Φόρμουλα 1

Βρετανικό Grand Prix Προεπισκόπηση

Η Φόρμουλα 1 θα τρέξει στην Αγγλία αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς το Silverstone προετοιμάζεται για άλλη μια φορά για την αδρεναλίνη και τις υψηλές ταχύτητες. Το Silverstone σπάνια είναι μια βαρετή υπόθεση. Ως ένας από τους κορυφαίους αγώνες στο ημερολόγιο αγώνων της F1, δεν πρόκειται να διαφέρει φέτος, με μεγάλες ιστορίες, μεγάλα ονόματα και γρήγορους αγώνες.

Οι διαβόητες στροφές και οι γρήγορες ευθείες του Silverstone του προσδίδουν πραγματική ταχύτητα- είναι η τρίτη μεγαλύτερη πίστα στο ημερολόγιο αγώνων. Αποδεικνύεται πάντα μια συναρπαστική υπόθεση.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να κερδίσουν ένα 100% αντιστοιχισμένο δωρεάν στοίχημα έως και 50€ με την εγγραφή τους, την κατάθεση και την τοποθέτηση του πρώτου τους στοιχήματος (ελάχιστη απόδοση 1,40 ανά επιλογή).

Το Βρετανικό Grand Prix

Silverstone Circuit

Κυριακή 9 Ιουλίου 15:00

Βρετανικό Grand Prix Προεπισκόπηση

Δικαίως, ο σπουδαίος Βρετανός οδηγός Lewis Hamilton θέλει να γράψει ιστορία αυτό το Σαββατοκύριακο ως ο μοναδικός οδηγός που έχει κερδίσει έναν αγώνα εννέα φορές στην καριέρα του. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ισοβαθμεί με τον σπουδαίο Michael Schumacher για τα περισσότερα παγκόσμια πρωταθλήματα και καθώς αρχίζει να μπαίνει στο λυκόφως της καριέρας του, είναι πεινασμένος να φύγει στην την κορυφή.

Ωστόσο, η Mercedes είχε πολλά προβλήματα με το αυτοκίνητό της φέτος. Δεν ήταν κάτι το συνηθισμένο για μια ομάδα που συνήθως βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα. Ο επικεφαλής της ομάδας Toto Wolff δήλωσε:

“Φέρνουμε ένα μεγαλύτερο (σύνολο αναβαθμίσεων) στο Silverstone. Και στη συνέχεια θα πρέπει να έχουμε άλλη μία πριν από το κλείσιμο. Η μάθηση (του μονοθεσίου) έχει επιταχυνθεί πολύ από τότε που αλλάξαμε κάποια από την εννοιολογική αρχιτεκτονική”.

Και όταν ρωτήθηκε ποιον αγώνα θα μπορούσε να κερδίσει η ομάδα του αυτή τη σεζόν, ο Wolff απάντησε: Το “Silverstone”.

Αλλά αυτό σίγουρα δεν θα είναι εύκολο κατόρθωμα έχοντας απέναντι τον Max Verstappen και την ομάδα της Red Bull. Ο απίστευτος οδηγός έχει κερδίσει επτά από τους εννέα πρώτους αγώνες φέτος και βρίσκεται με μεγάλη διαφορά στην κορυφή του πίνακα, θέλοντας να τους κάνει οκτώ και να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τους αντιπάλους.

Ο Hamilton θα πρέπει να κάνει σοβαρές κούρσες αυτό το Σαββατοκύριακο, αν ελπίζει να καταδιώξει τον Verstappen. Αλλά πρόκειται να είναι ένα Σαββατοκύριακο με ψιλόβροχο εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, και οι αγώνες στη βροχή ταιριάζουν στον Hamilton. Θα μπορούσαμε να δούμε ένα κλασικό αγώνα στο Silverstone αυτό το Σαββατοκύριακο;

Silverstone Αποδόσεις Στοιχημάτων

Ο Max Verstappen είναι δικαίως το φαβορί για να πετύχει οκτώ νίκες από τις πρώτες δέκα, θα μπορούσε αυτό το Σαββατοκύριακο να είναι άλλη μια μεγάλη νίκη για τον ιπτάμενο Γερμανό; Είναι στο 1.33 για να πάρει την καρό σημαία, με τον φορμαρισμένο Sergio Perez να είναι ο δεύτερος καλύτερος στο 8.00. Ο Χάμιλτον βρίσκεται στην τρίτη θέση των αποδόσεων στο 13.00 για να κερδίσει στην έδρα του. Αουτσάιντερ όπως οι Charles Leclearc, George Russel και Carlos Sianz θα ελπίζουν να ανέβουν στο βάθρο και αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε σίγουρα αξίζει να ρίξετε μια ματιά σε αυτούς με μεγαλύτερες αποδόσεις.

Βρετανικό Grand Prix Συμβουλές στοιχημάτων

Ο Hamilton να κερδίσει @ 13.00

Είναι δύσκολο να μην δούμε τον Max Verstappen στο 1.33 να παίρνει άλλη μια νίκη, αλλά αν υπήρχε ποτέ ένα μέρος για να το κάνει ο Hamilton, αυτό θα ήταν στο σπίτι του στην πίστα του Silverstone. Είναι μια τεράστια ευκαιρία να πάρει πίσω μερικούς βαθμούς, ειδικά στη βροχή.

Russell να τερματίσει στους Top 3 @ 4.33

Ο συνάδελφός του της Mercedes και Βρετανός οδηγός αγώνων George Russell δήλωσε ότι ονειρεύεται να κερδίσει εδώ στο Silverstone. Αν και είναι απίθανο να πάρει την πρώτη θέση εδώ, θα μπορούσε κάλλιστα να οδηγήσει τον εαυτό του σε μια θέση στο βάθρο.

Θέση Grid του νικητή, 3η ή 4η θέση @ 6.00

Έχουμε δει τόσα πολλά να συμβαίνουν στην πρώτη στροφή εδώ στο Silverstone, και με μια τόσο μεγάλη πίστα, η pole position μπορεί να είναι μια επισφαλής θέση. Θα μπορούσε κάποιος να έρθει από την 3η ή την 4η θέση και να αναστατώσει τον οδηγό της pole;

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ