Αθλητισμός Ε-Σπορ Στοιχηματική εκπαίδευση

Τα μεγαλύτερα γεγονότα για στοιχήματα σε E-Sports

E-Sports

Εδώ στη NetBet, διαθέτουμε ένα σωρό εξαιρετικές αγορές για αθλητικά στοιχήματα και προσφέρουμε μερικές από τις καλύτερες αποδόσεις στοιχημάτων για E-Sports. Δεν δεχόμαστε μόνο στοιχήματα σε μεμονωμένα παιχνίδια αλλά προσφέρουμε στοιχημα gr σε πολλές βαθύτερες αγορές στον ιστότοπό μας για στοιχημα live. Αν θέλετε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε αθλητικό στοίχημα, εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για το πώς ακριβώς πρέπει να το κάνετε.

Τα μεγαλύτερα στοιχηματικά γεγονότα στα E-Sports

Παρόλο που τα τυχερά παιχνίδια είναι ευρέως δημοφιλή και η ποικιλία των παιχνιδιών είναι τεράστια, μόνο μερικοί έχουν συμμετάσχει σε επαγγελματικούς διαγωνισμούς, καθώς πολλά παιχνίδια είναι ακατάλληλα για τη μορφή τουρνουά. Τα τρία πιο δημοφιλή είναι το League of Legends, το DOTA και το Counter-Strike.

Με έδρα τη Γερμανία, το Electronic Sports League αφοσιώνεται στο να προσφέρει στους παίκτες τους καλύτερους τρόπους για να ανταγωνίζονται στα αγαπημένα τους παιχνίδια. Το ESL ONE CS: GO και το ESL DOTA 2 είναι μόνο μερικά από τα τουρνουά που διοργανώνονται παγκοσμίως, καθώς το ESL ONE έχει πολλά διαφορετικά παιχνίδια.

Το League of Legends Championship Series είναι ένα άλλο τουρνουά, αλλά όπως υποδηλώνει το όνομά του, αφορά μόνο το παιχνίδι League of Legends. Οι προγραμματιστές του παιχνιδιού της Riot Games διοργανώνουν αυτή τη σειρά. Η Riot Games διοργανώνει επίσης ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα για το League of Legends.

Στο International οι λάτρεις του DOTA 2 μπορούν να διαγωνιστούν για να δουν ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης. Είναι ένα από τα τουρνουά με τα μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα, και δεν περιορίζεται μόνο σε άνδρες- συμμετέχουν και κορίτσια για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους.

Καλύτερα στοιχήματα στα E-Sports

Στοιχήματα φαντασίας

Στα στοιχήματα φαντασίας, οι παίκτες θα συντάξουν την ιδανική τους φανταστική ομάδα για ένα παιχνίδι, για παράδειγμα το Counter-Strike. Αυτή η φανταστική ομάδα θα αποτελείται από πραγματικούς παίκτες στον κόσμο του παιχνιδιού. Η απόδοση της κάθε ομάδας σε πραγματικά παιχνίδια και τουρνουά θα αποκαλύψει αν η ομάδα περιλαμβάνει καλές επιλογές για κάθε θέση. Παίρνετε πόντους για τις επιλογές σας που τα πηγαίνουν καλά σε πραγματικούς αγώνες.

Τα πιο δημοφιλή στοιχήματα στα E-Sports

Τελικός Νικητής

Πρόκειται για ένα απλό στοίχημα που είναι παρόμοιο σε όλα τα αθλήματα, όπου στοιχηματίζετε στο ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής ενός αγώνα/παιχνιδιού.

Η ομάδα να πάρει και τους δύο γύρους πιστολιού

Αυτός ο τύπος στοιχήματος είναι ειδικά για το Counter-Strike, το οποίο έχει δύο γύρους πιστολιών, που ο καθένας φέρνει δυσκολία στο παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να πετύχετε και τους δύο γύρους, καθιστώντας αυτό το στοίχημα διασκεδαστικό.

Πρώτο Nashor/Roshan Kill

Αυτό είναι για το DOTA 2 και το LoL, καθώς ο Nashor και ο Roshan είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στα παιχνίδια, αντίστοιχα. Εάν νικηθούν, παρέχουν στην ομάδα σας ενισχύσεις που μπορούν να βοηθήσουν γρήγορα να κερδίσετε το παιχνίδι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα που θα τους σκοτώσει πρώτη είναι πιο πιθανό να κερδίσει το παιχνίδι.

MVP διοργάνωσης

Πρέπει να είσαι πολύ ικανός σε ένα παιχνίδι για να λάβεις τον τίτλο του MVP της διοργάνωσης. Αυτό το είδος στοιχήματος περιλαμβάνει ένα στοίχημα για το ποιος παίκτης θα λάβει τον τίτλο. Πολλά από τα φαβορί των οπαδών κερδίζουν επίσης, κάτι που είναι εξαιρετικό επειδή αυτό το είδος στοιχήματος προσφέρει υψηλές αποδόσεις.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαίας ποιότητας αγορές αθλητικών στοιχημάτων. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ