Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ 4η αγωνιστική: Προεπισκόπηση, αποδόσεις και προγνωστικά στοιχήματος

Τι ξεκίνημα ήταν αυτό στη σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ! Με άλλον έναν γύρο συναρπαστικών αγώνων κορυφαίας κατηγορίας στον ορίζοντα, συγκεντρώσαμε τα τριπλά προγνωστικά μας από τις τελευταίες ποδοσφαιρικές αποδόσεις της NetBet. Με 23/4, ένα ποντάρισμα 10€ στο τρεμπλ της Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να σας δώσει 71€ χάρη στο μπόνους Παρολί Boost 3%!

Για να περιηγηθείτε στις τελευταίες αποδόσεις live στοιχημάτων ή να τοποθετήσετε τα δικά σας ποδοσφαιρικά στοιχήματα, μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ.

Η Μπρέντφορντ να κερδίσει την Έβερτον – 1/1

Η Έβερτον είχε ένα εξαιρετικά απογοητευτικό ξεκίνημα στη σεζόν και φαίνεται ότι θα γίνει χειρότερο με ένα δύσκολο ταξίδι στο Λονδίνο. Η δουλειά του Frank Lampard έχει γίνει ακόμα πιο δύσκολη από την πώληση του Richarlison και τον τραυματισμό του Dominic Calvert-Lewin – οι “Τόφις” έχουν σοβαρή έλλειψη ισχύος. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν και τις δύο αναμετρήσεις πρωταθλήματος με την Μπρέντφορντ την περασμένη αγωνιστική περίοδο και περιμένουμε παρόμοιο αποτέλεσμα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι “Μέλισσες” στάθηκαν άτυχες που δεν πήραν βαθμό στο Craven Cottage την προηγούμενη φορά, και αν ένα γκολ δεν είχε ακυρωθεί, θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τους τρεις βαθμούς. Ο Thomas Frank κάνει θαύματα στο Community Stadium και αυτό που λείπει από την Έβερτον στον επιθετικό τομέα, η Μπρέντφορντ το έχει σε αφθονία με τον Ivan Toney. Υπάρχουν τεράστιες αντιθέσεις στις εμφανίσεις των δύο ομάδων μέχρι στιγμής και αυτή η διαφορά ποιότητας θα φανεί ξεκάθαρα το Σάββατο.

Η Άρσεναλ να κερδίσει τη Φούλαμ – 2/7

Η Άρσεναλ ήταν αναμφίβολα η ομάδα που ξεχώρισε στην αγωνιστική περίοδο 2022/23 και κάποιοι θα έλεγαν ότι ήταν η έκπληξη. Υπήρχαν σημάδια ότι τα σχέδια του Mikel Arteta θα καρποφορούσαν πέρυσι, αλλά φέτος βγήκαν ξεκάθαρα με δύναμη και αυτοπεποίθηση. Ο Martin Odegaard μοιάζει να είναι ο παίκτης που πίστευαν οι οπαδοί της Άρσεναλ και η προσθήκη του Oleksandr Zinchenko και του Gabriel Jesus φαίνεται να έχει ανεβάσει τεχνικά τους “Κανονιέρηδες”.

Η Φούλαμ έχει πραγματοποιήσει κάποιες εντυπωσιακές εμφανίσεις και παραμένει αήττητη μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια, αλλά το ταξίδι στο Emirates θα σημάνει το τέλος αυτής της πορείας. Οι “Κότατζερς” εξακολουθούν να εμφανίζονται λίγο ασταθείς αμυντικά, κάτι που οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν πρόβλημα να εκμεταλλευτούν. Το σκηνικό είναι έτοιμο για μια ακόμη κυρίαρχη εμφάνιση της Άρσεναλ.

Η Νιούκαστλ να κερδίσει τη Γουλβς – 17/10

Με τα αποκτήματα που έκανε η Γουλβς το καλοκαίρι, πολλοί περίμεναν ότι θα έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα. Ωστόσο, τους λείπει ένας πραγματικός πρωτοπόρος. Για όλους τους τεχνικά ικανούς ποδοσφαιριστές που έχουν διασκορπιστεί στο γήπεδο, ο εκτός μάχης Raul Jimenez φαίνεται να είναι ο μόνος επιθετικός που έχει όρεξη για γκολ. Αμυντικά εξακολουθεί να δείχνει αρκετά συμπαγής – όπως έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε από την ομάδα του Bruno Lage – αλλά αντιμετωπίζει την επίσκεψη της Νιούκαστλ, μιας δύσκολης ομάδας που ξεχειλίζει από δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Η ομάδα του Eddie Howe στάθηκε άτυχη που δεν πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η επιθετική της ρευστότητα και η ικανότητά της ήταν εμφανής σε όλους. Δεν έχει επιβεβαιωθεί για πόσο καιρό οι “καρακάξες” θα στερηθούν τον Callum Wilson – κάτι που θα μπορούσε να αποδειχθεί σημαντικό πλήγμα – αλλά έχει δείξει αρκετά στα τρία πρώτα παιχνίδια της για να μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορεί να νικήσει τη Γουλβς στο Molineux.

Αν σας αρέσαν οι επιλογές μας ή αν θέλετε να περιηγηθείτε στις τελευταίες αγορές ποδοσφαίρου, μπορείτε να επισκεφθείτε τη NetBet.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας για Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

Το Bet Maker μας επέστρεψε ενόψει της νέας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να ποντάρετε σε τρεις επιλογές από τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτού του Σαββατοκύριακου (ελάχιστη απόδοση 3/1) και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Μπορείτε να δείτε πιο πολλές πληροφορίες στη σελίδα μας για τις προσφορές!

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ