλοξενούν τους Jacksonville Jaguars το Σάββατο, ενώ οι Philadelphia Eagles φιλοξενούν τους New York Giants αργότερα το ίδιο βράδυ.

Οι νούμερο δύο υποψήφιοι στο AFC, οι Buffalo Bills, φιλοξενούν τους Cincinnati Bengals στον πρώτο αγώνα της Κυριακής, ενώ ο Διαχωριστικός Γύρος (Divisional Round) ολοκληρώνεται με τους Dallas Cowboys να ταξιδεύουν στους San Francisco 49ers την Κυριακή το βράδυ.

Κάναμε ανάλυση και των τεσσάρων αγώνων και διαλέξαμε ένα τετραπλό παρολί με αποδόσεις NFL 10/1.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις πιο πρόσφατες αγορές αθλητικών στοιχημάτων και αποδόσεις στη NetBet.

Οι Kansas City Chiefs να κερδίσουν τους Jacksonville Jaguars – 1,24

Οι Chiefs κέρδισαν τους Jaguars με 27-17 όταν συναντήθηκαν στην κανονική περίοδο τον Νοέμβριο, καθώς ο QB των Kansas City, Patrick Mahomes έκανε 331 γιάρδες, τέσσερα touchdowns και ένα κόψιμο – αλλά οι Jags είναι τώρα μια διαφορετική ομάδα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ολοκλήρωσαν την τρίτη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία της postseason του NFL για να ανατρέψουν μια ήττα με 27-0 από τους LA Chargers, με τον Trevor Lawrence να ολοκληρώνει 23 από τις 29 πάσες στις πέντε τελευταίες προσπάθειες για 253 γιάρδες και τέσσερα touchdowns και να παίρνει τη νίκη με 31-30.

Η επίθεση των Jaguars δεν έχει την πολυτέλεια να ξεκινήσει αργά απέναντι στην κορυφαία στατιστικά επίθεση του πρωταθλήματος και θα μπορούσαμε να βρεθούμε μπροστά σε μια αναμέτρηση, με τους δύο QBs να διεκδικούν μια θέση στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Οι Cincinnati Bengals να κερδίσουν τους Buffalo Bills – 2,83

Κόντρα στο Μαϊάμι την περασμένη εβδομάδα στο Super Wildcard Weekend, ο QB των Bills, Josh Allen, έριξε 352 γιάρδες και τρία touchdowns, αλλά πέταξε επίσης δύο interceptions και έχασε τρεις φορές και οι Buffalo δεν μπορεί να χάσουν τη μάχη των μεταβιβάσεων απέναντι στους Cincinnati αν έχουν φιλοδοξίες να προκριθούν στο AFC Championship Game.

Παρόλα αυτά, οι Cincinnati δεν μάζεψαν πολλά στο Super Wild Card Weekend, καθώς νίκησαν τους Ravens με 24-17, με ένα touchdown 98 γιάρδων από τον αμυντικό των Bengals Sam Hubbard στις αρχές της τέταρτης περιόδου που έκανε τη διαφορά.

Με βάση αυτά που είδαμε από κάθε ομάδα το περασμένο Σαββατοκύριακο, θα πρέπει και οι δύο να βελτιωθούν εάν θέλουν να προχωρήσουν στο παιχνίδι του Πρωταθλήματος του επόμενου Σαββατοκύριακου, αλλά το χέρι του QB Jake Burrow των Bengals θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά σε αυτή την φαινομενικά σκληρή αναμέτρηση.

Οι Philadelphia Eagles να κερδίσουν τους New York Giants – 1,28

Οι Eagles πήραν τη νίκη και στις δύο περιπτώσεις που συναντήθηκαν στην κανονική περίοδο -κερδίζοντας τους Giants με 26 πόντους διαφορά τον Δεκέμβριο, ενώ ο επαναληπτικός αγώνας ήταν πιο κλειστός με τους Philadelphia να κερδίζουν 22-16 την 17η εβδομάδα.

Η επίθεση των Giants ήταν κυρίαρχη στη νίκη τους με 31-24 επί των Vikings Sunday, καθώς ο Daniel Jones έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των πλέι οφ του NFL που κατέγραψε 300+ passing yards, δύο passing touchdowns και 70+ rushing yards στην πρώτη του έναρξη μετά τη σεζόν. Ο Isaiah Hodgins έπιασε οκτώ πάσες για 105 γιάρδες και ένα touchdown.

Ωστόσο, οι Eagles είναι μια διαφορετική περίπτωση και είναι η μόνη ομάδα στο NFL που έχει τις τρεις πρώτες θέσεις στην επίθεση και τις τρεις πρώτες θέσεις στην άμυνα – μετά είναι το μικρό θέμα του Jalen Hurts, ο οποίος μπαίνει στο γήπεδο για το δεύτερο ξεκίνημα της καριέρας του στα πλέι οφ – το οποίο μπορεί να είναι ένας αποφασιστικός παράγοντας.

Οι San Francisco 49ers να κερδίσουν τους Dallas Cowboys – 1,50

Αφού ανέκοψαν ένα σερί οκτώ χαμένων αγώνων στα πλέι οφ, νικώντας τους Buccs του Tom Brady το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι Cowboys θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν με αυτή τη δυναμική τους όταν ταξιδεύουν στο Σαν Φρανσίσκο για να συναντήσουν την ομάδα των 49ers που ανέκοψε τις ελπίδες τους στα πλέι οφ την περασμένη σεζόν.

Ο QB των Dallas, Dak Prescott θα πρέπει να αντιμετωπίσει αναμφισβήτητα την καλύτερη άμυνα στο NFL που κράτησε τους Seahawks σε μόλις έξι πόντους στο δεύτερο μισό της νίκης τους στα πλέι οφ το Σάββατο και επίσης μπορεί να υπερηφανεύεται για μια επίθεση που πυροδοτήθηκε από την αίσθηση του πρωτάρη Brock Purdy.

Από τις 27 Νοεμβρίου οι 49ers έχουν σημειώσει μόνο μία φορά λιγότερους από 33 πόντους σε ένα παιχνίδι και αν η άμυνα των Dallas δεν καταφέρει να τις κάνει δύο, οι San Francisco θα προκριθούν στο NFC Championship weekend.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ