Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ 2022/23: Άρσεναλ – Φούλαμ Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά Στοιχήματος

Δύο από τις πιο εντυπωσιακές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ μέχρι στιγμής θα συναντηθούν στο Emirates το βράδυ του Σαββάτου. Η πρωτοπόρος Άρσεναλ αναμένεται να διατηρήσει την πρώτη θέση, αλλά η Φούλαμ θα έρθει σε αυτό το παιχνίδι γεμάτη αυτοπεποίθηση μετά το θετικό ξεκίνημα στην αγωνιστική περίοδο 2022/23.

Κάναμε μια προεπισκόπηση της αναμέτρησης αυτού του Σαββατοκύριακου και δώσαμε τα καλύτερα προγνωστικά μας με βάση τις αποδόσεις ποδοσφαίρου του NetBet Σπορ. Για τις πιο πρόσφατες αποδόσεις live στοιχημάτων ή για να τοποθετήσετε τα ονλάιν στοιχήματά σας, μπορείτε να επισκεφθείτε τη NetBet.

Άρσεναλ – Φούλαμ

Σάββατο 27 Αυγούστου, 5:30μμ

Στάδιο Emirates, Λονδίνο

Ζωντανά στο Sky Sports Main Event

Άρσεναλ – Φούλαμ Προεπισκόπηση Ποδοσφαίρου

Πολλοί θα σοκαρίστηκαν από το φανταστικό ξεκίνημα της Άρσεναλ στη σεζόν, αλλά ο Mikel Arteta σίγουρα δεν είναι ένας από αυτούς. Η σχολαστική προσοχή του Ισπανού στη λεπτομέρεια άρχισε να αποδίδει καρπούς την περασμένη σεζόν και η καλοκαιρινή περίοδος του επέτρεψε να ενισχυθεί σε βασικούς τομείς. Ενώ ο Oleksandr Zinchenko και ο Gabriel Jesus είναι οι δύο προφανείς που έρχονται στο μυαλό, η επιστροφή του νεαρού παίκτη της χρονιάς της Ligue 1 William Saliba ήταν εξίσου καθοριστική.

Το Σάββατο αποτελεί μια δύσκολη πρόκληση για τους “Κανονιέρηδες”, καθώς προετοιμάζονται για τον αγώνα με τη Φούλαμ του Marco Silva. Οι “Κότατζερς ήταν η έκπληξη της νέας σεζόν, καθώς προηγήθηκαν δύο φορές κόντρα στη Λίβερπουλ και πήραν τη νίκη στην έδρα της Μπρέντφορντ στις καθυστερήσεις. Ο Aleksandar Mitrovic θα είναι φυσικά το κλειδί για την παραμονή της Φούλαμ στην κατηγορία. Ο Σέρβος συνέχισε από εκεί που σταμάτησε την περασμένη σεζόν, σκοράροντας τρία γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια και ανεβάζοντας την ομάδα του στην έβδομη θέση.

Τώρα, ενώ θα περίμενε κανείς ότι οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν μάχη με την Άρσεναλ, υπάρχουν τεράστια ερωτηματικά γύρω από την αμυντική τους σταθερότητα. Το προσωπικό της αμυντικής τετράδας δεν έχει αναβαθμιστεί και αυτό μπορεί να τους γυρίσει μπούμερανγκ στην πορεία της σεζόν. Είναι αήττητη στα τρία πρώτα παιχνίδια της, αλλά είναι δύσκολο να τη δούμε να διεκδικεί βαθμούς από την φορμαρισμένη Άρσεναλ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αβίαστα ρευστοί στην επίθεση, δημιουργώντας ευκαιρίες κατά βούληση. Η κύρια διαφορά φέτος είναι ότι διαθέτουν έναν επιθετικό που όχι μόνο είναι ικανός να συνδέει το παιχνίδι προς τα εμπρός, αλλά είναι και θανατηφόρος στα 18 μέτρα. Ο Jesus έχει ήδη πέντε συμμετοχές με γκολ και περιμένουμε να είναι το κλειδί σε μια άνετη εμφάνιση της Άρσεναλ.

Αποδόσεις ποδοσφαίρου Άρσεναλ – Φούλαμ

Η Άρσεναλ θα πάει στην σέντρα του Σαββάτου ως μεγάλο φαβορί με 2/7, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι αναπάντεχα αουτσάιντερ με 15/2, ενώ η ισοπαλία έχει τιμή 19/4.

Προγνωστικά Άρσεναλ – Φούλαμ

*Οι αποδόσεις είναι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπόκεινται σε αλλαγές.

Bet Maker special: νίκη της Άρσεναλ, πάνω από 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, πρώτος σκόρερ ο Jesus – 25/4

Η Άρσεναλ είναι πολύ πιθανό να κυριαρχήσει στα πρώτα στάδια του αγώνα μιας και είναι πολύ πιο αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων μέχρι στιγμής. Έχει πετύχει ήδη πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο φέτος, σκοράροντας δύο στα πρώτα 45 λεπτά των δύο προηγούμενων αγώνων της. Και ποιος θα ήταν καλύτερος από τον πρωταγωνιστή τους Jesus για να τους κάνει ένα καλό ξεκίνημα;

Aleksandar Mitrovic σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή – 2/1

Πρόκειται για μια εξαιρετική τιμή για έναν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Μας αρέσουν οι πιθανότητές του απέναντι στους περισσότερους αμυντικούς της πρώτης κατηγορίας, και αν μπορεί να απομονώσει τους κεντρικούς αμυντικούς της Άρσεναλ από τις σέντρες και τα τετ α τετ, θα μπορούσε να έχει πραγματικές ευκαιρίες.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας για Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

Το Bet Maker μας επέστρεψε ενόψει της νέας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να ποντάρετε σε τρεις επιλογές από τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτού του Σαββατοκύριακου (ελάχιστη απόδοση 3/1) και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Μπορείτε να δείτε πιο πολλές πληροφορίες στη σελίδα μας για τις προσφορές!

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ