Πυγμαχία Στοιχηματική εκπαίδευση

Τα μεγαλύτερα γεγονότα για στοιχήματα στην Πυγμαχία

Εδώ στη NetBet, έχουμε ένα σωρό μεγάλες αγορές για αθλητικά στοιχήματα και προσφέρουμε μερικές από τις καλύτερες αποδόσεις πυγμαχίας. Δεν δεχόμαστε μόνο στοίχημα σε μεμονωμένους αγώνες, αλλά προσφέρουμε online στοιχήματα σε πολλές βαθύτερες αγορές στην ιστοσελίδα μας για στοιχημα live. Αν θέλετε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε αθλητικό στοίχημα, εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για το πώς ακριβώς πρέπει να το κάνετε.

Τα μεγαλύτερα στοιχηματικά γεγονότα στην πυγμαχία

Τα περισσότερα αθλήματα καθορίζουν τους πρωταθλητές τους με μια αδιαμφισβήτητη μορφή πρωταθλήματος ή πρωταθλήματος. Στην πυγμαχία, ωστόσο, οι αναμετρήσεις μπορούν συχνά να τραβήξουν περισσότερη προσοχή από την πραγματική κατάσταση του ίδιου του αγώνα. Σε γενικές γραμμές, η κατηγορία των βαρέων βαρών προκαλεί όντως τη μεγαλύτερη προσοχή, αλλά αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το χάρισμα ορισμένων μαχητών. Έχοντας αυτό κατά νου, δεν υπάρχει ένα γεγονός για τους οπαδούς της πυγμαχίας για να στοιχηματίζουν κάθε χρόνο, μάλλον διοργανώνονται μεγάλοι αγώνες και κάποιοι από αυτούς αιχμαλωτίζουν τη φαντασία του κοινού περισσότερο από άλλους.

Καλύτερα στοιχήματα στην πυγμαχία

Τελικός Νικητής

Στην πυγμαχία, μπορείτε να στοιχηματίσετε στο ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο τελικός νικητής του αγώνα. Δεδομένου ότι υπάρχουν μόνο δύο πιθανά αποτελέσματα σε έναν στοιχηματικό αγώνα, αυτός ο αγώνας θα δώσει μεγάλες αποδόσεις μόνο όταν υπάρχει ένας πραγματικός αγώνας Δαβίδ εναντίον Γολιάθ. Τούτου λεχθέντος, αν ο μαχητής που πιστεύετε ότι θα κερδίσει τον αγώνα έχει καλές αποδόσεις δίπλα στο όνομά του, γιατί να μην στοιχηματίσετε;

Τα πιο δημοφιλή στοιχήματα στην πυγμαχία

Στοιχήματα Γύρου

Οι αγώνες πυγμαχίας στο υψηλότερο επίπεδο αποτελούνται από 12 γύρους. Ίσως υπάρχει κάτι στον τρόπο που παρατάσσονται οι δύο πυγμάχοι που σας κάνει να πιστεύετε ότι ο αγώνας πυγμαχίας θα τελειώσει στον πρώτο ή στον δεύτερο γύρο. Αν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας στην πυγμαχία για να ποντάρετε στο πότε πιστεύετε ότι θα ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Ο αγώνας να κριθεί στα σημεία

Εάν ο αγώνας διαρκέσει 12 γύρους χωρίς διακοπή, το αποτέλεσμα θα κριθεί από το πόσους πόντους συγκεντρώνει ένας μαχητής σύμφωνα με τη βαθμολογία τριών κριτών. Μπορεί να αποφασίσετε ότι δεν υπάρχει περίπτωση δύο αμυντικοί πυγμάχοι να επιτρέψουν ποτέ στον εαυτό τους να βρεθούν στο τέλος ενός νοκ άουτ. Αν αυτό ισχύει, μπορείτε να ελέγξετε τις αποδόσεις και να ποντάρετε ότι ο αγώνας θα διαρκέσει μέχρι τέλους, αν πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο.

Νικητής συν Διακοπή Γύρου

Σε αυτό το στοίχημα, θα ποντάρετε στο ποιος μαχητής πιστεύετε ότι θα βγει νικητής και σε ποιον γύρο πιστεύετε ότι θα κερδίσει. Η σωστή πρόβλεψη είναι πολύ δύσκολη, οπότε συχνά οι αποδόσεις είναι πολύ υψηλές.

Στοιχήματα Prop

Τα στοιχήματα prop είναι συχνά διασκεδαστικά στοιχήματα που δεν έχουν άμεση σχέση με το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να στοιχηματίσετε ότι ο αγώνας θα καταλήξει σε μια διαζευκτική απόφαση. Αυτό σημαίνει ότι δύο βαθμολογίες των κριτών δείχνουν ότι ο ένας μαχητής έχει κερδίσει, ενώ οι υπόλοιπες δείχνουν ότι ο άλλος μαχητής έχει κερδίσει. Τα στοιχήματα prop μπορεί επίσης να είναι εξαιρετικά εξειδικευμένα και να σχετίζονται μόνο με έναν συγκεκριμένο μαχητή.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ