Αθλητισμός Στοιχηματική εκπαίδευση

Τα μεγαλύτερα γεγονότα για στοιχήματα στο γκολφ

γκολφ

Εδώ στη NetBet, διαθέτουμε ένα σωρό μεγάλες αγορές για αθλητικά στοιχήματα και προσφέρουμε μερικές από τις καλύτερες αποδόσεις γκολφ. Δεν δεχόμαστε μόνο στοιχήματα σε μεμονωμένα παιχνίδια αλλά προσφέρουμε στοιχημα αποτελεσματα σε πολλές βαθύτερες αγορές στον ιστότοπό μας για στοιχημα live. Αν θέλετε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε αθλητικό στοίχημα, εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για το πώς ακριβώς πρέπει να το κάνετε.

Τα μεγαλύτερα στοιχηματικά γεγονότα στο γκολφ

Το γκολφ παίζεται όλο το χρόνο με πολλές εκδηλώσεις υψηλού προφίλ καθ’ όλη τη διάρκεια του ημερολογιακού έτους. Η σκηνή του γκολφ έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια με όλο και περισσότερα χρήματα να εισρέουν στο άθλημα, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν ορισμένες εκδηλώσεις υψηλού προφίλ που έχουν προκύψει μόλις πρόσφατα. Ένα πράγμα όμως που δεν μπορεί να αγοραστεί με χρήματα είναι η ιστορία, το γόητρο και το στάτους, γι’ αυτό και κάθε παίκτης του γκολφ θέλει να πάρει στα χέρια του ένα από τα τέσσερα majors που λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Το Masters και το British Open θεωρούνται γενικά ως τα πιο διάσημα από τα τέσσερα major, αλλά το US Open καθώς και το PGA Tour Open χαίρουν επίσης μεγάλης εκτίμησης. Η μορφή του γκολφ αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό τα grand slams στο τένις. Αυτό σημαίνει ότι ένας παίκτης μπορεί να κερδίσει πολλά τουρνουά και να καταταγεί στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά τελικά θα κριθεί από το πόσα major έχει κερδίσει. Ο Τάιγκερ Γουντς, που θεωρείται ευρέως ως ο καλύτερος γκολφέρ όλων των εποχών, έχει κερδίσει 15 major, ενώ ο Τζακ Νίκλαους κατάφερε να κερδίσει 18 σε μια παλαιότερη εποχή.

Καλύτερα στοιχήματα στο γκολφ

Στοιχήματα Prop

Αυτό το στοίχημα συνίσταται στο να στοιχηματίσετε σε κάτι που θα συμβεί κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το αν ένας συγκεκριμένος παίκτης θα τερματίσει ψηλότερα στον πίνακα κατάταξης από έναν άλλο παίκτη. Το στοίχημα για το πόσοι αετοί θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά είναι επίσης ένα άλλο παράδειγμα στοιχήματος prop. Αυτά τα στοιχήματα ονομάζονται στοιχήματα prop, καθώς δεν στοιχηματίζετε σε κάτι που θεωρείται ουσιώδες για την έκβαση του τουρνουά. Αυτά τα στοιχήματα είναι πολύ διασκεδαστικά και μπορεί να περιλαμβάνουν μερικά πολύ περίεργα στοιχήματα.

Τα πιο δημοφιλή στοιχήματα στο γκολφ

Τελικός Νικητής

Αν στοιχηματίζατε σε έναν παίκτη του γκολφ, θα στοιχηματίζατε ότι θα κερδίσει ένα τουρνουά. Ο λόγος για τον οποίο αυτό είναι τόσο δημοφιλές στο γκολφ είναι ότι οι αποδόσεις ακόμα και του φαβορί να κερδίσει ένα τουρνουά γκολφ είναι συνήθως πολύ καλές, επειδή το γήπεδο είναι τόσο μεγάλο και είναι σχεδόν αδύνατο να εγγυηθεί κανείς τη νίκη, αφού τα περιθώρια στο γκολφ είναι πολύ μικρά.

Πρώτες θέσεις

Το να ποντάρετε σε νικητή είναι πολύ δύσκολο, καθώς πρέπει να τερματίσει στην πρώτη θέση. Το να ποντάρεις όμως σε κάποιον που θα βρεθεί στην πρώτη 5άδα ή στην πρώτη 10άδα είναι διαφορετικό θέμα. Με αυτό το στοίχημα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις σας στο γκολφ και να επιλέξετε μερικούς παίκτες που προβλέπετε ότι θα έχουν επιτυχημένες εβδομάδες.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ