Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ 6η αγωνιστική: Προεπισκόπηση, αποδόσεις και προγνωστικά στοιχήματος

Το γεμάτο πρόγραμμα ποδοσφαίρου συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο με ένα ακόμη συναρπαστικό σετ αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ! Κάναμε μια προεπισκόπηση των αγώνων που θα διεξαχθούν την έκτη αγωνιστική και συγκεντρώσαμε τα προγνωστικά μας για το τρεμπλ με βάση τις τελευταίες ποδοσφαιρικές αποδόσεις.

Ένα στοίχημα 10€ στο τριπλό μας 17/1 μπορεί να σας επιστρέψει 186€ χάρη στο 3% Παρολί Boost στα κέρδη μας! Για να περιηγηθείτε στις τελευταίες ζωντανές αποδόσεις ή για να τοποθετήσετε το δικό σας ποδοσφαιρικό στοίχημα, μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ.

Η Τσέλσι να φέρει ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ – 33/10

Το αδιάφορο ξεκίνημα της Τσέλσι στην αγωνιστική περίοδο συνεχίστηκε με την ήττα που γνώρισε μεσοβδόμαδα από τη Σαουθάμπτον, με αποτέλεσμα να έχει μόλις μία νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Thomas Tuchel αντιμετωπίζει άλλο ένα δύσκολο έργο το Σάββατο, καθώς ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τη Γουέστ Χαμ, με τα “Σφυριά” του David Moyes να φαίνεται ότι έχουν αλλάξει σελίδα. Οι φιλοξενούμενοι ακολούθησαν τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα με μια θετική νίκη 1-0 στο Villa Park και μια εντυπωσιακή ισοπαλία 1-1 με την Τότεναμ – ένα παιχνίδι στο οποίο μάλλον αισθάνονται ότι θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει.

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να παίξουν με την Τσέλσι – η πίεση αυξάνεται λόγω των τεράστιων χρηματικών ποσών που έχουν επενδυθεί στην ομάδα και ορισμένοι από τους βασικούς παίκτες των Μπλε φαίνεται να μην είναι σε θέση να ανταποκριθούν. Η ομάδα της Γουέστ Χαμ πολύ σπάνια μοιράζει εύκολες νίκες, και παρόλο που οι γηπεδούχοι έχουν αναμφίβολα ανώτερη ποιότητα σε όλο το γήπεδο, βλέπουμε τα “Σίδερα” να εκμεταλλεύονται την αποσπασματική φόρμα της Τσέλσι και να παίρνουν έναν βαθμό.

Η Νιούκαστλ να κερδίσει την Κρίσταλ Πάλας – 21/20

Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί από δύο ομάδες που βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Η Νιούκαστλ έχει επενδύσει έξυπνα και ο Alexander Isak, με το συμβόλαιο-ρεκόρ, έπιασε αμέσως δουλειά με ένα απολαυστικό τελείωμα στο ντεμπούτο του. Ο Eddie Howe ελπίζει ότι ο Σουηδός είναι το κομμάτι του παζλ που λείπει και θα προσφέρει αρκετά γκολ για να οδηγήσει τις “Καρακάξες” στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι θα είναι μικρό φαβορί στο St. James’ Park, αλλά η Κρίσταλ Πάλας είναι σταθερά δύσκολο να ξεπεραστεί από τότε που ο Patrick Vieira ανέλαβε καθήκοντα. Αμυντικά, οι “Αετοί” είναι πολύ βελτιωμένοι και έχουν προσθέσει μια τεχνική ποιότητα στη μεσαία γραμμή και την επίθεσή τους που έλειπε πολύ από τον Roy Hodgson. Πιστεύουμε ότι η Νιούκαστλ θα τα καταφέρει μπροστά σε ένα κατάμεστο εντός έδρας κοινό. Η εξουδετέρωση του Wilfried Zaha θα είναι το μεγαλύτερο έργο της, αλλά αν μπορέσει να διαχειριστεί αποτελεσματικά τον εξτρέμ, μπορεί να διεκδικήσει και τους τρεις βαθμούς.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ να κερδίσει την Μπόρνμουθ – 21/20

Αυτό δεν αφορά τόσο τη Νότιγχαμ Φόρεστ όσο την Μπόρνμουθ. Θα ποντάραμε σχεδόν σε οποιαδήποτε ομάδα του πρωταθλήματος απέναντι στα “Κεράσια”. Όχι μόνο έχουν μια ομάδα που δεν είναι κατάλληλα εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει την κορυφαία κατηγορία, αλλά είναι επίσης χωρίς προπονητή και χωρίς σαφή κατεύθυνση. Κρατήθηκαν με νύχια και με δόντια για να κερδίσουν έναν πόντο απέναντι στη Γουλβς, αλλά θα μπορούσαν και μάλλον θα έπρεπε να είχαν χάσει, δεδομένου του αριθμού των ευκαιριών που σπατάλησε η ομάδα του Bruno Lage.

Η Φόρεστ προέρχεται από δύο ήττες από τη Μάντσεστερ Σίτι και τα “Σπιρούνια”, αλλά δεν θα είναι αυτές οι αναμετρήσεις που θα καθορίσουν τη σεζόν της. Ο Steve Cooper θα στοχεύσει τελικά στα παιχνίδια με τις ομάδες γύρω του, με τις συναντήσεις με την Μπόρνμουθ να είναι δυνητικά εξάποντα για τον υποβιβασμό. Η Φόρεστ ξόδεψε απίστευτα πολλά χρήματα στη μεταγραφική περίοδο, φέρνοντας ταλέντα από παντού. Αυτό θα μπορούσε να γυρίσει μπούμερανγκ αν δεν καταφέρει να αποφύγει την πτώση, αλλά την έχει αφήσει με μια πολύ ισχυρότερη ομάδα που έχει όλες τις πιθανότητες να επιβιώσει.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας για Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

Το Bet Maker μας επέστρεψε ενόψει της νέας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να ποντάρετε σε τρεις επιλογές από τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτού του Σαββατοκύριακου (ελάχιστη απόδοση 3/1) και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Μπορείτε να δείτε πιο πολλές πληροφορίες στη σελίδα μας για τις προσφορές!

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ