Αθλητισμός Κρίκετ Στοιχηματική εκπαίδευση

Τα μεγαλύτερα γεγονότα για στοιχήματα στο Κρίκετ

Εδώ στη NetBet, έχουμε ένα σωρό μεγάλες αγορές για αθλητικά στοιχήματα και προσφέρουμε μερικές από τις καλύτερες αποδόσεις για το κρίκετ. Δεν δεχόμαστε μόνο stoixima σε μεμονωμένους αγώνες, αλλά προσφέρουμε online στοιχήματα σε πολλές βαθύτερες αγορές στην ιστοσελίδα μας για στοιχημα λαιβ. Αν θέλετε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε αθλητικό στοίχημα, εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για το πώς ακριβώς πρέπει να το κάνετε.

Τα μεγαλύτερα στοιχηματικά γεγονότα στο κρίκετ

Κατά τη διάρκεια αρκετών αιώνων, το κρίκετ έχει αναπτύξει διάφορα έθιμα, μεγάλες διοργανώσεις και μια αφοσιωμένη βάση δισεκατομμυρίων οπαδών σε όλο τον κόσμο, με το άθλημα να παίζεται σχεδόν αποκλειστικά στις χώρες της Κοινοπολιτείας. Υπάρχουν πολλές συναρπαστικές διοργανώσεις στο διεθνές πρόγραμμα του κρίκετ. Οι πιο δημοφιλείς και υψηλού κύρους θα παρατεθούν παρακάτω.

Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ ICC

Το παγκόσμιο κύπελλο κρίκετ του ICC είναι ένας από τους πιο διάσημους διαγωνισμούς στο κρίκετ. Για ορισμένους ανθρώπους το αποκορύφωμα είναι το test cricket, επομένως είναι δύσκολο να πει κανείς με απόλυτη σαφήνεια ποιο είναι το μεγαλύτερο τουρνουά/γεγονός στο κρίκετ, αλλά αυτό είναι μακράν το πιο πολυσυζητημένο, καθώς αποτελείται από όλα τα έθνη που παίζουν κρίκετ σε όλο τον κόσμο. Η Αυστραλία κυριαρχεί στο παγκόσμιο κύπελλο εδώ και αρκετά χρόνια κερδίζοντας το τουρνουά πέντε φορές.

Κύπελλο Ασίας

Όλες οι ασιατικές χώρες με ομάδες κρίκετ θα είναι παρούσες σε αυτό το τουρνουά. Η Ινδία είναι η πιο επιτυχημένη και έχει κερδίσει τη διοργάνωση επτά φορές. Η Σρι Λάνκα είναι η σημερινή κάτοχος. Δεν έχει το ίδιο κύρος με το παγκόσμιο κύπελλο, αλλά έχει μια τρελή απήχηση, αν αναλογιστεί κανείς τη δημοτικότητα του κρίκετ σε μέρη της Ασίας.

Το Ashes Series

Αυτή είναι η πιο ιστορική αναμέτρηση του κρίκετ. Η Αυστραλία και η Αγγλία παίζουν μεταξύ τους εντός και εκτός έδρας και κάθε σειρά αποτελείται από πέντε δοκιμαστικούς αγώνες. Αυτό για πολλούς είναι το αποκορύφωμα του κρίκετ, καθώς οι αγώνες διεξάγονται σε 5 ημέρες, που είναι η παραδοσιακή μορφή του παιχνιδιού.

Καλύτερα στοιχήματα στο Κρίκετ

Τελικός νικητής του τουρνουά και νικητής της σειράς

Σε ένα στοίχημα τελικού νικητή, ο παίκτης επιλέγει την ομάδα που πιστεύει ότι θα κερδίσει το τουρνουά ή τη σειρά δοκιμών. Οι στοιχηματικές εταιρίες παρέχουν συχνά γραμμές στοιχημάτων για όλες τις ομάδες ενός τουρνουά. Επομένως, μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να ποντάρετε σε ένα φαβορί ή αν θέλετε να ποντάρετε σε ένα αουτσάιντερ με την ελπίδα να δείτε μεγαλύτερες αποδόσεις.

Τα πιο δημοφιλή στοιχήματα στο Κρίκετ

Φυσικά, είναι απλό να τοποθετήσετε ένα στοίχημα στο ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει έναν αγώνα κρίκετ και να καθίσετε να παρακολουθήσετε τη δράση, αλλά ίσως σας ενδιαφέρει περισσότερο να τοποθετήσετε ένα στοίχημα σε ορισμένες από τις πιο εξειδικευμένες αγορές κρίκετ.

Κορυφαίος σκόρερ

Οι παίκτες στοιχημάτων μπορούν να προβλέψουν ποιος πιστεύουν ότι θα σημειώσει το υψηλότερο σκορ σε ένα innings. Οι αποδόσεις για αυτές τις επιλογές θα αξίζουν πάντα τον κόπο, καθώς κάθε παίκτης μπορεί να έχει μια κακή μέρα ή να είναι άτυχος, οπότε δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί. Αν θέλετε πραγματικά υψηλές αποδόσεις, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε lower ή batsmen που πιστεύετε ότι μπορεί να εκπλήξουν.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ