Αθλητισμός Στοιχηματική εκπαίδευση

Τα μεγαλύτερα γεγονότα για στοιχήματα στην Ποδηλασία

Εδώ στη NetBet, έχουμε ένα σωρό μεγάλες αγορές για αθλητικά στοιχήματα και προσφέρουμε μερικές από τις καλύτερες αποδόσεις για ποδηλασία. Δεν δεχόμαστε μόνο στοίχημα σε μεμονωμένους αγώνες, αλλά προσφέρουμε αποτελεσματα στοιχημα σε πολλές βαθύτερες αγορές στην ιστοσελίδα μας για live bet. Αν θέλετε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε αθλητικό στοίχημα, εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για το πώς ακριβώς πρέπει να το κάνετε.

Τα μεγαλύτερα στοιχηματικά γεγονότα στην ποδηλασία

Η ποδηλασία είναι πολύ δημοφιλής στην Ευρώπη, αν και οι μεγάλοι γύροι απευθύνονται και σε παγκόσμιο κοινό. Το Tour de France είναι γνωστό σε κάθε οπαδό της ποδηλασίας ως ο πιο δημοφιλής και απαιτητικός αγώνας. Ο αγώνας αυτός περιλαμβάνει 21 στάδια, καθένα από τα οποία χαρτογραφεί μια διαφορετική περιοχή και φέρει τις δικές του δυσκολίες. Τα στάδια περιλαμβάνουν χρονομέτρηση, ορεινή διαδρομή και μαζική εκκίνηση. Ο πρώτος Γύρος της Γαλλίας χρονολογείται από το 1903 και πλέον διεξάγεται κάθε χρόνο τον Ιούλιο.

Το Giro d’Italia είναι το δεύτερο σημαντικότερο γεγονός στην ποδηλασία. Πρόκειται για έναν αγώνα 21 σταδίων που διεξάγεται σε διάστημα τριών εβδομάδων. Ο αγώνας αποτελείται από χρονομετρήσεις (ατομικές και ομαδικές) και στάδια μαζικής εκκίνησης. Τα περισσότερα από τα στάδια πραγματοποιούνται στην Ιταλία, αλλά ορισμένα μπορεί να οδηγήσουν τους συμμετέχοντες σε χώρες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από αυτήν. Διεξάγεται κάθε χρόνο τον Μάιο-Ιούνιο.

Το Vuelta a España είναι ο τρίτος μεγαλύτερος σημαντικός γύρος που διεξάγεται στην Ευρώπη. Ξεκίνησε το 1935 και δεν είναι τόσο παλιός όσο οι άλλοι δύο μεγάλοι γύροι. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι ο λιγότερο απαιτητικός μεταξύ των μεγάλων γύρων, aν και δεν διαφέρει τόσο πολύ, με παρόμοια μορφή 21 σταδίων που διεξάγεται σε 23 ημέρες. Αποτελεί ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για όσους ενδιαφέρονται για τους μεγάλους γύρους.

Καλύτερα στοιχήματα στην ποδηλασία

Εδώ θα βρείτε μερικά από τα πιο συνηθισμένα είδη στοιχημάτων που χρησιμοποιούνται στην ποδηλασία.

Ο βασιλιάς του βουνού

Μόνο ένας αναβάτης που υπερέχει στην αναρρίχηση στα ορεινά στάδια των μεγάλων γύρων μπορεί να κερδίσει αυτόν τον μοναδικό τίτλο. Με αυτό το είδος στοιχήματος, ποντάρετε στον ποδηλάτη που πιστεύετε ότι θα κερδίσει και θα λάβει τον τίτλο του βασιλιά του βουνού.

Τα πιο δημοφιλή στοιχήματα στην Ποδηλασία

Στοίχημα νεαρού αναβάτη

Αυτή είναι μια άλλη ανταμοιβή που μπορούν να διεκδικήσουν οι αναβάτες κάτω των 25 ετών αν συγκεντρώσουν τον μέγιστο αριθμό πόντων. Σε αυτό το είδος στοιχήματος, προβλέπετε ποιος νεαρός αναβάτης θα κερδίσει αυτόν τον τίτλο.

Στοίχημα νικητή σταδίου

Καθώς οι μεγάλοι γύροι αποτελούνται από πολλά στάδια, το καθένα με διαφορετική δυσκολία, ορισμένοι ποδηλάτες τείνουν να έχουν καλύτερες επιδόσεις σε ορισμένα στάδια ανάλογα με τις δυνατότητές τους. Αυτό το είδος στοιχήματος σας επιτρέπει να το λάβετε υπόψη σας και να ποντάρετε σε ποιο στάδιο πιστεύετε ότι ένας ποδηλάτης είναι πιο πιθανό να κερδίσει με βάση τις προηγούμενες επιδόσεις του.

Στοίχημα νικητή αγώνα

Αυτό το είδος στοιχήματος είναι αρκετά απλό. Εάν ένας συγκεκριμένος ποδηλάτης διαπρέπει και πιστεύετε ότι θα κερδίσει τον αγώνα, μπορείτε να ποντάρετε στη νίκη του.

Top 3/Top 10

Αυτού του είδους τα στοιχήματα είναι ιδανικά για όταν δεν είστε σίγουροι ότι ένας ποδηλάτης θα κερδίσει, αλλά είστε σίγουροι ότι τουλάχιστον θα τερματίσει στις πρώτες θέσεις. Για παράδειγμα, στοιχηματίζετε σε έναν ποδηλάτη να τερματίσει στην πρώτη τριάδα. Το στοίχημά σας θα κερδίσει αν καταλάβει την τρίτη θέση ή υψηλότερη. Ομοίως, για την πρώτη 10άδα, ποντάρετε σε έναν ποδηλάτη να τερματίσει στη δέκατη θέση και αν καταλάβει τη δέκατη θέση ή υψηλότερη, το στοίχημά σας είναι επιτυχές.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ