Αθλητισμός

Royal Ascot: Προεπισκόπηση 3ης ημέρας

Royal Ascot

Είναι η ημέρα του Gold Cup στο Royal Ascot και υπάρχουν πολλές ιπποδρομίες που περιμένουμε με ανυπομονησία! Προβλέψαμε τη δράση της Πέμπτης και συγκεντρώσαμε τα πιο καλά προγνωστικά στοιχήματος από τις τελευταίες αποδόσεις ιπποδρομιών.

Η NetBet Σπορ πληρώνει επιπλέον θέσεις σε μια σειρά από κούρσες κάθε μέρα στο Άσκοτ! Μπορείτε να συνδεθείτε για να δείτε τις πιο πρόσφατες αγορές και αποδόσεις ενόψει των μεγάλων αγώνων.

14:30 – Norfolk Stakes

Οι περισσότεροι περιμένουν μια κούρσα δύο αλόγων μεταξύ του φαβορί Elite Status και του American Rascal στην εναρκτήρια κούρσα της ημέρας, και είναι δύσκολο να υποστηρίξει κανείς το αντίθετο. Ο Noche Magica φαίνεται να είναι ο καλύτερος από τους υπόλοιπους, αφού κέρδισε στο ντεμπούτο του στο Cork σε μαλακό έως βαρύ έδαφος. Ατύχησε να χάσει για ένα κεφάλι από τον Givemethebeatboys (που τερμάτισε τέταρτος στην River Tiber την Τρίτη) στο Curragh.

Noche Magica E/W @ 8.00

15:05 – King George V Stakes

Άλλη μια σκληρή μάχη στο King George V Stakes, με τους Tagabawa, Burglar και Bertinelli να είναι όλοι ευνοημένοι. Μας αρέσει η εμφάνιση του Frankie Dettori και του Burglar μετά τις εντυπωσιακές νίκες στο Lingfield και το Redcar φέτος, με τον τρίχρονο να είναι ο πιο πιθανός διεκδικητής της Tagabawa. Έχουμε επίσης ξεχωρίσει την αξία του Wonder Legend, ο οποίος έφτασε σε μια νίκη πέντε μήκους στο Doncaster νωρίτερα φέτος.

Burglar @ 5.50

Wonder Legend E/W @ 7.50

15:40 – Ribblesdale Stakes

Με τον Al Asifah να είναι πιθανότατα μπροστά στις 15:40, μπαίνουμε στην αγορά του each-way για άλλη μια φορά. Ο Warm Heart είναι η επιλογή μας στο 12.00. Ο Ryan Moore αρέσκεται στο να παίρνει από νωρίς εξέχουσα θέση και απέδειξε ότι είναι κάτι παραπάνω από ικανός να πιέσει στην πρόσφατη νίκη στο Newbury, όπου το δεύτερο φαβορί του Ribblesdale, Bluestocking, ηττήθηκε κατά ένα κεφάλι.

Warm Heart E/W @ 12.00

16:20 – Ascot Gold Cup

Το στολίδι στο στέμμα του Άσκοτ είναι το Gold Cup (Χρυσό Κύπελλο). Μας περιμένει μια εξαιρετικά ανταγωνιστική κούρσα, με τον Coltrane να ξεπερνά μόλις και μετά βίας τους αντιπάλους του ως φαβορί. Υποστηρίζουμε τον David Egan στην κορυφή του Eldar Eldarov. Το τετράχρονο άλογο γνώρισε επιτυχία στο Group 1 στο Doncaster πέρυσι και είναι έτοιμο να κάνει το βήμα προς τα πάνω για να προκαλέσει τον Coltrane.

Μας αρέσει επίσης το Trueshan each-way. Η Hollie Doyle θα έχει πολύ δουλειά, αλλά αυτό είναι ένα άλογο που έχει ήδη νικήσει τον Eldar Eldarov στο Ascot, καθώς και τον Coltrane με ένα κεφάλι διαφορά εδώ τον Οκτώβριο.

Eldar Eldarov @ 4.50

Trueshan E/W @ 19.00

17:00 – Britannia Stakes

Πολλές επιλογές στις 17:00 και θα διαλέξουμε το Racingbreaks Ryder. Έχει κερδίσει ήδη τρεις φορές φέτος, με πιο πρόσφατη την εντυπωσιακή νίκη 3½ μήκους επί του Tawafag στο Ascot τον περασμένο μήνα. Ο James McDonald θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό, αλλά αυτό το άλογο έχει την ποιότητα να πιέσει μέχρι τέλους τους Quantum Impact και Docklands.

Racingbreaks Ryder E/W @ 17.00

17:35 – Hampton Court Stakes

Είμαστε με το Drumroll του Aidan O’Brien στην προτελευταία κούρσα της ημέρας. Έχει κερδίσει δύο φορές φέτος στο Curragh και στο Navan, αλλά το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι τερμάτισε δεύτερος με 1½ μήκος πίσω από τον πρωταθλητή των Irish Guineas Paddington, ο οποίος επίσης καταιγιστικά κέρδισε την Τρίτη τον Chaldean.

Drumroll @ 5.50

18:10 – Buckingham Palace Stakes

Επιστρέφουμε με τον Ryan Moore για την τελευταία κούρσα της ημέρας, καθώς η τιμή του Biggles συνεχίζει να πέφτει. Δεν είναι ποτέ πολύ μακριά από την πρώτη θέση και έχει καταγράψει εννέα συνεχόμενους τερματισμούς στην πρώτη τριάδα, συμπεριλαμβανομένων πέντε νικών. Τερμάτισε δεύτερος στο Άσκοτ τον περασμένο μήνα, νικημένος από τον Rebel Territory, αλλά δεν θα ήταν καθόλου περίεργο να τον δούμε στο γκρουπ προς το φινάλε, αν ο Ryan Moore μπορέσει να εδραιώσει μια εξέχουσα θέση στην ομάδα.

Biggles E/W @ 10.00

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ