Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ 2022/23: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις και Προγνωστικά Στοιχήματος

Η αγωνιστική περίοδος της Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει ξεκινήσει ακριβώς όπως θα ήλπιζε καμία από αυτές τις δύο ομάδες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αναμετρηθεί με την άσπονδη αντίπαλό της Λίβερπουλ το βράδυ της Δευτέρας, με τις δύο ομάδες να θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη σε αυτή στην ποδοσφαιρική σεζόν.

Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης αναμέτρησης και σας δίνουμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για το παιχνίδι. Αν σας αρέσουν τα προγνωστικά μας ή αν θέλετε να δείτε τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου, μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

Δευτέρα 22 Αυγούστου, 8μμ

Old Trafford, Μάντσεστερ

Ζωντανά στο Sky Sports

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ Προεπισκόπηση Ποδοσφαίρου

Δύο από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους της Αγγλίας βρίσκονται σε δύσκολη θέση ενόψει του αγώνα της Δευτέρας στο Old Trafford. Η Γιουνάιτεντ έχει υποστεί το χειρότερο ξεκίνημα σε μια σεζόν εδώ και 101 χρόνια υπό το νέο αφεντικό της Erik ten Hag, χάνοντας και τις δύο πρώτες αγωνιστικές και γνωρίζοντας ντροπιαστική ήττα με 4-0 από την Μπρέντφορντ.

Τα πράγματα δεν ήταν τόσο άσχημα για τη Λίβερπουλ, αλλά η ομάδα του Jurgen Klopp που βρέθηκε πίσω στο σκορ τελικά κατάφερε να σώσει έναν βαθμό απέναντι στη Φούλαμ και την Κρίσταλ Πάλας, ομάδες που θα περίμενε κανείς ότι οι “κόκκινοι” θα τις κέρδιζαν μάλλον άνετα. Παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής, η Λίβερπουλ διαθέτει ένα πολύ εντυπωσιακό πρόσφατο ρεκόρ επί των αντιπάλων της και είναι σίγουρη ότι θα διεκδικήσει την πρώτη της νίκη, καθώς και το δικαίωμα να καυχηθεί.

Από την φιλική νίκη με 4-0 για τη Γιουνάιτεντ πριν από την προετοιμασία φαίνεται πως έχει περάσει μια ολόκληρη ζωή, όπως και η τελευταία φορά που κέρδισε τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα. Από τις τελευταίες 12 συναντήσεις τους με τη Λίβερπουλ, οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν κερδίσει μόλις μία φορά και έχουν χάσει τις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες. Η περασμένη αγωνιστική περίοδος ήταν η πιο πρόσφατη σε μια μακρά σειρά από εποχές που ξεχάστηκαν για τη Γιουνάιτεντ, με τις ήττες 4-0 και 5-0 στα χέρια της Λίβερπουλ να κάνουν τα πράγματα πολύ, πολύ χειρότερα.

Η μόνη ελπίδα του Ten Hag είναι ότι η Λίβερπουλ δεν έχει ξεκινήσει ακριβώς με το δεξί και οι τραυματισμοί θα φέρουν τους φιλοξενούμενους στο Old Trafford με μια εξαντλημένη ομάδα. Ωστόσο, μετά την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στο Brentford Community Stadium, δεν θα υπάρχουν πολλοί που θα βιαστούν να ποντάρουν στους γηπεδούχους.

Αποδόσεις ποδοσφαίρου: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

Ο μετρητής πιθανότητας νίκης της NetBet δίνει στη Γιουνάιτεντ μόλις 19% πιθανότητα νίκης στην έδρα της και θα είναι αουτσάιντερ με 17/4. Οι φιλοξενούμενοι θα είναι ισχυρό φαβορί με 4/7 και τους δίνεται 60% πιθανότητα νίκης, ενώ η ισοπαλία αποτιμάται σε 16/5.

Προγνωστικά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

*Οι αποδόσεις είναι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπόκεινται σε αλλαγές.

Νίκη της Λίβερπουλ με μηδέν – 9/5

Αυτό πρέπει να είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα, σωστά; Έτσι έληξαν και οι δύο συναντήσεις μεταξύ αυτών των δύο την περασμένη σεζόν και η Γιουνάιτεντ δεν έχει ακριβώς εντυπωσιάσει στις πρόσφατες εξόδους της. Η Λίβερπουλ μπορεί να είναι αποδυναμωμένη από τραυματισμούς και αποβολές, αλλά τουλάχιστον έχει ένα ξεκάθαρο σύστημα.

Νίκη της Λίβερπουλ, over 2.5 γκολ, Mo Salah πρώτος σκόρερ – 6/1

Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ είχαν τουλάχιστον τέσσερα γκολ. Η Γιουνάιτεντ ήταν κακή αμυντικά- η Λίβερπουλ έχει την επίθεση για να την κερδίσει. Είναι τόσο απλό. Ο Mo Salah πέτυχε χατ-τρικ στο Old Trafford την περασμένη σεζόν και ο Αιγύπτιος θα είναι πανέτοιμος για τη Δευτέρα το βράδυ.

Ισοπαλία με γκολ – 15/4

Ίσως, αλλά μόνο ίσως… Θα μπορούσε η Γιουνάιτεντ να πάρει έναν βαθμό από μια μη εντυπωσιακή Λίβερπουλ; Υπάρχει μια πιθανότητα. Ομολογουμένως πολύ μικρή, αλλά μια πιθανότητα, όπως και να έχει. Αν εμφανιστούν το βράδυ και δώσουν μια δυνατή μάχη με τους αντιπάλους τους, όλα μπορούν να συμβούν.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας για Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

Το Bet Maker μας επέστρεψε ενόψει της νέας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να ποντάρετε σε τρεις επιλογές από τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτού του Σαββατοκύριακου (ελάχιστη απόδοση 3/1) και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Μπορείτε να δείτε πιο πολλές πληροφορίες στη σελίδα μας για τις προσφορές!

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ