Αθλητισμός Στοιχηματική εκπαίδευση

Τα μεγαλύτερα γεγονότα για στοιχήματα στα βελάκια

Εδώ στη NetBet, έχουμε ένα σωρό μεγάλες αγορές για αθλητικά στοιχήματα και προσφέρουμε μερικές από τις καλύτερες αποδόσεις για βελάκια. Δεν δεχόμαστε μόνο στοίχημα σε μεμονωμένους αγώνες, αλλά προσφέρουμε στοιχημα αποτελεσματα σε πολλές βαθύτερες αγορές στην ιστοσελίδα μας για stoixima live. Αν θέλετε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε αθλητικό στοίχημα, εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για το πώς ακριβώς πρέπει να το κάνετε.

Τα μεγαλύτερα στοιχηματικά γεγονότα στα βελάκια

Ένα μοναδικό παιχνίδι που αποτελείται από σκορ όπως τα διπλά, τα τριπλά και τα bullseyes, τα βελάκια έχουν πολλά ανταγωνιστικά γεγονότα για να απολαύσουν οι παίκτες. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά τουρνουά, αλλά τα τριπλά τουρνουά που διοργανώνονται από την PDC είναι τα πιο δημοφιλή. Το World Darts Championship (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα Βελάκια) είναι αναμφίβολα το πιο σημαντικό τουρνουά για τα βελάκια. Ξεκίνησε το 1994, αρχίζει τον Δεκέμβριο και συνεχίζεται μέχρι τον Ιανουάριο.

Το World Matchplay είναι ένα από τα σκέλη των διοργανώσεων τριπλού στέμματος στα βελάκια. Διεξάγεται επίσης κάθε χρόνο από την ίδρυσή του το 1994. Το Premier League Darts είναι το τελευταίο σκέλος των διοργανώσεων του τριπλού στέμματος.

Καλύτερα στοιχήματα στα βελάκια

Εθνικότητα Νικητή

Πρόκειται για μια συναρπαστική επιλογή στοιχήματος που σας επιτρέπει να προβλέψετε την εθνικότητα του παίκτη που πιστεύετε ότι θα κερδίσει το τουρνουά. Για παράδειγμα, αν ένας Άγγλος παίκτης είναι, κατά τη γνώμη σας, ένας εξαιρετικός παίκτης στα βελάκια και πιστεύετε ότι θα κερδίσει ένα τουρνουά, μπορείτε να επιλέξετε την Αγγλία. Οι αποδόσεις θα καθορίζονται από την πιθανότατα να κερδίσει κάποιος από ένα συγκεκριμένο έθνος το τουρνουά.

Τα πιο δημοφιλή στοιχήματα στα βελάκια

Νικητής τουρνουά/αγώνα

Ο πιο δημοφιλής τύπος στοιχήματος στα βελάκια είναι η πρόβλεψη του νικητή ενός αγώνα ή ενός τουρνουά. Είναι ένα απλό στοίχημα. Πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές στοίχημα για πιο σημαντικά πρωταθλήματα, όπως το PDC World Dart Champion.

Τα περισσότερα 180

Το 180 είναι το υψηλότερο σκορ που μπορείτε να πετύχετε στα βελάκια ανά σετ. Κάθε παίκτης ρίχνει τρία βελάκια, επομένως αν ένας παίκτης πετύχει ένα τριπλό εικοσάρι από κάθε βελάκι που ρίχνει, παίρνει 180. Με αυτόν τον τύπο στοιχήματος, μπορείτε να επιλέξετε ποιος παίκτης πιστεύετε ότι θα πετύχει τα περισσότερα 180 σε ένα τουρνουά.

Στοίχημα χάντικαπ

Είναι σύνηθες να υπάρχουν αγώνες στους οποίους ένας ισχυρός παίκτης πρέπει να ανταγωνιστεί έναν παίκτη που είναι πολύ κατώτερος. Για να κάνουν τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα σε αυτές τις περιπτώσεις, ορισμένοι παίκτες επιλέγουν το στοίχημα χάντικαπ. Σε αυτή την αγορά, ποντάρετε στο φαβορί (ισχυρότερος παίκτης) ή στο αουτσάιντερ (ασθενέστερος). Η παγίδα όμως είναι ότι το φαβορί θα πρέπει να ξεπεράσει ένα χάντικαπ. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι θέλετε να ποντάρετε στο φαβορί, τον παίκτη Α, που θα κερδίσει και υπάρχει ένα χάντικαπ -2,5 για τον παίκτη αυτό. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης Α θα πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον τρία σετ για να είναι επιτυχημένο το στοίχημά σας.

9 Dart Finish

Ο στόχος ενός παιχνιδιού με βελάκια είναι να συγκεντρώσετε 501 πόντους. Το τελείωμα με 9 βελάκια είναι ένα απίστευτο κατόρθωμα που επιτυγχάνεται από τους πρωταθλητές του Darts (βελάκια), κατά το οποίο ένας παίκτης παίρνει ακριβώς 501 πόντους σε εννέα ρίψεις. Υπάρχουν πολλές επιλογές για το πώς μπορεί ένας παίκτης να το πετύχει αυτό, αλλά η πιο συνηθισμένη είναι να πετύχει τριπλό 20άρι και στις έξι πρώτες βολές και στη συνέχεια να πετύχει τριπλό 20άρι, τριπλό 19άρι και διπλό 12άρι στις τρεις τελευταίες βολές.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ