Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ 2022/23: Έβερτον – Λίβερπουλ Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά Στοιχήματος

Η δράση του Σαββατοκύριακου στην Πρέμιερ Λιγκ ξεκινά με το ντέρμπι στο Merseyside, καθώς η Λίβερπουλ προσπαθεί να αποκτήσει δυναμική μετά τη νίκη της τελευταίας στιγμής επί της Νιούκαστλ. Ο Frank Lampard έχει ένα δύσκολο έργο στα χέρια του, αλλά το ρεκόρ της Έβερτον σε αυτό το παιχνίδι στο Goodison Park είναι εκπληκτικά σταθερό.

Κάναμε μια προεπισκόπηση του επερχόμενου παιχνιδιού και δώσαμε τα καλύτερα προγνωστικά μας με βάση τις τελευταίες αποδόσεις live στοιχημάτων. Για να περιηγηθείτε στις αγορές ποδοσφαίρου ή για να τοποθετήσετε τα δικά σας στοιχήματα, μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ.

Έβερτον – Λίβερπουλ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, 12:30μμ

Goodison Park, Λίβερπουλ

Ζωντανά στο BT Sport

Έβερτον – Λίβερπουλ Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Αφού δεν κατάφερε να κερδίσει στα τρία πρώτα παιχνίδια της, η Λίβερπουλ έχει αρχίσει να αλλάζει τα πράγματα με διαδοχικές νίκες. Η εμφάνισή της απέναντι στη Νιούκαστλ δεν ήταν καθόλου εντυπωσιακή – και ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά την εμφατική νίκη με 9-0 επί της Μπόρνμουθ – αλλά η νίκη στις καθυστερήσεις μπορεί να έδωσε μια ένεση αυτοπεποίθησης που έλειπε πολύ.

Η Έβερτον βρίσκεται επίσης εν μέσω ενός κακού ξεκινήματος, με δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Αυτό που θα ανησυχήσει περισσότερο τον Lampard είναι η εμφανής αδυναμία της ομάδας του να κρατήσει ένα προβάδισμα. Στις δύο προηγούμενες ισοπαλίες με 1-1, παρέδωσε το προβάδισμα και στις δύο περιπτώσεις. Το δύσκολο ξεκίνημα της σεζόν συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά οι “Τόφις” συχνά δίνουν καλή μάχη στην έδρα τους.

Στα τελευταία 10 ντέρμπι του Merseyside στο Goodison Park, η Λίβερπουλ έχει πάρει τρεις βαθμούς μόνο δύο φορές, ενώ τα άλλα οκτώ έληξαν ισόπαλα. Παρόλο που ο βαθμός δεν είναι απαραίτητα κάτι που αξίζει να σημειωθεί, θα είναι σημαντικό για την Έβερτον να κρατήσει τους οπαδούς της στο πλευρό της αυτή τη σεζόν και η βαριά ήττα από τους πιο σκληρούς αντιπάλους της θα μπορούσε να δημιουργήσει δυσαρέσκεια.

Αυτή η αναμέτρηση δεν είναι καθόλου δεδομένη, παρά το ανέμπνευστο ξεκίνημα των γηπεδούχων στη σεζόν. Θα βρουν απέναντί τους μια άστοχη Λίβερπουλ που έχει διαπρέψει μόνο σε μία από τις φετινές της εξόδους. Ο μετρητής πιθανοτήτων νίκης της NetBet δίνει στην Έβερτον μόλις 13% πιθανότητες νίκης, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 68% πιθανότητες νίκης. Αν και οι οκτώ από τις τελευταίες 10 συναντήσεις στο Goodison Park έχουν λήξει ισόπαλες, η ισοπαλία έχει μόλις 19% πιθανότητα να συμβεί.

Αποδόσεις ποδοσφαίρου Έβερτον – Λίβερπουλ

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το κακό ξεκίνημα της Λίβερπουλ έφτασε στο τέλος του και είναι τεράστιο φαβορί με 10/27 για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είναι τεράστιο αουτσάιντερ με 13/2, ενώ η ισοπαλία αποτιμάται σε δελεαστικά 19/5.

Συμβουλές στοιχήματος Έβερτον – Λίβερπουλ

*Οι αποδόσεις είναι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπόκεινται σε αλλαγές.

Bet Maker: Νίκη της Λίβερπουλ, over 1,5 γκολ, πρώτος σκόρερ ο Anthony Gordon – 7/1

Είναι δύσκολο να δει κανείς κάτι πέρα από την ομάδα της Λίβερπουλ, που μπορεί να έχει αρχίσει να αλλάζει ταχύτητα. Απλά δεν έχει την πολυτέλεια να μείνει περισσότερο πίσω από τις Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ. Αν κάποιος πρόκειται να ηγηθεί της μάχης για την Έβερτον, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι ο Gordon. Ήταν μία από τις μοναδικές φωτεινές εξαιρέσεις των “Τόφις” σε μια κακή αγωνιστική περίοδο μέχρι στιγμής – αλλά οι προσπάθειές του μάλλον θα είναι μάταιες.

Ο Mo Salah πρώτος σκόρερ – 3/1

Αυτές είναι εκπληκτικές αποδόσεις για να σπάσει ο Salah το αδιέξοδο, οι οποίες αναμφίβολα ενισχύονται εξαιτίας αυτού που μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως μια μικρή πτώση στα κατορθώματά του στο σκοράρισμα. Εξακολουθεί να είναι ο βασικός άνθρωπος του Jurgen Klopp και είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να γεμίζει τα δίχτυα.

Ισοπαλία χωρίς γκολ – 12/1

Τέσσερις από τις πέντε τελευταίες συναντήσεις στο Goodison Park έχουν λήξει ισόπαλες, τρεις από τις οποίες έληξαν επίσης χωρίς γκολ. Είναι λίγο δύσκολο, δεδομένης της επίθεσης της Λίβερπουλ, αλλά όχι αδύνατο αν η ομάδα του Lampard παίξει έξυπνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας για Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

Το Bet Maker μας επέστρεψε ενόψει της νέας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να ποντάρετε σε τρεις επιλογές από τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτού του Σαββατοκύριακου (ελάχιστη απόδοση 3/1) και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Μπορείτε να δείτε πιο πολλές πληροφορίες στη σελίδα μας για τις προσφορές!

 

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ