NFL

Προεπισκόπηση αγώνων πλέι οφ του πρωταθλήματος NFL

Μόλις τέσσερις ομάδες απομένουν πλέον στα πλέι οφ της σεζόν 2022/23 του NFL, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί ο γύρος του πρωταθλήματος της διοργάνωσης για να αποφασιστεί ποιος θα συναντηθεί στο Super Bowl LVII στην Αριζόνα.

Μετά τη νίκη τους επί των Dallas Cowboys το βράδυ της Κυριακής, οι San Francisco 49ers θα αντιμετωπίσουν τους Philadelphia Eagles – οι οποίοι επικράτησαν των New York Giants το περασμένο Σάββατο.

Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος NFC, έχοντας νικήσει τους Bills την περασμένη Κυριακή, οι Bengals θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στο Super Bowl για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απέναντι στους Kansas City Chiefs στο πρωτάθλημα AFC.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις τελευταίες αγορές και αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων στη NetBet.

ΟΙ CINCINATTI BENGALS ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ KANSAS CITY CHIEFS – 1,82

Οι Chiefs έφτασαν στο πρωτάθλημα AFC για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν, αφού νίκησαν τους Jacksonville με 27-20 στα πλέι οφ του πρωταθλήματος AFC, με τον Travis Kelce να έχει 14 πιασίματα για 98 γιάρδες και δύο TD.

Αλλά αυτή η νίκη είχε κόστος, καθώς ο QB Patrick Mahomes υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο κατά τη νίκη, και όλη η συζήτηση είναι αν θα είναι σε θέση να παίξει για την αναμέτρηση με τους Bengals.

Οι Cincinnati αναζητούν back-to-back πρωταθλήματα AFC υπό τον Zac Taylor και έρχονται από μια εντυπωσιακή νίκη με 27-10 στο Μπάφαλο την περασμένη εβδομάδα.

Ο Joe Burrow έχει πλέον 5-1 στην postseason, αλλά δεν ήταν μόνο η επίθεση, καθώς η άμυνα ήταν το κλειδί σε ένα νικηφόρο σερί 10 αγώνων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι Cincinnati έχουν κερδίσει τους Kansas City τρεις φορές τις τελευταίες δύο σεζόν.

ΟΙ PHILADELPHIA EAGLES ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ SAN FRANCISCO 49ERS 1,68

Οι 49ers και οι Eagles δεν έχουν αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον αυτή τη σεζόν, οπότε και οι δύο ομάδες πηγαίνουν στο άγνωστο όταν θα συναντηθούν στο παιχνίδι του πρωταθλήματος NFC το βράδυ της Κυριακής.

Στην κανονική περίοδο, οι Eagles φαίνονται πιο δυνατοί και πιο έμπειροι – διαθέτουν τον quarterback Jalen Hurts μαζί με τους wide receivers DeVonta Smith και A.J. Brown, τον tight end Dallas Goedert και τον running back Miles Sanders.

Δεν είναι όμως παρόμοια η ιστορία για τους 49ers, οι οποίοι έχουν τον τρίτο τους αρχικό quarterback, τον νεοσύλλεκτο Brock Purdy, παρόλο που υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα ο Jimmy Garoppolo να είναι έτοιμος γι’ αυτό το παιχνίδι.

Ο Purdy βοήθησε τους 49ers να φτάσουν μέχρι εδώ, αφού ο βετεράνος έπεσε την 13η εβδομάδα με σπασμένο πόδι, ολοκληρώνοντας 15 από 17 πάσες για 159 γιάρδες και χωρίς λάθη στη νίκη επί των Dallas.

Ωστόσο, οι San Francisco έχουν να στηριχθούν στον tight end George Kittle, στον wide receiver Deebo Samuel και στον running back Christian McCaffrey, γεγονός που τους καθιστά περισσότερο από αξιόλογη απειλή.

Θα έχουν όμως να κάνουν πολλά απέναντι σε μια άμυνα που κράτησε τις ομάδες σε 5,5 καθαρές γιάρδες ανά προσπάθεια πάσας και 3.057 γιάρδες πάσας στην κανονική περίοδο.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ